Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sanzi, in primul rand bine ai venit in Cta si La multi ani, chiar daca cu intarziere, uite nu stiam ca si tu esti geamana Pana cand ramai in Cta, poate ne vedem, de pe 8 iulie imi recapat si eu permisul de conducere

Apropo de permis, nu m-am laudat, am obtinut la examen punctajul maxim, 15 punste!

Tania, cat a mai putut sa traga saracuta Andreea, si acum vara, pe caldura, in 2006 am avut si eu glezna fracturata a fost oribil, ma gandesc acum si la Irina, care mai are si 2 copii, eu macar atunci nu aveam nici copil si tot mi-a fost ingrozitor de greu....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Buna seara!

Madaluta - he he he! tineri spuneai? eu deja simt ca imbatranesc! uite acu' ma trezesc la 40!

ai uitat ca exista pe aici si persoane trecute de 40?!si ce ,sunt batrane?!

Mergi la inceput

Da,Angi,e groaznic cu piciorul rupt si cu doi copii mici,iti vine sa te impusti,dar trece si asta,bine ca nu e altceva mai grav...
Si de Anduta imi pare tare rau,am cunoscut-o in lift,pe targa,unde ea statea zambitoare,iar langa era mamica ei,la fel de zambitoare...A propos,Tania,ca tot ma intrebai,e bine hemangiomul Anabelei,dar a ramas semn destul de mare,sper ca nu permanent.
Si eu sunt in asentimentul Danei,o orteza fixa o scapa de multe neplaceri,fixarea e la fel de buna si isi poate face toaleta,lucru extrem de important,plus fizioterapie de recuperare precoce.Consulta-te cu ortopedul,care o fi acela...Si,desi inca fac parte din rusinea de spital Judetean(ma scot din sarite generalizarile,ca pe toti dealtfel,desi unii nu aplica principiul"ce tie nu-ti place,altuia nu...spune"),vreau sa-ti dau un sfat-foloseste Aspenter,este mult mai indicat decat aspirina ordinara pentru stomacelul sensibil de fetita silitoare.

AndreB,numai miercurea mea de cabinet reusesti sa faci minuni de concerte?!O sa ma faci sa aman toate pacientele ca sa reusesc si eu o data sa te vad+ascult+savurez,desi ele nu cred ca vor fi foarte incantate
Isidoraaaaaaa,unde estiiii?
Angi,bravo,felicitari,nu stiu ce-as mai face daca as da din nou examenul dupa 16 ani de conducere...
Sanzi,bine ati venit,sunt atat de obosita incat nici macar nu mi-a picat fisa;eu stiam ca esti"acolo"si cand ai zis de "pitici" m-am socat-altcineva cu nick-ul tau?!Deci,va dati seama ce dusa sunt cu neuronul nedormit si tocat!!!
Mav,voi mai aveti putin si faceti gradi particulara;trec si eu sa-i las pe ai mei?Felicitari,nu stiu ce-as face cu 4 copii macar pentru o ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!
mamacita, stiu ca suna trist si general"...sp.jud.cta e o rusine pentru orasul asta...", expresia folosita de mine intr-un mesaj anterior, dar din pacate, desi cu riscul constient ca inca exista acolo o mana de doctori inimosi si buni profesional, dedicati meseriei alese, din toate punctele de vedere, din cate am citit pe aici despre tine faci parte din acestia- nu gasesc cuvintele potrivite sa ma scuz in fata lor si implicit a ta- si da, generalizez, pentru ca asta e adevarul...una hirundo non facit ver...cand auzi des despre rateurile profesionale ale doctorilor de acolo si cand stii conditiile exacte de spitalizare oferite, instrumentarul depasit...si plus de asta esti parte la ce se intampla tie si celor apropiati la urgente sau pe sectii...cred ca am fost inca prea duioasa in a-mi exprima sentimentele doar prin cuvantul "rusine"...
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mamacita, imi pare rau pt generalizare, n-am vrut sa te ating pe tine in vreun fel! credeam ca stii, caci m-am mai exprimat in acest sens, nu numai o singura data: am fost pacienta ta si ai din partea mea toata consideratia, admiratia, respectul (nu neaparat in aceasta ordine), atat dpdv profesional, cat si personal... ca OM intre oameni...

....sunt f obosita... am avut o sedinta de... conducere auto... la care am fost varzaaaa (desi deja n-ar mai fi trebuit sa mi se intample asta; pur si simplu nu am putut sa ma concentrez...) si ma simt raaaauuu de toooot... sunt f dezamagita de mine... si-mi vine sa renunt (ca tiganu' la mal) si sa-mi vad de cratitele mele si de copiii mei....
(precizez ca asta cu cratitele nu vrea sa fie vreo aluzie/jignire pt nimeni, e strict legata de mine....)
...am mareeee nevoie de incurajari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, capul sus, cine nu recunoaste ca s-a simtit varza la volan la inceput minte sau face parte dintre exceptiile care confirma regula. Sincer eu ma gandeam ca n-o sa am curaj sa ma urc nici singura, dramite cu copilul dupa mine Dar incet, incet, iti dai drumul si prinzi gust rau de tot. A cata sedinta a fost asta, ca iti explic eu acusica de ce ai fost varza, numai sa imi spui.

mamacita, iti spun eu ce-ai face dc Doamne fereste, ptiu, ptiu, ti s-ar intampla ce mi s-a intamplat mie - ai invata si ai da examenul. La mine au trecut 12 ani si jumatate de cand am dat examenul de permis si uite ca m-am descurcat, n-ai ce face. Plus ca mi-era asa rusineeee ca am ajuns in situatia asta ca aveam impresia ca mor dc mai si pic... Cand am iesit de la examen mandra nevoie mare, Cristi radea de mine si imi spunea "sigur, tu numai punctaj maxim a trebuit sa iei, nu puteai sa iei si tu cu 13, 14 ca tot omu'...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

angi, multumesc! cred ca a fost a 13-a sedinta........
(scump tare pupicu in oglinda...)

Mergi la inceput

Dana,tu ai dreptate,cu o randunica nu se face vara,dar nici nu impuscam randunica,medicii de care spuneai ca sunt exceptie nu merita asa ceva.Crezi ca mie nu-mi vine sa ma impusc ca lucrez in asemenea conditii de saracie si umilinta si stiu clar si fac tot posibilul sa nu fiu mai prejos decat colegii mei europeni?!Si ei lucreaza pe minimum 5000 euro lunar si au tot ce le trebuie sa practice performant,in timp ce eu cersesc de la pacienti apa sarata,ca nu ne da spitalul?(adica ser fiziologic)si asta numai ca sa nu-i aman,fara motivatie,cum fac atatia alti colegi,pentru ca ma pun in pielea bietelor bolnave...Dar generalizarea,daca e s-o facem,merge mai bine cam asa"rusinea asta de popor,ca am ajuns in halul asta".si totusi,sunt atatia in poporul acesta care,desi teoretic merita ce li se intampla pentru ca nu intervin fie si printr-un simplu vot,practic lucrurile sunt mult mai complicate si sunt doar piese intr-un angrenaj...Hai ca bay campii deja,ideea este ca stiu ca nici tu si cu atat mai putin Mavnu v-ati referit la mine.Dar nu pot sa ma abtin sa-mi fie ciuda pe mine,de fiecare data,ca am fost atat de optimista sa cred,acum 20 ani,ca tara noastra se va schimba radical si atat de jalnic,patetic de legata de familie si tara ca sa pot sa-mi fac bagajele,fie si acum,cand m-am lamurit total incotro mergem...

Mav,esti doar foarte obosita si epuizata;cu putina rabdare,odihna si optimism(inchipuie-ti,nu mi l-am pierdut)vei invata si condusul,macar cat sa-ti faci treburile in siguranta,daca nu cu talent si placere.Capul sus,sunt alte lucruri pe care nu le invata tot rumanu'si tu le-ai invatat cu brio,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Buna seara, fetele mele dragi. Vreau sa spun si eu cu mare intarziere La multi ani!Madalinei si Cristinei. Mii de scuze pentru marea intarziere.
Mav, lasa ca te faci tu fetita mare si intr-ale condusului. Numai sa nu faci ca mine dupa ce iti iei carnetul. Sa pui mana si sa conduci, ca altfel uiti tot.
Doc, sanatate multa Serbanelului. Sper ca i-a placut surpriza cu lotiunea de maini doamnei care a avut grija de Serban.
Tania, sanatate multa si putere de a trece peste toate. Anduta ta este o fetita tare buna.
Andicu, sa stii ca ai toata admiratia mea. Bravo tie ca ai avut curajul sa-ti dai demisia si sa iei totul de la capat.
Mamacita, noroc ca mai exista si oameni ca tine prin spitalul ala. Eu pot sa spun ca am ramas cu adevarate cosmaruri dupa perioadele petrecute in spital, insa am intalnit si cadre medicale deosebite acolo, la care ma gandesc cu drag si acum. Cu trecerea timpului am observat ca mai uit din ce a fost urat si imi amintesc mai mult partile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc Dana pentru lamuriri...sper sa nu fie si cazul nostru(. Ti-am lasat si pm...mai tarziu pt. ca am reusit sa dorm un pic langa puica mea...eram la randu-mi obosita tare de evenimentele din ultimile zile...

Multumesc feteleor pt. urari si sustinere...cea fost mai rau s-a dus...

Mav, cum ti-am spus si la telefon....aproape un an dupa obtinerea permisului...masina era cel mai mere dusman al meu...dar si cel mai necesar....acum e lucru la care tin cel mai mult(lucru, nu fiinta)Bafta multa si capul sus ca de obicei.Sanatate multa mamei si nu uita sa-i faci investigatiile de care ti-am amintit.

Mamacita, ti-am ramas datoare cu un raspuns din urma...am renuntat la ,,lupta,, cu kilogramele..m-am oprit pe la 72kg la 1,64m si mi-a ramas doar speranta ...sa nu mai pun...nu am ,,linistea,,, interioara suficienta pt a ma mobiliza cu vreun regim...deocamdata ma abtin la mancare si nu prea mannac dulciuri pt ca oricum nu-mi plac in mod deosebit....ms pt recomandari...nu prea mi-e clar cu orteza...dar intru pe net maine si ma clarific...sper sa nu fie prea scumpa...ca ne-am cam dezechilibrat luna asta financiar...

Kris, felicitaaaaari! nici nu ma gandeam sa fie altfel... mai ai un picut si te reintalnesti cu vechea prietena.

Fug la nani..

Edit: mirela!

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput