Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Aditu, eu cred ca ne vei da azi vestea cea mare!

Lilisor

Rala hai cu vestea buna!

Fetele, eu cred ca a inceput marea gravideala! Am emotii pentru voi!

Madutu meu drag

Sorelina, vine ea si vremea noastra! Mai e un pic! Ai incredere, testuletul pozitiv va iesi si la noi, poate chiar luna asta!

Magditu

Lali, cum e? Mazarichea isi face simtita prezenta?

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Aditu, si eu cred ca petele alea ar fi de la nidare. Doamne ajuta sa ai beta mare azi . E prea devreme sa fie cm.
Lilisor, Rala, haideti cu testele pozitive !
Tutidana, bine ai venit printre noi !
Cristy, sigur e prea devreme pentru ca dr.T sa vada ceva la eco iubita, deci rabdare, rugaciune si eventual un beta zilele urmatoare daca nu apar rusii !
Felicic, Georgi, Madutzul meu drag, Tamitu, Tinuta, Liana, Diana, Elly si toate aspirantele inca fara bebe la purtator, sigur va veni si vremea noastra .

Va pup si astept cele mai bune vesti de la voi azi . Haideti ca lista de gravidutze s-a cam micsorat .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Neata' buna fetele.
Ilenush iti facem galerie,este cu ochisori,ai sa vezi

adrianaady hai cu vestea buna,iti tinem pumni

Eu mai stau putin si trebuie sa ma duc la acupunctura,si pe urma la dr.T pentru monitorizare.O zi placuta la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fetelor. Eu ies din cursa luna asta, dar nu plec acasa. Raman sa fac galerie fetelor: Adi, Cristy, Lilisor, hai voi cu pestisorii, ca eu vin din urma cu berbecul. Si mai vine si Magdi si Felis, si Georgia si.... as vrea sa venim toate!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor, va multumesc tare mult pentru incurajari, am asa emotii si imi este teama sa nu se sfarseasca si acum ca de atatea ori cu nesuferitii de rusi... dar asa intarziere nu am avut niciodata pana acum, azi pe la 12 ma duc la IDS sa fac un test de sange, sper sa-mi dea raspunsul maine, macar sa stiu si eu o treaba: daca este bebe sau nu, pentru ca simptomele sunt tare confuze si inselatoare, cand zic ca gata nu mai vin, cand sunt convinsa ca in urmatoarele ore isi fac aparitia, abia astept sa scap de incertitudinea asta, aerlilian, adriana va tin pumnii sa fie cu bebei

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala
Lilisor, Cristy, Aditu

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetele mele dragi ce m-as face eu fara voi?
Deocamdata nu am vesti, am fost de dimineazta sa fac beta la Bios, astept la 14 rezultatul. In rest am avut si inca am pete rozalii, nu sunt nici maro si nici rosu aprins... Si mai am dureri de ovare, cam ca la cm, dar ce este ciudat la ele este ca uneori nu simt nimic, si apoi cresc in intensitate , apoi ma lasa iar... Cam asa au fost durerile si in ianuarie cind am pierdut sarcina, doar ca erau mai mari si sangerarea mult mai abundenta........... Sani nu ma dor deloc si nu sunt umflati, in schimb la ovulatie o luasera razna...acum sunt linistiti
Va inchipuiti ca abia am inchis ochii azi noapte, cred ca la fiecare durere ma rugam la dzeu , daca e bebe, sa fie totul bine pina la capat........ Ma ingrijoareaza si acel polip pe care l-am vz la eco, sa nu faca probleme pe acolo............
O sa numar secundele pina la 14, sa fie cum o vrea dzeu.......
Rala vine luna urmatoare si cine stie ce va mai fi
Cristi dar test ai facut?
Lilisor iti tin si tie pumni sa vii cu o veste buna azi
Felix si Magdita multumesc din suflet, mereu ati stiut sa spuneti o vorba buna pt mine, conteaza asa de mult, va promit ca indiferent de rezultat voi ramine optimista si puternica ca voi
Georgi cred ca dzeu mi te-a adus aseara pe forum, cuvintele tale mi-au mangaiat sufletul si nu sunt cuvinte goale. Sper sa ai dreptate si sa traiesc un vis frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Neatza dragele mele, sunt atat de fericita incat trebuie sa impart cu voi aceasta bucurie; chiar daca nu e mare lucru, pt mine e foarte important: am fost ieri la Tutu si mi-a masurat endomentru care de la 5 mm luna trecuta, luna asta s-a facut mare sii a ajuns la 12mm, drept urmare a zit tutu sa ma bag pt FIV in iulie (daca reusaste sa ma bage in lotul de iulie, daca nu cred a va ramane pt sept), asa ca am si dat o fuguta ieri la d-na Matei si mi-a dat schema de tratament.
Nu stiu cat de fericit poti sa fii atunci cand aflii ca in burtica ai un samburel dar eu ieri doar pt ca am aflat ca pot sa incerc cu FIV cu ovocite donate am plutit toat ziua, chiar daca stiu ca e posibil sa nu fie o reusita din prima , eu cred ca acolo sus cineva ma iubeste si va avea grija de mine.
Va rog daca mai e cineva care a facut FIV cu ovocite la noua clinica a lui tutu si poate sa imi spun cat costa si ce pretentii au atat tutu cat si d-na Matei, ar fi informatii f utile.(ieri de fericire am uitat sa intreb si de pret).Cine poate sa imi dea niste informatii poate sa imi scrie pe PM.

VA pupacesc dulcic si sa auzim numai de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

adriana, am facut test in prima zi de intarziere, ziua 25, dar a iesit negativ... si eu am dureri de ovare si burtica difuze, care se lasa pe picior, parca mi-l si amorteste usor, azi nu mai sunt asa sigura ca ieri, dar o sa vedem, trebuie sa ne pastram calmul si sa avem incredere in sansa noastra, iti tin pumnii pentru azi
rala, magditza. multumesc de ganduri bune

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cum sa ma ajute pe mine Dumnezeu cand eu sunt cea mai mare dintre pacatoase?Nu am stiut ca e sarbatoare azi si dimineata am bagat masina de spalat...Imi vine sa urlu,cat pot fi de tampita...
Rala ,imi pare tare rau...as fi vrut sa fie bine...
Multumesc de incurajari fetele mele dragi...Dimineata am facut si eu beta.Astept rezultatul la ora 15.Daca Dumnezeu ma va putea ierta pentru cat sunt de pacatoasa,poate ca voi avea si eu o veste buna...

Mergi la inceput