Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Mokika spune:
Buna seara!
In primul rand, pentru ca nu am apucat, ii urez Andreei (de Tania)sa se faca bine repede, sa treaca perioada asta cu bine si de asemenea, o felicit pentru rezultatele deosebite la invatatura. Am ramas fara cuvinte la raspunsul ei "o sa am mai mult timp sa citesc!"
Dandusa - petrecerea botezului a fost pe malul lacului Siutghiol, in spatele campusului de pe Aurel Vlaicu, la baza nautica. Intr-adevar, o locatie superba!
Lulu si Mada - va multumesc pentru ca mi-ati sarit in ajutor. Va contactez.
Angi - felicitari! Nici nu ma gandeam ca va fi altfel!
Creem - petrecere frumoasa la tara. Ce frumos!
Mav - pe langa faptul ca esti de 3xfemeie, zilele astea ai fost si de 3x mamica!
Madaluta - he he he! tineri spuneai? eu deja simt ca imbatranesc! uite acu' ma trezesc la 40!
Va multumim mult pentru aprecieri!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori - Luca, Ioan, Pupicu, Serbanel!
A fost si mama intr-o zi cu Teo la delfinariu, microrezervatie si pasarele exotice. Imi pare rau ca nu l-am dus eu prima sa ii vad fatzuca .... sa vad cum reactioneaza. Dar ma bucur totodata ca a facut-o ea. Cred ca a avut o placere deosebita! Mi-a povestit ca era incantat ca vedea atata apa, ca ii placea cum aplaudau ceilalti si el le tinea isonul si a fost foarte atent la cum lucra delfinul. Si cu ocazia asta, l-a plimbat prima oara pe Teo cu autobuzul. De cate ori se deschideau usile in statii, el credea ca trebuie sa coboare, ca ceilalti! De-abea il tinea mama.
Dar iata si ceva foarte urat: desi se vedea ca are o varsta, mai ales ca era si cu un copil mic dupa ea, nu s-a sinchisit nimeni sa ii ofere un loc!
Va pup si rugati-va sa fie vreme frumoasa in we! Avem rezervarile facute si nu mai putem amana! Mai ales ca pe perioada verii we-urile sunt full.
Noapte buna!
AndreB spune:
Salutare,
Mai usurel cu forumu' saptamana asta ca sunt in focuri. Miercurea viitoare(adica de azi intr-o sapt.) invitatie pentru toata lumea la concert again, 24 iunie orele 18, la Muzeul de Arta (pe bd. Tomis mai sus de bijuteria QFires pana in farmacia Miga), intrare libera ca e prin fundatia interpretativa camerala romana(concert cameral de sf. de stagiune filarmonica). Daca treceti prin centru pe Tomis oricum o sa "ma cititi" pe toate gardurile (azi am remarcat ca deja au pus afisele, cam multe)...
Programul e superb, deci daca concertul trecut era pentru cunoscatori, acum e pian cu soprana (viitoarea fina ) si juma' de program romante faine de Rachmaninov (adica lieduri, dar asa se cheama in rusa, nu are nici o legatura cu romanta romaneasca) iar jumatea a doua e muzica impresionista (compozitor E. Chausson contemporan cu Debussy si Ravel, o transcriptie dupa un poem simfonic cu voce, deci pianul va canta toata orchestra din original- e criminal de greu, dar zic eu ca ma descurc), muzica pointillista, de atmosfera Renoir-Monet, numa' buna de facut nani-pui placut pe ea....
Am scos o rochie de concert de la naftalina fusta+corset(o am din perioada studentiei) si am mai dat-o la largit (fusta, ca doar nu mai am 60 cm in talie)... Sper sa mi-o termine croitoreasa la timp. Altfel, acelasi program nocturn, incat am ajuns dimineata, dupa ce dau biberonul copilului pe la 6 (si ma retrezesc fortata de imprejurari la 8) ca imi vine sa ma bat singura, de oboseala.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mav spune:
Salut!
...Ce credeti fetelor? L-am lasat pe tati singur cu copiii acasa, mi-am luat cartile si tzusti la birou, cica sa invat!
In urma mea, tati s-a pricopsit si cu nepotu-sau (cumnata avea treaburi importante si l-a lasat si pe el la noi), asa ca are tati 4 copii azi....
Am prins aripi, caci ieri, totul a mers f bine cu pustimea. Ba chiar nepotica m-a facut fericita (atat de usor!), cand mi-a declarat ca mancarea de la pranz a fost "perfecta, delicioasa"!
....In alta ordine de idei... sunt... consternata de vestile primite: Tania a ajuns cu Andreea la Eforie... unde i s-a schimbat gipsul... pt ca avea fata fractura dubla (tibie+peroneu).........
Nu mai scriu, ca pagina aceasta nu suporta ceea ce as avea eu de spus, in legatura cu Sp. Jud. Cta...
edit: intelesesem gresit unde anume au ajuns la eforie si am vazut ca a intrat tania cu explicatii in urma mea.......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
"Bucura-te de viata, Femeie Frumoasa!!!!!!!!
Daca mi-as putea trai din nou viata,
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi...
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se topeasca in camara.. As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult...
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu.
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata.
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte...
Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face...
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc. Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat...
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul,
sufletul, emotiile."
Cum ne privim pe noi insene la diferite varste?
"Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina ..
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!!!!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
dadi_t spune:
bonjourica tuturor!
Am sosit de la Spit. de ortopedie Ef. Sud(SOTRM) si rezultatul Rx este diferit de cel de la Spitalul Mare: fractura dubla de tibie si peroneu (e adevarat ca fara deplasare) dar....Va sta iar in gips(cel vechi era prost pus si avea dureri insuportabile la miscarile piciorului)pana pe 28 iulie dupa care inca 2 saptamani va avea o ghetuta gipsata cu ,,toc,, sa participe ca ,,nasa mica,,, la nunta pe 15 august. Am chelit de aproape 5 mil intr-o saptamana...dar acum sunt linistita ca a intrat pe maini bune: dr.Rubeli(sef de sectie) un om extraordinar de comunicativ.
Andreb- spor la exersat!
Mokika- si pe noi ne surpinde cu pasiunea asta a ei pt. citit...si cand imi aduc aminte ca prin clasa I-a o fugaream cu ,,Mos Arici,, si nu voia deloc sa citeasca....
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
Mav, multumesc esti promta...cred ca am scris cam in acelasi timp... din pacate desi am avut parte de conditii deosebite si bunavointa din partea personalului(doar suntem colege) si la Spitalul Mare....lipsa de experienta a d-rei doctor si-a spus cuvantul...In plus la SOTRM am fost instruita sa efectuez alaturi de Anduta anumite miscari pentru mobilizarea musculaturii de sub gips...si sa-i administrez cate 1/4 de aspirina tamponata de 2 ori pe zi....etc....
DanaAlex spune:
salutare !
de acord cu tine mav...sp.jud.cta e o rusine pentru orasul asta...insa si la eforie sa se fereasca de dr.rubeli, daca vrei amanunte ti le trimit pe pm...asa ca mai bine sa ia calea bucurestiului...de preferat colentina sau foisorul de foc...foarte buni doctorii de la aceste spitale, cel putin la sectia ortopedie...succes si sanatate multa
dadi_t spune:
Multumesc Dana...n-am reusit sa-ti raspund la oferta cu scaunul,carjele.,etc....dar intre timp am facut rost si de carja si de cadru...nu ai PM activat vca m-ar interesa amanunte....sincera sa fiu am fost tare incantata de Dr. Rubeli...mi-a aratat pe radiofgrafie unde sunt fracturile si chiar eu o neavizata le-am observat usor....asta e...pe anduta n-a mai doare deloc piciorul, acum poate sa-l flexeze fara dureri...offf daca ma credeti ca am facut depresie ...eram neputincioasa cand o apucau dur4erile si nu aveam cu ce sa o linistesc....
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca(14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
mi-e greu sa ma abtin.... mama e inca internata intr-un salon ingrozitor... misuna gandacii la lumina zilei; la buda pute cumplit, peretii sunt coscoviti, etc, etc...
...totusi, sunt multumita ca mama a chemat ambulanta la timp si salvarea a venit prompt si in adevaratul sens al cuvantului, caci altfel... acum ar fi fost fff negru totul....
DanaAlex spune:
dady68, gata, mi-am activat pm si ti-am trimis mesaj privat cu lamuriri...sper sa-ti fie utile...si neaparat intereseaza-te sa inlocuiesti gipsul cu orteza fixa...e important si usureaza trauma creata de gips...toate cele bune
sinzi_ana spune:
Madaluta, si eu mi-s blonda, da e greu sa nu retii copii asa frumosi!!!
Mav, sanatate mamei tale...si scuze pentru ieri...suntem absolut ametiti de ora si inca nu ne-am facut program de somn...de ex David a dormit aseara de la 7 seara la 10 dimineata!!!! Si eu tot cam asa...si iar imi e somn ...hahaa!!!
Andicu, multumesc de urari!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">