Oradea * (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ah...deci copiii vostri sunt impreuna in tabara, acum am priceput.
Poate dau o fuga pana in Felix cu fratelo, ca m-a invitat la o iesire de ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la multi ani pt fratele tau!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Multumim!

Culmea...cand am plecat am schimbat bateriile ce erau incarcate de vineri si nefolosite. Ghinion. Poze putine ca s-au descarcat acumulatorii. Pe langa asta, in Felix plouase inainte de a venii noi si nuferii albi erau inchisi, iar cei rozi in marea lor majoritate boboci sau flori inchise.
Inseamna ca trebuie sa ma duc si a treia oara, cred ca de data asta singura, sa pot fotografia in tihna nuferii.
Cateva poze aici.

In orice caz mi-a picat bine iesirea din seara asta. Nepotica m-a imbratisat si m-a iubit cum demult n-a mai facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fetele pleaca maine la mare dar se intorc duminica seara in Bucuresti - so... nu mai merg la mare.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Asta nu-i o veste buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius, deci esti in clubul "numerglamare" ?

Salutare oradeni, cum sunteti azi ?
Munciti cu drag si spor ?
Sau leneviti in concediu ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mey, ce arsita!!
Am avut de alergat, da' e crima afara!

Marius-dice? acum e randul tau! nu? ele vin, tu pleci

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Eu sunt de 10 ore fara net si fara telefon fix. Noah, acum a revenit si tonul si conexiunea la net.
Sa vedeti ce am patit in seara asta. M-am dus pe balconul mic sa ud florile, un pic de curat, papagalii au fost afara din colivie toata ziua, le-am facut curat "luna si bec".
Asa...si ud florile si la final, uit sa ud un ghiveci suspendat cu achimenes (florile alea mov de care stiti si voi). Ma uit la el...pfuu cum te-am uitat? Iau stropitoarea, ud,o pun jos si dau sa ies spre camera. Nu am apucat sa fac decat un pas si simt ca imi curge ceva in cap, pe umar si pe piciorul drept. Adica ghiveciul meu suspendat s-a desprins din cele 3 agatatori, numai intr-una se mai tinea. La fel de bine putea sa-mi cada direct in cap, noroc ca am scapat doar cu udatul.
Dar stiti voi ca daca se inclina un ghiveci nu e numai apa...ci si pamant. Nu mi-au facut o poza in halul in care aratam, insa erau buna de dat la "camera ascunsa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca era un instant perfect!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina-bine ca ai scapat doar cu atat!

cristina-gabi vad ca a fost pe faza si ti-a raspuns, sa stii ca prima data e mai aiurea iar in a doua cauti in casa ceva si realizezi ca ti lipseste mai mult decat credeai. Mai groaznic era cand a inceput si bia in tabara sa faca un pic de circ ca si ea vrea sa ramana cu fetitele in tabara... no aici mai am eu de lucrat cu mine ca nu stiu daca as reusi sa ,,scap,, de amandoi in acelasi timp.

marius-mai ai vreme pana in septembrie sa te tot duci daca nu puteti acuma...

daria-si n ati venit azi in parc si daca ai fi vazut cum ne am pregatit...recuperam maine dar pentru putin timp.

Mergi la inceput