Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 18
cpewtress spune:
laliticaa2000
VARA LUI 2004 "L-AI INTILNIT PE EL"???
HMMMMM
FELICITARI SI SARCINA USOARA
| Citat: |
Si acum, la sfarsit deja cred ca v-ati dat seama cine sunt personajele…pot sa ma desconpir....DA, SUNT INSARCINATA!!!!!!!!!!
Azi ne-am prezentat la prima echografie la care Tutu mi-a spus ca sunt foarte insarcinata si ca sunt in 4 sapt si 4 zile iar mazarichea (asa cum a denumit-o EL) noastra are deja 0,9cm.
Cred ca va dati seama ca suntem extrem de fericiti si parca tot nu ne vine sa credem ca este vorba de noi, suntem . Cand i-am multumit lui Tutu mi-a spus un lucru care mi-a placut tare mult: ’’Nu-mi multumi mie, multumeste-i lui Dumnezeu, eu ti-am aratat doar calea’’
Va doresc ca toate sa simtiti ceea ce simtim noi acum. Precum am scris eu mai demult, anul 2009 este anul nostru si capitolul 100 va fi un capitol cu vesti bune. Acum ca am dat startul, va astept sa ma urmati.
Stiu ca m-am intins ca o placinta, dar de cand am scris prima data pe forum mi-am dorit sa-mi scriu povestea de succes, pentru ca pe mine de multe ori acele povesti de success mi-au ridicat moralul.
georgia_c spune:
tamy, nu-=ti bate capul ... nu merita... oameni rai pe lumea asta ....hahaaaa ... plin pamantul ..daca se mai combina si cu un pic de prostie ..combinatia "perfecta" .. si rau si prost.. lucru dracu' in casa popii![]()
tu urmareste-ti visul lasa alte "pareri" "impresii" ai alte alea si te asteptam cu puiutii la purtator si cu beta mareeeeeeeeeee
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
intru si eu fugutza
multe pagini...deci o graviduta sau mai multe ..?? (Ady?...? poate e prea devreme...)
Felicitari gravidutei Aerlilian !!! O sarcina perfecta si un copilas sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamy, da-i incolo de uratzi si rai!! Du-te linistita si cu inima deschisa!!
Mada

Va pup pe toate!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
aerlilian spune:
Zeitele mele,tocmai m-am intors de la Tutu...Evident ca nu a putut sa vada nimic,dar mi-a spus ca dupa valoarea de la beta el e deja in orgasm,adica sunt sigur gravida.A ramas sa mai fac un beta miercurea viitoare si sa ma prezint la el.Nu e cazul sa va mai spun cum voi trai eu aceasta saptamana.De tratament nu a zis nimic,doar utrogestan deocamdata.
Va multumesc din suflet pentru urari,eu inca nu ma pot bucura,nu-mi vine sa cred ca ultimele trei pagini au fost pline de felicitari pentru mine...
Daca mi s-a intamplat mie,o sa vi se intample si voua cu siguranta!Va promit!
Aaaa...era sa uit...I-am facut cadou sotului meu un biberon,o pereche de btosei si rezultatul de la beta.Tremura de jumatate de ora si el...E fericit dar a zis ca prefera sa mai asteptam,ca sa fim siguri ca e ok.Il inteleg...

cristy1977 spune:
aerlilian, felicitari inca o data!!! sunt sigura ca totul va fi bine pana la capat
magditza, lali, rala, adriana, georgia, fetelor, am primit rezultatele si este un negativ categoric: 1, asa ca o luam de la capat, se pare ca nu a fost decat o intarziere, voi aveti idee: ar fi putut sa fie de la mastodynon-ul pe care am inceput sa-l iau de vreo luna jumatate?
va pup fete sufletiste
"After all, tomorrow is another day!"
adrianaady spune:
Lilisor totul va fi bine draga mea, sigur bebe este acolo unde trebuie, mai ai rabdare inca o saptamina..va fi greu dar merita. De obicei dr T da tratament de sustinere mai puternic dupa ce aude si inimioara, asa ca e ok doar utrogestan pt moment.
Cred ca sosulica al tau este atit de fericit... felicitari inca o data
Despre mine ce sa va spun, cred ca vin uritii, burtica doare mai tare , tot mai am pete rozalii, care devin rosii... fetelor oare de ce vine asa devreme, la 10zile dupa ovulatie? eu stiu ca de obicei vine cam la 14 zile dupa ovulatie??
magdita spune:
Lilisor
, am intrat special pentru tine, sa vad cu ce vesti vii de la dr.T
. Deci ii dadusi orgasm, ai
?
Iti urez valoare uriasa miercurea viitoare la beta. Acid folic si magne b6 eu zic ca poti sa iei linistita, pe langa utrogestan, pentru ca magne te mai si calmeaza, daca ai emotii prea mari.
gravidutza fericita
.
Cristy
, am luat si eu mastodynon cateva luni anul trecut si nu mi-a intarziat deloc cm. Nu stiu sa spun daca ti-a intaziat de la mastodynon.
Aditu
, in mod normal vine mai devrem de 14 zile daca e deficit de progesteron, dar la tine e ciudat, ca ai pus utrogestan
. Nu stiu ce sa zic
.
O seara frumoasa si linistita va urez 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
aris26 spune:
am aflat,am aflat...noroc ca am informatori
sunt cu copilul de gat si scriu cu o mana dar tot nu m-am abtinut
FELICITARI AERLILIAN!

aerlilian spune:
Daca incep sa va nominalizez,precis uit pe cineva,dar vois stiti ca va iubesc pe toate si va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandul bun.
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine pana la capat si sa avem un bebe sanatos.Sotul meu...e un zambet tot!Deja incep sa se vada schimbari in comportament...Pana acum zicea "n-ai vazut,mai puiut si tu ca s-a terminat apa?De ce nu ai cumparat si apa?"Aseara a zis:"S-a terminat apa,ma duc sa cumpar!"![]()
![]()
![]()
Magdita ,as lua magne,dar ma tem de pofta de mancare nebuna ce mi-a va face...N-as vrea sa incep de acum cu niste Kg in plus,ca si asa am tendinte...
Aris,pupa-l pe puiul tau din partea mea.Dupa cum vezi,bautul dupa tine s-a luat cam tarziu...
Machus,am marele regret ca nu am reusit sa te cunosc...si nu numai pe tine...Dar va veni ea si ziua aceea,nu-i asa Felix?
Rala,o sa vina si la tine,cat de curand,ai sa vezi!Iti promit eu!
Madutz,gandul la tine si la necazul tau imi tempereaza entuziasmul si nu ma lasa sa ma bucur!...De ce nu lasa Dumnezeu sa fie totul in regula pana la capat?
Adriana,o sa fie bine!Si tie iti promit!
Georgic,sfatuitoarea mea de taina...Cum m-a trimis ea de urgenta la IDS si apoi la T...Vezi ce cuminte sunt si cum te ascult cu sfintenie?