Oradea * (44)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Simi, macar incearca sa te odihnesti, daca tot nu pleci nicaieri. |
Da, lenevesc ca de odihnit nu pot acasa, cu toate ca n-am de facut nu stiu ce treburi, dar galagia asta ma innebuneste. Chiar m-am bucurat cand muncitorii de la pod si-au luat pauza de masa.
Marius, du-te, nu mai sta pe ganduri. Daca ai ocazia sa mergi si fetele-s acolo, de ce sa stai singur aici?
Intotdeauna am zis ca pentru un concediu trebuie indeplinite simultan 3 conditii: timp liber, bani si companie. Adica nu te iei de unul singur si te duci. Ce vacanta e aia de unul (una) singur(a)? Cel putin n-as face io asta.
Cum la mine in momentul de fata nu e indeplinita decat o conditie, stau acasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
Multumesc mult de urari, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Eu sunt in transa, am multe de facut pe ultima suta de metri, ca vineri plecam in Maramures, iar pana atunci am intrat in "revizie tehnica", am programari pe la medici, cosmetica etc, plus de facut liste, bagaje si alte cele, as mai avea de plivit buruieni prin gradina dar nu am cand, trebuie sa merg sa-mi cumpar pantaloni scurti ca nu mai am care sa ma incapa etc.
Asa ca va pup de pe acum, in caz ca nu mai intru pana vineri si va doresc concediu placut celor care pleaca!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
andy.p spune:
Noi suntem bine..Andy la bunici pana maine,Alexia in curte..eu m-am rasfatat un pic azi
Moni drum bun si distractie placuta.
Simi off groaznic,cred ca asa sigur nu te odihnesti.
Marius eu in locul tau as fi deja plecata
Cris
Mercedes chiar ca e maraton ce ai facut.
Gabi concediu placut in continuare si vreme buna.
Dariadistractie placuta in parc.
Laura, Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Gabi_K spune:
Simi e superba cala.
Moni drum bun!
Aici e caaald, e super...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
gabi-as transfera si din caldura din oradea pentru cei din tabara.Nu exista zi sa nu ploua pe la ei dar in rest e ok... n au vreme de noi.
cristina22 spune:
Drum bun, Moni!!
Merce-e prima tabara?
Io, oare, cand voi avea curajul sa-mi las copilu' in tabara....?
Laura-si zici ca ti-ai facut de cap!?Fain!!
Marius-so, iti uram drum bun?? Auzi, da' nu incapem si noi in troller-u' tau?? Ca stam cuminti, nimic nu zicem...
O zi faina!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineataaa
Care pe unde sunteti ?
Eu azi sunt la servici dupa care sunt free fetele sunt in excursie
inspre Suncuius si inspre BarajulLesu
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
deci si tu ti-ai lasat copiii...numa' io n-am curaju'!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Gabi_K spune:
Mercedes l-a lasat numai pe Cristi si e la a 2-a tabara, Robert al meu e veteran, iar Lili e boboc
Pe copii oricum nu le deranjeaza ploaia, ca au suficient spatiu si inauntru sa se zbenguie, si oricum nu se plictisesc din moment ce nu suna din ora in ora
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert