Oradea * (44)
Raspunsuri - Pagina 20
marius spune:
Cand zici ca se insoara?
La multi multi multi ani cu fericire si sanatate!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Luca, La multi ani! Sa cresti mare, sanatos, sa-i bucuri pe parinti. Distractie placuta maine!
De jumatate de ora ajunsai de la servici. Noroc ca m-am delectat acum cu un pepene galben de la frigider.
Abia astept sa se racoreasca. Nu mai suport canicula.
moni_or spune:
Multumesc din suflet pentru urari!! Cu insuratul... mai stam inca putin, acum suntem inca doar la faza de agatat fetite in carucior
Pana la urma scandalul meu cu mesterii a dus la ceva, azi au stat mai mult de 5 ore si aproape ca au terminat, mai au numai de dat un rand de vopsea dar na, arata a terasa, se poate tine ziua acolo. Pacat ca in tara asta numai cu nervi si scandal poti sa rezolvi cu mesterii.
Va pup si cum le pun cum va dau linkul la pozele de maine! Weekend placut!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
Moni-atunci chefu' sa-nceapa!!
Simi-cand ma gandesc ca imediat vin vreo 6-7 luni de vreme naspa, ajung sa iubesc canicula.
Vreau sa fie numai vara!!!
Am citit de targul din Balcescu.Poate reusesc sa-mi tarasc si io baietii pana acolo.
Cine mai vine la o cafea cu miere de albine?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Gabi_K spune:
La multi ani Luca sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!
Cat despre terasa... no comment...
Mai am de stat o ora la servici, am luat-o si pe Lili cu mine, e tare cumintica, e cu nasul in filmul Peter Pan, impreuna cu vreo 7 dinozauri de cauciuc
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Moni, astept cu nerabdare pozele!
Aseara am vazut-o pe Maria vreo 10 min, cand s-au intors din sat. Am stat putin cu ea in masina, timp in care ea m-a tinut de mana cu ambele manute. A trebit sa plec si a urlat dupa mine. Si-a lipit capul de sticla geamului si plangea in hohote. Imaginea asta nu prea pot sa o uit.
Peste o ora ma duc la ea, ca mi-e tare dor.
szivarvany spune:
Buna dimineata
Ce faceti, dragi oradeni, ce programe aveti azi ?
Noi inca n-am ajuns in targ, dar sigur vom merge sa papam macar un KurtosKalacs
Insa am fost ieri in Felix la strandul nou, a fost tare fain
Moni, unde sunt pozicile, cum a fost, ce a facut Luca ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
'neatza!
Nici noi nu am ajuns la targ.Poate reusim azi
Mey, racoarea asta exagereaza, nu vi se pare? Eu vreau vara-napoi!!
O duminica faina!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Si eu vreau sa fie 40 de grade ca d`aia e vara, sa fie clar
Haideti sa va binedispun, sa vedeti ce a invatat fi`mea in 4 ore de inot
La antrenamente nu au nici aripioare, nici colac, insa aici nu am lasat-o eu fara
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
bravo, Giulia!!
ce frumos se misca!!
cristina si Andrei