Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cristi nici eu nu am reusit sapt trecuta sa dau de el la telefon, dar sigur dupa ora 13 il gasesti la cabinet. Du-te azi sau maine, ca stiu ca va pleca in concediu zilele astea . Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Anaconda, ai dreptate, de duminica a si inceput avortul spontan si azi am fost la eco si s-a eliminat tot. Poti sa imi spui la ce dr ai facut analizele de coagulare, ce analize mai exact si ce tratament ai facut? Tu ai facut analizele imediat dupa pierderi, nu?

Lalitica ma bucur din suflet pentru tine ! Stiu si eu cum e sa astepti sa mergi mai repede la eco... Te pup si ai grija de tine si bebe

Eu sunt cazuta rau in butoi si e si normal dar parca nu mai am putere sa mai fac nimic. Oricum pana in septembrie cica ar cam trebui sa fac o pauza. O sa mai fac analizele genetice si cele de coagulare si asta e...

Ce vrea Dumnezeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

simonia, tot de la clinica am luat si eu cele 3 fiole. Merci de pont!!! Intre timp am rezolvat problema injectiilor cu ajutorul unei bune prietene.

lilishor, crede-ma ca ori cate scenarii ti-ai face in cap despre cum vei reactiona cand vei vedea cele II liniute, tot nu se compara cu momentul efectiv in care vei sta imprietita si te vei uita la test si nu vei stii daca sa te bucuri sau, daca e adevarat sau este doar in inchipuirea ta. iti tin pumnii stransi sa vii cu vesti bune.

magditza draga, am promis ca nu voi mai fii paranoia si cum eu sunt un om de cuvant, ma voi tine de promisiune. De acum ma voi bucura de perioada asta, ca doar am meritat-o din plin, am fost fetita ascultatoare si am ascultat toate indicatiile lui nenea dr.

tinuta, capul sus si mergi mai departe cu inseminari sau fara, cu tratament sau nu, ideea este sa incerci mai departe cu optimism. Starea de spirit conteaza foarte mult, nu degeaba spun doctorii ca stresul este un factor de inferitilitate. Gandeste pozitiv si o sa vezi ca o sa vina soarele si pe stradutza ta intr-o zi.

cristy cu siguranta il gasesti pe Tutu azi si maine la cabinet. Du-te peste el, tot asa am facut si eu cand il tot sunam sa ma programez pentru o echo de confirmare a sarcinii si el nu raspundea pe nici un telefon.

aditzule, acum da, sunt mult mai linistita. Sunt convinsa ca mazarichea noastra va sta in burtica la mami exact 9 luni, cat trebuie. Mai am doar 34 de saptamani, o nimic toata

jasmine, ia-ti putina putere si optimism de la cei dragi tie si mergi mai departe. butoiul cu tristete nu-ti face bine deloc. Bafta la analize!!!

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

MamiLali
Cristy, cu ce ocazie pe la dr.T? Vreo veste, ceva?
Jasmine, de ce trebuie sa faci pauza pana in septembrie ? Mie mi-a zis dr.T dupa chiuretaj sa fac pauza o luna ca sa las sa treaca un cm, probabil ca sa se elimine endometrul, si sa ne apucam de treaba. De ce sa pierzi cateva luni bune ?
Lilisor, ca tot se vorbeste aici de perioada de asteptare, eu nu o sufar , mai ales cand mai sunt cateva zile pana la cm si eu nu stiu daca e alba sau neagra, mie chiar nu-mi place perioada aia. Iti tin pumnii ca aceasta perioada bestiala pentru tine sa se prelungeasca pentru inca 8 luni de acum incolo .
Feli, pe unde-mi umblii ?
Despre mine, AMR un examen !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Magdita pup fata sufletista!

Eu sunt in asteptare, ziua 14 dpo, nu simt nicio "mancarime" sa fac test.

Lilisor, fetita ta nu ne deseneaza 2 liniute azi?

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna dragutele,

Pe mine ma prinse seful de o cracana si taaaare greu imi da drumul cate-un pic!

Mamilaliloooo, esti o graviduta perfecta cu un bebe perfect in burtica! TOTUL VA FI BINE!

Lilisor, stiu ca e greu sa faci test! Poate ar fi bine sa mai astepti un pic si apoi sa mergi direct la beta!

Magditu Ultimul examen! Yupiiiii!!!!!

Aditu

Tamy am pumnii stransi pt tine!

Pup toate fetele dragutele mentionatele si nementionatele,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala
Aerlilian
Felicic, sa nu te obosesti prea mult, daaa, "stai flexata soro" , ca s-o citez pe Zanica .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Jasmine , cum adica "la ce dr am facut analizele.."? Le-am facut o parte la Insititutul Cantacuzino , unele de anticorpi , iar cele genetice la Genetic Lab , Factorul 5 si fact 2 (pe astea 2 analize am dat 5 mil , ca sa stii..). Deci am platit si colo si colo , nu m-am dus special la un anume doctor . Am spus ce analize vreau si aia mi s-a facut . In orice caz , mai bine vorbeste cu Tutu , si sa-ti dea el exact cam ce ar trebui sa faci , dupa pierderi de sarcina . Sunt zeci de analize specifice ..si gasesti o lista cu ele la subiectul despre "pierderi de sarcina" ,pe prima pagina . Oricum , anticorpii anti nucleari ds , anticorpii anti adn , fact 5 si fact 2 , pentru trombofilii , glicoproteina 2 , ...astea clar ar trebui sa le faci . Sunt mai multe , ce mai ...
In orice caz , e de la persoana la persoana , deci nu e musai sa iei de buna analizele facute de altcineva sau sa faci comparatii , ptr ca pot fi toate analizele ok , si totusi sa nu se instaleze sarcina . Mie mi-a gasit fact 5 leiden cu gena pozitiva , ptr care a trebuit sa fac Clexane mult timp . Si nu stiu clar daca de la problema asta n-am putut sa tin sarcinile..
Iar tratament de sustinere ...am facut tratamentul dat de T , pe care-l stie toata lumea.. Si mi-a mers bine .

Deci , vorbeste cu T despre ce analize sa faci .

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Ziua buna la toate fetele.De curind am descoperit (nu eu,ci dr.)ca am ovare polichistice,ne chinuim de aproape 5 ani sa avem un bebe ,dar vad ca se lasa asteptat.Am avut un dr. atat de bun,SPECIALIZAT pe ecografii si nu a vazut ce am,asa de bun era,si eu tuta aveam incredere oarba in el.Acum merg la dr.Tutunaru,fac acupunctura la sugeastia dumnealui(este cam dureroasa)dar asta este, rabda baba la frumusete.Sper sa-mi pot vedea si eu visul implinit.
Va doresc la toate ceea ce-mi doresc si mie,un bebe cat mai curand.

cristy1977il gasesti pe dr.T la cabinet si azi si maine.joi pleaca dansul in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,tu vezi ca s-au scos majorete pentru noi?Se pare ca suntem exact in aceiasi situatie...Vrei sa ne tinem de mana ca sa facem test?Singura nu am curaj...Voi credeti ca daca maine,in z28 as face un test,ar fi concludent?Avand in vedere ca eu am cm de 24-25z...Si ma tot gandesc la petele acelea maronii din z19...Se poate sa se manifeste asa nidarea?Vai,sunt varza...plina de intrebari,incapabila de raspunsuri...Multumesc de incurajari,printesele mele!

Mergi la inceput