Oradea * (44)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Violetele se inmultesc prin frunze. Se pun la inradacinat, daca se prind, vor da puiuti, vor vreste si va deveni o violeta matura, care mai apoi va inflori. Toata transformarea asta dureaza cam 1 an.
Asa-i ca am rabdare?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Eu m-am apucat sa-mi aranjez gradina dar asa incetut ca oamenii batrani ca e cald. Am turnat (nu eu ci mesterii) beton la o magazie ce o construise tata la gradina (doar zidurile restul nu a mai apucat) asa ca nu mai am pamant pe jos. Ma duc acolo sa ud betonul ca va fi cald. Si sa aduc niste prune ca e foarte incarcat. Diseara fig la cealalta gradina - sa culeg mere ca mi le fura bazbiducii astia. In timpul zilei o sa vad ce si cum voi face. Oricum se anunta calduri mari deci nu voi sta pe afara.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
nu e asa grav cu muncile astea de vara, de fapt e perioada de inscrieri, admitere, licenta, mai avem de tras 2 saptamani si gata.
Cred ca iesim duminica la targ, poate mergem si la zoo.
Depinde de trupa.
Au venit din tabara, pe Lili a afectat-o destul de mult "singuratatea". Acolo s-a comportat ca o eroina, dar acasa s-a vazut putina schimbare. E artagoasa, mamoasa, sper sa-i treaca repede.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
M-am uitat in cuib. 2 oua, aseara l-a facut pe primul, azi pe al doilea.
Papagalitele sunt la a doua tura de oua anul asta, in prima tura am numarat 38 oua.
Daca aveam si un perus mascul se lasa cu pui.
moni_or spune:
Azi dau de baut, ca scumpul meu carliontat face un an
Azi se implinesc si 11 ani de cand a murit bunicuta mea draga... Eu cred ca nu e o coincidenta ca Luca s-a nascut fix la 10 ani dupa ce a murit bunica, stiu ca pe Luca Dumnezeu mi l-a trimis dar cred ca si bunicuta a avut un cuvant de spus, cumva e si din partea ei...
In alta ordine de idei, evident ca nu va fi terasa gata pe maine, desi am primit `100000 de asigurari... Ieri cand le-am facut scandal tot eu am iesit aia proasta si mincinoasa cica si cum imi permit sa ii fac pe ei cu ou si otet... Eu cred ca traiesc intr-un univers paralel, in tara asta chiar nimeni nu se mai tine de cuvant??? Si eu am lucrat cu termene, dar eu daca stiu ca am spus ca termin la o anumita data, atunci mai bine nu dorm noaptea da stiu ca-mi tin cuvantul... Si totdeauna cine scoate banul e si ala prost, mesterul are intotdeauna dreptate in tara asta. Scaune destule si masa ca sa tin ziua lui Luca inauntru nu am, deci voi face probabil cum se facea la nuntile de la tara, tura 1 si tura 2
Pupici la toti si aveti grija ce faceti zilele astea, pe canicula!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
moni_or spune:
Vad ca a inceput votul la concursul cu ratuste!!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
LUCA
Moni, sa-ti traiasca feciorul si sa aveti parte de tot binele din lume !
Distractie maxima la kef si nu te preocupa, va fi foarte frumos oricum, atata timp cat voi sunteti acolo Asteptam muuulte poze.
Nu mai zic nimic de cei ce po-pu-leaza aceasta tzara
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
andy.p spune:
Luca
...sa cresti mare si sanatos.
Moni nu te stresa cu mesterii,si eu am avut parte de asa ceva si tot ei sunt destepti..a fost in stare sa ma tina doua saptamani cu casa sparta ca sa-mi termine camera Alexiei,o camera..nah am invatat ca oricat dau din gura tot in ritmul lui o va face si nu mai repede
Simi ff frumoase paharele..eu cand am primit frunzulite le-am pus direct in pamant,s-au prins si am doua violete superbe
Gabi spor la munci,mai ai un pic..tuturor si un week-end minunat.
Laura, Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
LUCA
baietel mare, de 1 an!!!
Sa fii sanatos si mereu voios si fericit!!
Felicitari Moni si tata de Luca pentru un asa voinic!
Io am fobie de mesteri.Cre' ca am zis tot!!
Oricum ar fi, e petrecerea lui de 1 an, e foarte important, deci imposibil sa nu iasa ceva frumos si de neuitat.
Abia asteptam pozele!!!
Un we superb!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."