Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

drajile mele fete,

dupa un week-end de cosmar, in care mi-am facut tot felul de ganduri negre din cauza simptomelor care mi-au disparut, pot in sfarsit sa suflu usurata deorece azi am fost la cabinet (pentru ca nu mai rezistam pana miercuri cand eram programata) si pot sa va spun ca mazarichea noastra a prins viata si ii batea inimioara, draga de ea, cu 119 batai pe minut. Nu are sens sa va spun ce coplesiti am fost amandoi cand am auzit bataile, mai ales ca ii transmisesem starea mea de ingijorare si sotului si amandoi aveam palmele umede si ne batea inima in piept de era vai si amar de noi. ne-am linistit instantaneu cand am auzit cuvintele lui Tutu ca sunt foarte insarcinata si ca inima bate exact cum trebuie. Evident ca am inceput instantaneu sa plang de fericire.

Mi-a spus ca pentru persoanele care au obtinut sarcina mai greu el recomanda vestitul tratament de sustinere cu pregnyl, magneB6 si aspenter. sarcina decurge bine dar mai bine sa iau preventiv tratamentul asta ca sa putem evita eventualele probleme care ar putea sa apara pe parcursul primului trimestru. Asa ca acestea fiind zise va intreb si pe voi daca aveti niste pregnyl ( gonasi) in plus de vanzare sau daca stiti pe cineva care are sa ma anuntati si pe mine. Am reusit sa fac rost deja de 3 fiole, dar mai am nevoie de inca 10 fiole pana trec de primul trimestru. Am inceput sa-mi intind si eu antenele, sa vad ce pot rezolva.
Mazarichea noastra este in grafic, echografi este mai mica doar cu o zi fata de data ultimei menstruatii, deci are 6sapt si 1 zi si 0,48 cm, o bucurie......

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

jasmine, cuvintele de imbarbatre nu stiu cat iti folosesc acum, dar sa stii ca imi pare tare rau sa vad ca trebuie sa treci iar prin asta. Citisem pe forum de dimineata, inainte sa merg la cabinet cand eram cu gandurile in pioneze si cand am vazut vestea de la tine, de intelegeam atat de bine pentru ca la vremea aia eu ma gandeam ca nu mai am nici o speranta. Un set de analize mai complexe sunt o necesitate pentru tine. Trebuie sa existe o cauza a acestor prierderi de sarcina.

tamy, ti-am spus eu la intalneala ca totul va fi bine si ca veti primi vesti bune. Ma bucur mult ca acum poti pleca cu inima impacata la Szeghet. Cu asa stare de spirit cu siguranta o vei face bunica pe mama ta cat mai curand. Bafta maxima.!!!!

lilishor mama, sa dea DD ca luna asta sa fie luna ta norocoasa. te asteptam cu vesti bune. Eu zic sa mergi maine sa-ti faci un bhcg, macar sa stii o treaba. Ceva greturi am, nu in fiecare zi, dar sunt. pe mine aceste greturi nu pot decat sa ma bucure, mai ales la ce week-end am avut din cauza lipsei oricarui simptom, prefer asa cu greturi cu somnolenta (am avut vreo 3 zile in care pe la 8 seara clacam si adormeam pe canapea.

magda, felix, mergem inainte, nu, ca asa ma invatat pe forum.. Orice sut in fund este un pas inainte.

rala, te astept in continuare la cotitura cu vestea cea mare. iti admir rezistenta de a nu face nici un test si merci inca odata si aici tie si lui aris ca mi-ati suportat week-end-ul asta toti gargaunii din capul meu. Ati avut dreptate si de acum o sa fiu mai linistita, am promis!!!!

lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

lilishor, sa stii ca am vrut sa te fac rosie ca celelalte fete, dar bag de seama ca subconstinetul meu mi-a luat-o inainte si am vazut ca te-am inverzit. o fi stiind el ceva...cu siguranta este de bun augur, de te-am inverzit fara sa-mi dau seama, asa ca continui sa te fac verde

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

jasmine, regret foarte mult ca nu te pot ajuta nici macar cu un sfat. despre pierderea sarcinii, ce sa mai spun? tocmai am vazut ca si rubia a pierdut lupta . curaj si putere de a merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

laitica, incearca la GENESYS . de acolo am luat si eu joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali ,scumpa mea,ar fi minunea minunilor..aproape ca nu stiu cum as reactiona...Ma tot gandesc la scenarii,apoi ma infranez singura,ca parca am o usoara durere de burtica...Habar nu am ce sa zic,dar sentimentul e bestial...As vrea sa-l prelungesc la nesfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Jasmine , imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat ! Cunosc sentimentul... Totul e sa nu te dai batuta .. Va veni bb pana la urma , cand probabil nici n-o sa te astepti...

Inca ceva , eu n-am facut niciodata analize la Fundeni . Daca ar fi gratis , si nu le-as face acolo . Cele specifice , de genetica de ex , cel mai sigur le poti face la Genetic Lab , numai ca ...costa .
Iar cele de hematologie , ori la Sp . Coltea , ori la Insitutul Cantacuzino .
Iar ptr sarcina oprita la 5 sapt , nu se face chiuretaj , se elimina singura , ca un cm normal .

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

MamiLali, pup paranoica lu' mama . Nu te mai stresa inutil, ca vei avea o sarcina perfecta .
Tinuta, imi pare rau ca nu a fost sa fie. Iti tin pumnii sa se intample natural luna asta .
Jasmine
Rala, Lilisor, va asteptam cu II .
Feli, Georgi, Madutz si toate fetele nementionate si o zi frumoasa va urez.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimineata fetelor
va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca il pot gasi pe dr. Tutunaru azi sau maine la cabinet... trebuie neaparat sa ajung la dansul si incerc de 2 zile sa-l prind la telefon, insa nu reusesc nici pe cel de programari, nici pe al dansului.
va multumesc si va urez o zi buna

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Mamilali felicitari pt inimioara, sper ca acum esti mai linistita. O sa urmeze o perioada minunata de care trebuie sa va bucurati amindoi, ca doar de aia munciti de atita vreme.... Felicitari pt mazarica , sa stea la mama in burtica pina la 9 luni si sa fie sanatos/a
Tinuta imi pare rau sa aud ca iar a trecut luna fara doua liniute, dar mergem inainte pina le vedem nu? bafta multa
Lilisor e minunata senzatia de asteptare, putem mereu spera, speranta nu ne-o ia nimeni. Da-ne azi o veste buna...sa avem motiv de intilneala
Rocsy tu ce mai faci?
Magdita, Felix,Georgia, Mada, Tamy, Rala,Aris

Mergi la inceput