Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
multumesc scumpele mele, poate e devreme sau poate nu e, vom trai si vom vedea............ceea ce mie mi se pare absolut incredibil este ca speranta ne ramine mereu, ne agatam de cea mai mica sansa ...
eu oricum nu ma opresc aici, cu dzeu inainte mereu, ca lupta asta cu infertilitatea este tare grea si singura sansa este ca noi sa speram si sa luptam pina vedem si noi doua liniute si dupa 9 luni un bebe perfect.
o sa fac maine dimineata inca un test si vom vedea daca mai vad doua liniute iar. Ma gindesc ca poate cm a venit mai devreme datorita polipului si a endometrului destul de maricel pe care il aveam. Daca or fi rusii, macar sa ia si polipul si sa lase terenul liber la bebe.
Felis, Magdita, georgi va multumesc pt tot 
elly_me spune:
Ilena- FELICITARI si SARCINA USOARA
Un BEBE SANATOS si ASCULTATOR

Am inceput sa rad de bucurie si nu mi-am dat seama ca sunt la munca.
Colegii se uitau ciudat la mine- pana la urma, m-a intrebat o colega : ce-ai de razi???
Vor crede ca sunt nebuna
Toata lumea serioasa- stresata iar eu ranjesc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ady- 

Elly
Astept, astept si iar astept .....
alexa75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita [quote]citat din mesajul lui alexa75 Georgia c, Te rog imi poti spune cand pleaca in concediu dr T? Multumesc, Alexa |
Alexa
, din cate am inteles eu, de maine dr.T este in concediu, pana duminica inclusiv.Multumesc mult!
aerlilian spune:
Fetelor...nu mi-ati raspuns.Vi se pare in regula valoarea?I-am trimis mesaj lui T si mi-a trimis raspuns.Ma asteapta azi.
felix76 spune:
Eu zicca esti ok! Daca ma lasa moderarea gasesti valori pe site-ul asta:
http://www.mums.me.uk/docs/BHCG.pdf
Pup
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
cristy1977 spune:
aerilian, felicitari pentru sarcina!!!
te felicit si aici, da fuga repede la tutu,iti tin pumnii sa fie bine
,
fetelor si eu m-am dus cumintica si am donat sange si ce credeti, la un sfert de ora dupa mi-au venit rusii, asa ca va imaginati ca am vazut rosu si la propriu si la figurat
, in fine asta e... incepe o noua luna, credeti ca mai are sens sa mai cer rezultatul
?
va pup pe toate si multumesc de sustinere
"After all, tomorrow is another day!"
adrianaady spune:
Cristy cere iubita rezultatul, nu ai nimic de pierdut...tu sa fii sanatoasa ... lasa ca o sa vezi ca luna viitoare noi urmam dupa Lilisor, impreuna cu magdi,feli, rala,georgic...si lista continua![]()
lalitica2000 spune:
lilishor mama, ce ma bucur ca subcontientul meu s-a dovedit ca a stiu el ceva
. FELICITARI din tot sufletul meu de proaspata gravidutza ce sunt si eu si sa iti dea DD sa ai parte de o sarcina de vis si un bebe sanatos. legat de valoarea ta de bhcg eu zic ca este bine. Pentru linistea ta eu zic sa mergi vineri si sa mai repeti inca odata sa fii sigura ca se dubleaza valoarea. Eu in Z12 de la ovulatie aveam valoarea 44 deci nu departe de a ta. YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...esti gravida
, vezi ca DD vede si pana la urma ne rasplateste pe toate, nu neaparata cand ne dorim noi dar la un moment dat tot se intampla. Ma bucur ca am cu cine sa plec la odisee (by the way inca nu m-am inscris)
Lali
6+ de mazariche
magdita spune:
Lilisor
, e bine iubita, doar ca e sarcina fff mica si hormonul sarcinii de-abia a inceput sa fie secretat. Nici la eco n-o sa se vada mare lucru, doar corpul galben de pe ovarul cu care ai ovulat. Progesteron de diseara, acid folic si magne b6. Si rabdare, incredere si calm, mult calm
. Vei fi la odisee cu MamiLali
, ce ma bucur ca nu a fost lasata singurica
.
Te asteptam cu vesti bune de la dr.T.
Cristy

, va veni si ziua cea mare, n-am niciun dubiu
.
Pup fetele si fug la invatat, ca azi cam trasei matza de coada
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
cristy1977 spune:
adriana, draga mea, uite acum ii sun.. si le cer banii inapoi...glumeam
, asa sunt eu, fac haz de necaz, ii sun si va spun, dar cred ca stiu care-i rezultatul, ai dreptate de inscriem pentru lista de luna viitoare, las ca sigur va veni si randul nostru, ai incredere
magditza, sigur va veni si randul nostru
"After all, tomorrow is another day!"