Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

nu pot sa bag emoticoane ..ca mi se blocheaza troaca ..si-asa l-am zapacit cat l-am "refreasat"

super super veste ...cat ma bucur... aoleooo
hai si restul fetelor ... hai cu II

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicitari Lilisorrrrrrrr !!!!! Sarcina de vis !!!!Yupiiiiiiiii

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

lilisor , vorbeam si cu sorela .. ia-ne fata draga si pe noi de pe topicul asta ..ca bantuim ca stafiile pe aici ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fete dragi am primit si eu rezultatul, beta 0, asa ca nu a fost sa fie luna asta... nu stiu daca o fi prea devreme, abia z23, sau chiar nu e bebe.... oi vedea eu in zilele urmatoare. Oricum multumesc la toate pe pumni strinsi si pt gindurile bune.
Oricum azi avem ce sarbatori, MamiLilisor va avea un bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din suflet...sunteti zeitele mele...Voi sunteti sigure ca valoarea asta este ok?Chiar ma pot bucura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ilenusshhhhhhhhhhhhhhhhhh....
ce ma bucur DD e mare, vezi ti-am spus sa nu-ti pierzi speranta, DD ne iubeste, o sarcina minunata si la sf ei sa stragi bebelus sanatos in brate
esteeeeeeeeeeeeeeeeee

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

ady .. mai asteptam .. poate mai exista o sansa ... poate totusi ... io crez in continuare ca e bb ..si nu se arata la sangerete inca .. ..ca asa e el mai scump la vedere .. .. poti sa faci si maine un test de chisulica ..sa vezi ce si cum

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, daca e devreme? Stai cumintica si asteapta! Daca sunt scurgeri poate abia acum isi face culcus. Citeste site-ul ala postat de Magdi, implantarea are loc intre a 6-a si a 10 zi de la ovu asa ca speram!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, e posibil sa fie prea devreme iubita, eu asa cred. Oricum, intr-una din lunile astea, trebuie sa ni se intample si noua minunea.
Lilisor, deci de-aia n-ai venit la intalnire si te-ai dus la mare ? Sa-ti faci de cap ! Doamne ajuta, sa ai o sarcina minunata si un bebelus perfect !!! Am un zambet tamp pe fatza, nu-mi mai sta gandul nici la invatat, imi vine sa cant, sper sa nu mi-o stric tocmai acum, la ultimul examen .

si tineti minte un lucru : fiecare dintre noi va veni cu o astfel de veste intr-o buna zi, insa nu e atat de important sa ramanem gravi, cat sa fie totul bine si sa ducem sarcinile la capat .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

wow..sunt zeita.. poci sa-i zic si lui sosulica sa-mi zica dna zeita ?

Albert Einstein

Mergi la inceput