Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Georgia c,
Te rog imi poti spune cand pleaca in concediu dr T?
Multumesc,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, sper din suflet sa fie asa cum iti dorim toate .
Lilisor, una e sa pacatuiesti cu buna stiinta, si alta sa pacatuiesti fara sa stii ca e sarbatoare. Asa ca, stai linistita, ca nu poate fi un pacat atat de mare. Sper sa vii cu un rezultat urias la beta .
Cristy, va inverzii pe toate, vezi? Astept vesti bune si de la tine .
Gargarita, Doamne ajuta sa iti reuseasca FIV-ul . Detalii care sa te intereseze nu stiu, din pacate .
Puteti citi mai jos un articol interesant despre semnele implantarii :
http://www.babyhopes.com/articles/will-i-know-when-implantation-occurs.html

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fete dragute
sper ca azi sa ploua cu gravi .. wow ..ar fi super
rala , imi pare rau,luna urmatoare iar emotii..dar si cand s-o prindeeeee ...

adi ,trebuie sa gandesti pozitiv , pt tine si pt bb din burtica ...sa faci tot ce poti sa fie bine ; despre polip , daca dr t nu ti-a zis ca e de rau , nu-ti face griji..

lilisor, io crez in tine , tu mai trebuie sa crezi in tine ..si da , asculta-l pe DD , ca El te-a ajutat si tot El te si pazeste inca 8 luni

GArGAritza27, felicitari , e un inceput , si io cred ca e unul chiar de bun augur ..asteptam vesit din cele mai bune

cristy1977, vrei sa-ti spun ce as face io?...as mai face un test,poate iese (si io asa iti doresc) pozitiv

zanici ... felicut,magdi , mada , rocsy , rala , aris ,machus , bella , dye, lali , tamy, si tuturor celor nementionate ,va pupacesc si o zi buna si plina de vesti bune

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa75

Georgia c,
Te rog imi poti spune cand pleaca in concediu dr T?
Multumesc,
Alexa

Alexa, din cate am inteles eu, de maine dr.T este in concediu, pana duminica inclusiv.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele,ce zi ne asteapta azi

lilishor, aditzule si cristyva tin pumnii stransi-stransi sa veniti cu valori bune de gravideala. Mi-am adus aminte cum am asteptat eu cu atata nerabdare sa primesc primul rezultat de la bhcg chiar daca aveam niste teste de pi pozitive. Sa dea DD sa avem ce sarbatori azi!!!

rala draga mea, cu tupeu inainte!!! N-a fost luna asta cu siguranta va fi luna urmatoare! te astept in continuare la cotitura!!!

madutzu nostru drag, iti multumesc pentru gandurile bune si ma bucur ca ne mai citesti din cand in cand.

felixucule, de cand m-am relaxat au reaparut si simptomele evident. Am greturi de dimineata cum ma trezesc. Ziua mea incepe cu 2 felii de paine prajita si pe urma ma spal pe dinti pentru ca altfel nu pot, dar NU MA PLANG. pe langa asta am stari de somnolenta, asa ca pentru mine ziua se incheie pe la 8-9 seara cand pic ca musca si dorm neintoarsa pana dimineata.

alexa, Tutu nu va fi de joi pana duminica. Lipseste doar 4 zile.

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Hello fetele.

Nu am mai avut timp sa scriu- am avut ff multa treaba
dar v-am citit zilnic.

Ce de activitate.

Eu sunt in Z33- nu am niciun simtom- nici de rusi - nici de bbei

Mia-m facut sapt trecuta un test- si a fost negativ (bineinteles ca era prea devreme si nu este concludent).

Nu stiu ce sa fac acum- sa fac test sau sa mai astept.

Oricum nu cred ca sunt gravi - cred ca mi s-a dereglat din nou cm.

O sa mai astept- o sa plec intr-un weekend prelungit la mare- si ne intoarcem luni- apoi voi face un test (daca nu imi vine pana atunci).

Ady- Ileana sper s ane dati vesti bune

tamy- fruntea sus si mergi inainte
Mai ai un "hop" si totul o sa fie ok.

Tudiana- si eu am ovare mpc si am facut drilling- pana acum nu am auzit de acupuntura
Te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii

Georgicu, Mada, Magditzu, Rala, Aris, Machus, Lali, Feli,Ana, Ady, Dye, Bella, Cristy, Alexa, Gargarita ....

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele mele dragi...M-a sunat asistenta care mi-a recoltat...De pe telefonul ei...Cred ca am impresionat-o...Deci...z28, BETA 28.
Comentariile vi le las voua...Eu inca tremur si ma tem...Va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ti-am zis da ca vad bine testele aleaaaa...
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DIN SUFLET ... sarcina usoara sa fiti sanatosi 9 luni .. 9 luni de vis iti doresc

urgent , la dr t ..azi du-te la el neaparat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lilisor bravo gravidutza noastra Ma bucur din tot sufletul meu, asa zi de sarbatoare cu veste bunaa
Si pt tine incep dansul pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fata frumoasa,

Rad si plang in acelas timp de fericire ! Cat ma bucur! Felicitari graviduto! Te pup si te imbratisez strans pe tine si burtica ta in care si-a facut culcus un miracol cand speranta incepea sa te paraseasca!
Sarcina usoara! Bebe, sa stai cuminte in burtica la mami Lilisor 9 luni!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput