Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma tot intreb daca o fi in regula sa prestez niste utrogestan de azi incolo.E tardiv,e rau,e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi
am si eu nevoie de parerile voastre, ca eu nu mai inteleg nimic...
de 5 ani am ciclul regulat la 29-30 de zile, in ultimele luni a venit la 33 de zile doua luni la rand, ultima luna a venit la 26 de zile si azi in z22 a cm am gasit pete maronii prevestitoare de cm ...nu mai inteleg nimic.... In conditiile in care ovulatia a avut loc week-endul trecut (simbata la eco exista folicul si luni dupa amiaza deja ovulasem), cm nu ar trebui sa vina la 14 zile de la ovulatie?? Eu am luat si utrogestan de martea trecuta intravaginal, deci inca as fi sub influenta utrogestanului pe care nu l=am intrerupt...
Nu imi dau seama ce se intimpla, ce sa fac sa imi dau seama ce am.La ultima eco s=a vazut si un polip, polip care in mai nu exista...
Daca aveti un sfat , va rog frumos sa imi spuneti.
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pup toate fetele mele dragi

Ilenush....Doamne ajuta, sigur lamuresti misterul daca faci un test, eu iti fac galerie
Jasmine...
Lalitzicule...pupici la mazarica, ai incredere in DD si totul va fi asa cum trebuie sa fie
Tamyshor... iti tin pumnii stransi, stransi, ma bucur pt vestile bune, nu uita ca DD ne iubeste

numai bine tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ilenush...mai bine bagi matalutza un test acum, ca sa stii cum stai, daca e ceva se vede, eu primul test l-am facut tot pe la ora asta , si de-abia apoi bagi utro.
Ady...chiar nu stiu ce sa-ti spun ca sa te ajute, incearca sa vorbesti cu tutu,el ar putea sa faca lumina, poate totusi sunt pete de la nidare, ce zici?

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

adriana, lali, burtica draga, magdi, tutidana, fetelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, am fost in seara asta la dansul si a fost super, deloc aglomrat. o singura fata ianintea mea. am asteptat 15 minute ai am intrat, am o intarziere de 4 zile, de obicei imi vin uratii in ziua 25, acum sunt in ziua 28 si nimic, se pare ca am ovulat pe ovarul drept, endometru este de 14 mmm, cam atat... mi-a spus sa astept 2 liniute, ce nu inteleg eu este de ce ma doare in partea dreapta in continuare, daca nu am nici un fel de chist si nici ovarul inflamat? aaa, si mai mi-a spus ca daca ar fi sarcina nu avea cum sa se vada ca e prea devreme, adica chiar nu putea sa vada nimic, nimic? va pup pe toate

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ady , ajuta-ma un picut ... caci am uitat...cand ai ovulat ..caci pt mine we trecut inseamna asta care tocmai a trecut ..adica ovulatia ta a fost confirmata ecografic ieri si azi ai pete de cm ?sau ovulatia a fost acum 2 we si atunci discutam altfel ...

cristy1977, la o intarziere de 4 zile de ce nu incerci un test de sarcina ..la asa un endo frumos si mare , un ovar care doare, parca ma incumet sa zic ca o fi bb , si zau , parol o fi tutu mare , dar nu vede chiar microscopic.... asa ca sfat .. test ..care musai trebuie sa iasa pozitiv...

[/b]madutza , imi place atitudinea ta ... e de invatat ..

pup fetele , si maine cand fac 1 an de la laparo , fara bb fara nimik , astept vesti numai si numai bune ... macar asa sa-mi treca bosumflarea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia am ovulat in week-endul cind ne-am vazut, cam in z12-13-14 , nu stiu sigur in care zi, simbata la eco aveam folicul(z12) si luni in z14 dupa amiaza era spart...deci azi ar fi z22 a cm. Nu stiu ce sa cred... am facut si un test barza si sa stiti ca se vedea vag a doua liniuta, a vazut=o si sotul meu...
dureri de burtica tot am, sper din suflet sa nu sangerez ........nu stiu ce sa cred

Mada ce n-as da sa fie nidare , dar imi este si frica sa sper....
cind am vz a doua liuta vag acum, si ma gindesc la acele pete maronii, traiesc cosmarul din ianuarie si ma cutremur de frica.
Acum cum o vrea marele d-zeu

Mergi la inceput

ady , tu zana mica nu traiesti un cosmar , de fapt traiest un vis frumos pe care cu ajutor il vei duce 9 luni pana la capat..deci, maine direct la beta , dar urgent la analiza ,caci daca se vede pe test si daca sa zicem ca ai ovulat in z14(varianta cea mai nefavorabila la calculul nostru) , maine esti in z10 , si ar trebui sa iasa ceva la beta .. sper io ..asta in ideea ca daca e sarcina , trebuie sa iei in considerare ca dr t pleaca in concediu si musai , cu arme si bagaje trebuie sa ajungi la el sa-i zice ca ai mai pierdut o sarcina si sa-ti dea tratament de sustinere plus ceva analize ,daca considera de cuviinta

dar ... IN PRIMUL RAND,trebuie sa gandesti pozitiv , e o mare realizare ca ai reusit sa ramai insarcinata ... trebuie sa lupti ca tu si bb sa fiti prieteni 9 luni...

Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia multumesc zanica pt cuvinte, mi=au ajuns la inima... nici nu ai idee ce bine mi-ai facut, iti multumesc din suflet. Maine dimineatza ma duc la beta , o fac la urgenta, ar trebui sa fie gata pe la 13-14 , si in functie de cum va iesi, ma duc la dr T.
Imi este f frica, la eco in acea simbata s-a vazut si un polip si nu stiu daca poate face rau.... deja am vazut si citeva pete rozali deschise pe tamponel, nu sunt rosu aprins, dureri tot mai sunt usurele oricum, am luat un no spa preventiv........ o sa ma rog toata noaptea la sfanta maicuta sa aiba grija de simburelul meu daca chiar exista la mami in burtica..

Mergi la inceput

ady, daca il rogi pe DD sigur o sa fie bine ...
acum ma retrag la culcusel ca motie sosulica pe la tv ,si vreau sa-l mai prind o tura la discutii , dar maine revin cu majorete , sampanii , dansuri din "butic" pt toate noile burticute ... deci cum ziceam , numai vesti bune astept de la voi

Albert Einstein

Mergi la inceput