Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara!

Angi felicitari! chiar esti buna de cinste!

Ce mai fac baietii bolnaviori: Ioan, Serbanel, Pupicu? sper ca sunteti bine.

Sofia a mai luat o tranta zdravana dintr-un leagan din acela fara spatar.si cu mine langa ea, of course, dar eram ocupata sa-i acopar capul cu ceva ca era soare si n-am apucat s-o prind. In fractiune de secunda era pe spate...noroc ca era nisip.
Azi ne-am plimbat pe la animale la microrezervatie. Au adus un cerb si o ciuta foarte frumosi (nu erau anul trecut) si struti...cam agresivi. sofiei i-a placut mult toboganul de acolo. Si am intrat si la delfinariu...dar n-am rezistat pana la sfarsit, ca era obosita rau. Am linistit-o in prima faza cu putin san, dar cand vrea sa plecam n-avem incotro.

Maine plecam la bunica pe durata nedeterminata...adica stam cat rezistam noi sau cat rezista tati singur. Dar....i-am luat stickul de orange si laptopul vechi asa ca voi avea net!!!!

Am vazut multe poze frumoase: si de la petrecerea Cristinei, si de la Macin, si cu nasi frumoasi si aranjati, si de la serbare, si cu patut nou si doua feluri de lenjerie si....nici nu mai stiu ca au fost multe.

Va pup pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
am lipsit din peisaj, intemeiat....dar am citit din urma si am vizionat pozele...la multi ani celor ce au adaugat inca un an, imi pare rau ca nu am participat la ziua kristinei, intuiesc ca a fost distractie pe cinste,tortul de inghetata foarte apetisant(am inteles ca andreb e autoarea, asa ca ...aplauze multe)...

angeliguedes, felicitari pentru micsorarea termenului de stagnare soferistica, priveste partea buna a lucrurilor pe perioada asta, nu mai cauti loc de parcare, poti sa bei ceva bun, n-ai grija la pietonii aiuristici si la mizeriile cotidiene din trafic...

dady68, daca te ajuta am un scaun cu roti(vorba elenei basescu), carje usoare, baston, orteza(tot tacamul pentru picior rupt), le-a utilizat mama mea asta vara 2 luni, asa ca ti le pot imprumuta daca te ajuta pentru fiica ta.

mav, criss81,...in speranta ca nu supar pe nimeni, comentez putin despre moartea subita la sugari, ca deh, am cazut pe subiect cunoscut...am avut la primul copil o mare teama citind in manualele de puericultura despre aceasta "monstruoasa modalitate de deces", la al doilea m-am relaxat pe subiectul respectiv...la al treilea cred ca nu voi mai avea nici o teama :))... din putinele mele cunostinte de medicina legala, studiata ca la drept, in caz de deces din cauza asfixiei cu perne sau alte obiecte, acest fapt rezulta la autopsie ca fiind asfixie mecanica si nu moarte subita, aceasta este foarte rara, avand totusi la baza cauze biologice...pe de alta parte ceea ce spui tu ca fetita ta sufera daca nu are ceva pe langa ea, este perfect normal, copilul este invatat din uter sa simta peretii acestuia aproape de corpul sau, de aceea se recurge in primele luni de viata la acel cos in care poate sta, dormi, etc...ii confera siguranta si incredere...ca sfat de mamica cu 2 copii nascuti vara, pot sa-ti spun ca eu asa i-am tinut aproximativ 3-4 luni, sumar imbracati, in aer liber acopeream cosul cu un voal, pentru a impiedica patrunderea insectelor...si in rest aer, soare si plimbare:)), iar noapte in acelasi cos pus in patul meu, asta din instinct de conservare proprie ca sa nu fiu stresata de ideea ca as putea sa lovesc odorul in somn...studiile medicale recente in acest domeniu au inlaturat multe temeri ce creau adevarate obsesii mamelor...ca de exemplu aplatizarea capului, poate linistit sa doarma doar pe o parte, oasele caraniului nu sufera deformari; sau pozitia orizontala perfecta la 180 grade de la 0 la 6 luni, a fost inlaturata de scoicile si scaunele auto ergonomice create anume sa sustina bebelusul din prima zi; sau sustinerea capului cand bebelusul se afla in pozitie verticala, la fel este de domeniul trecutului...acum privesc relaxata toate aceste bau-bau-uri si imi permit sa sugerez ca femeia devenita proaspata mamica, stresata de multe modificari interne si externe, acumuleaza informatii de care inainte habar nu avea si astfel vestita depresie post-partum isi poate face loc lejer si se poate accelera la maxim cand alte n-spe mii de info vin din diferite directii si zapacesc creierul ei oricum obosit de noutatea miracolului...ca sa ma exprim plastic.
...foarte frumos patutul, am avut si eu unul identic, are si balans si doua trepte de a pune salteaua, insa se poate utiliza doar pana la aproximativ 1 an si jumatate, dupa aceea va evada micuta ta din el:))...dar avantajul e ca se transforma in canapea prin inlaturarea grilajului din fata, deci va sta la taifas cu prietenele ....garderoba e mortala...pentru necunoscatori si aici cred ca mamicile de fetite stiu despre ce este vorba :))...cand ai fetita iti vine sa-i cumperi in prostie rochite si pantofiori...sunt asa de dragalase, incat nu te poti abtine:))...vei vedea in timp inutilitatea multor articole de imbracaminte/incaltaminte, dar tot nu o sa ai ce face...vei cumpara la fel de multe:))...pe acelasi motiv...

toate cele bune si sanatate celor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mada,
tava am luat-o de la ikea.a fost 25 de lei.daca ai nevoie de ea,ti-o imprumut fara probleme,am trecut de perioada in care faceam briose zilnic.i-am intoxitat pe toti
v-am admirat,superbiiiii toti patru
Mav,
mamica scumpa si obosita,cei trei copii nu sant ai tai.doi,da..sant educati de tine.de aici problema,intelegi?deci,din partea mea vei primi incurajari pt bb 3
Cris,
votez impotriva perneleor.sant fff periculoase.chiar si un maimutoi ar putea fi periculos,dar o perna pusa asa cum am vazut in poza.de ce nu-ti iei un sling s-o tii cu 'cornu' in tine?este prea mica sa doarma singura in patut,de aici si nevoia ei de a simti ceva/cineva aproape.insist sa te mai gandesti cu pernele,cu riscul de a te supara pe mine
Mokika,
ce de fete frumoaseeee am vazut in pozeee,superrrr.si Teo scump si drag,v-am admirat pe toti
edit sa te intreb,unde erati la dans si masa in aer liber.mi-a placut tare

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Creem,
domne,ce-s cu cazaturile astea?of,ce mila mi-e de puia micatrebuie sa-ti fie crunt de greu...te simti groaznic.offf
Daddy,
sanatate multa

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mokika:am vazut si eu pozele de la botez...sunteti asa de frumosi cu totii si mai ales sunteti atat de tineri pentru o fata asa mare k aproape zici k va este sora, nu fiica.....

angi: felicitari pentru reusita.... bravo...se pare k la stres si oboseala ai randament maxim

mav: rabdare, calm si voie buna...
dar sebi si verisoara nu mai merg la gradi? Sa inteleg k nici la munte nu mai plecati?
Si noi planuisem w-endul acesta o plecare in delta cu corturile, dar vremea nu tine cu noi si am amanat...

andreb: mai, nu stiu ce sa zic de fotografi....nu am niciun detaliu despre ei, dar cum se intorc finii din voiajul de nunta ii pot intreba... cat despre chimia produsa intre mine si ei..iar nu stiu ce sa spun pentru k majoritatea timpului a fotografiat o femeie, dar uneori mai aparea si un tip cu un aparat mult mai sofisticat si acum nu stiu care poze sunt facute de el si care de ea.Oricum si mireasa are foarte multe poze, dar eu nu le-am selectat pe acelea...k, de... nu eram eu in prim plan....

creem: vacanta placuta la parinti si pupici sofiei

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Madaluta, cred ca ti-am recunoscut baietelul ieri in parc la pitici...ce inseamna forumul asta!!!

Mav, dar nu isi fac copiii de lucru 90% din timp si te mai elibereaza? Daca ajungi in parc, da-mi un semn...poate fac si eu cunostinta cu un albastrel!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare si de la noi!

Raportam o noapte cu febra destul de mare, cu harait si tuse.
Azi dimineatza control la prima ora la Dr Sima faringo-amigdo........Deci tratament homeopat ...si sincer deja se vad rezultatele, nu mai haraie ,febra scazuta si starea lui generala mult mai buna.
Doamne ajuta, ptr ca maine plekam la munte pana duminica seara.Avem "liber" de la doctor.
Cica este viroza ,este plin orasul si la ea la cabinet plin de copilasi bolnaviori.

ANGI ,FELICITARI ,nici nu ma steptam sa nu ai rezultat pozitiv

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Am intrat un pic, cat mai sta mancarea pe foc, un sfert de ora...

Crisis, aseara (am avut intentia, dar) nu am apucat sa mai si comentez articolul (luat de pe sfatuldoctorului.ro -nu m-a lasat DC-ul sa pun link-ul), caci plangea (racnea) Albastrelul scump... Apoi mi-a inchis sotul calculatorul si asta a fost, ca oricum nu mai aveam timp.... Acum nu mai are rost sa mai dezvolt, caci ai primit destule sugestii din partea mamicilor si oricum tu vei proceda cum crezi ca-i mai bine pt puiuta.

Tania, pai Anduta chiar merita laudata, este extraordinara! Si apoi, pe tine te cunosc atat personal, cat si dpdv profesional (am avut onoarea de-a colabora cu succes la un proiect) si nu spun degeaba ca fata seamana cu tine! Si e clar ca pt performanta copilului, de a termina doi ani consecutivi cu 10 pe linie, e si meritul parintilor, care i-au oferit conditii prielnice!
Asadar, toate laudele sunt bine-meritate!
...Cat despre sustinere si ajutor... cu mare drag, stii tu! Imi pare rau ca am avut ocazia asta... (adica mai bine nu se intampla necazul).

Dandusa, Madaluta, Sinzi, azi am revenit la sentimente mai bune... in privinta copiilor! Pana la ora asta, au fost foarte intelegatori (pe langa faptul ca au papat f bine la dejun) si din proprie initiativa: au desenat, pictat, colorat; au reconstituit un puzzle mare (de nush cate sute de piese), au decupat, construit diverse si s-au jucat cu trenuletele (Sinzi, si cu cele de la David!)....
De fapt, ieri, problema a fost ca m-au pacalit sa nu doarma la pranz.... si deja dupa o anumita ora nu ma mai intelegeam cu ei.... plus ca era si bb cam suparat.... si plecase tati cu treburi, uitand sa-mi lase carutul acasa... si n-am putut sa scot atomicii din casa...

Sinzi, te rog, lasa-mi PM cu nr tau de tel, caci nu-l mai am... S-ar putea sa ajungem la pitici dupa amiaza.

Mokika, sunteti tare frumosi toti! Inca o data, sa va traiasca micuta crestina!

Kris, felicitari! Ma bucur pt tine!

Simona, merci pt poze, f faine! N-am mai apucat sa scriu ieri.... si chiar acum mi-a expirat iar timpul..... Fug sa nu se arda mancarica...
Iar n-am apucat sa scriu tot ce vroiam..................

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi!

Sanzi , la multi ani !

Mada, pozele sunt superbe! esti frumoasa rau, pe bune acum!

Am vazut multe poze frumoase de la Angi.
Angi, felicitari si ma bucur ca ai scapat cu bine, esti iar soferita cu acte in regula!
Cris, pozele sunt super! iar garderoba.. (vreau si eu o fetitaaa!!!..) Si ca sa fie tacamul complet, zic si eu ca nu e bine cu atatea chestii in jurul ei! daca vrea neaparat ceva pe fata, vezi ca in magazine gen DM ( Real) sau Mothercare sau Miniblu, au niste carpite ca din prosopel subtire, cu capete de animalute de tot felul, special pt bebei, sa doarma cu ele, sa le morfoleasca, etc ( fina mea are asa ceva de cand s-a nascut, si de la o luna dormea cu carpa aia pe ochi, altfel nu se putea; si acum doarme la fel!)Uite www.quelle.ro/ro/q4r/home/sonderaktion/kinderwelt/babys_von_0_bis_24_monaten/spielzeug//m-99107/z-0/f-196432/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:3bcbb6f18b00f823b523011045686bc8" target="_blank">aici sau aici cam cum arata.

Luca, Pupi si Serbanel, insanatosire grabnica!
Mav, esti tare curajoasa cu 3 copii in grija! asta imi spune si mie ca ai rezista si cu bebe 3, ca esti o mama de'aia de s-o pui pe rana!
Creem si Lulu, concediu placut!

Fetelor, cu ofertele de vacanta, lasati-ma pana saptamana viitoare, cand ne instalam in noul birou cu toate cele adunate si puse in ordine, si va trimit pe rand oferte unde vreti voi! doar sa-mi dati pe pm sau pe mail ( cine vrea adresa mea, strigati) ce anume vreti si cand!
Filip e la tara de ieri de la pranz, azi e ziua soacra-mii, deci si noi o sa mergem acolo in vreo 2 ore, asa ca azi se lasa cu gratare si lalaiala in curte..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Madaluta, cred ca ti-am recunoscut baietelul ieri in parc la pitici...ce inseamna forumul asta!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

aa, ce rau imi pare k nu m-ai recunoscut si pe mine...
Eu n-am memorie vizuala a fotografiilor, adica daca vad pe cineva in poza nu retin figura si nu o recunosc in realitate ( de..sunt blonda si se explica), deci nicio sansa sa te recunosc eu.... poate alta data k mergem destul de des la pitici, mai ales cand nu e vreme de plaja...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput