Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa daaa, m-am gandit si la ochisorii albastri ai lui raducu si la ochisorii albastri ai biancai, fetita taniei; din parinti cu ochi caprui... si pt voi am scos in evidenta articolul!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Angelique, multumesc!!! Am trimis mail!!!

Nastasie, Mamacita, Dady68, Isiodora, multumesc pentru urari!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

sinzi, ce montaj frumos si emotionant i-ai facut lui david!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Irina, la multi ani sanatosi si cu spor in toate!
Chiar te rog sa-mi trimiti remediile...Sanatate muuuulta....ce recuperare faci inafara de masaj????

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

asa si la noise uita la Raducu,se uita la noi 'da cu cine seamana?' la inceput le-o bagam pe aia cu postasul...,dar m-am saturat sa rad singura la gluma mea,asa ca le zic adevarul.'cu socrul meu,domle',cu socrul meu...,am scapat de banuieli'

...............................

v-ar placea sa stabilim o zi de cafea ca fetele?simt nevoia...si-n plus vreau sa platesc o politao cafea in mall sau pe plaja la agatatps:pe plaja imbracate...ca altfel nu mai agat nimic

...........................
edit:Andataaaaaaa,
ai un Pm de mai mult de o sapt.cum mai esti?

Hihihi si la noi e valabila replica: ,,cu socru meu!,, , desi cu riscul ca l-as supara pe sotul meu(in speta si socru), Bianca seamana leit cu fratele tatalui meu care era ...cret, blond si cu ochii albastri cenusii ca si ai Biancai...., nu mai zic de bunicii din partea tatalui...la fel....mereu mi-a fost ciuda ca am semanat in partea mamei cu ochi capriu...dar fura inima oricui...nah sa ma laud si io....

Mamacita,nu pot decat sa te cred, pentru ca raspunsuri in genul celui dat de tine am mai primit....probabil ca e o sunculita mai indesata ...cred... sper sa mai pot da 3-4 kg pana in august...

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Irina...ce frumosi sunteti.....mi-a placut tare mult cum v-ati asortat la botez...ai o minunatie de copii...ce mandru era Matei...si tu esti o frumoasa si arati asa bine dupa nastere....ehhhhhh.......

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Dady,Nastasie,multumim ca ne-ati vizionat!
Dady,da ne-am imbracat toti 3 in mov,mai putin Teo ca n-a depins de mine. Esti o draguta,doar am "dat" bine in poze ca in rest... mi-a ramas o burticaaa...
Eu inca nu fac recuperare,au trecut abia vreo 10 zile de la fractura. Mai am inca 30.
Cat despre remedii,eu iau asa: Arnica ch7 (am luat numai in prima saptamana); Symphytum 9ch si Calcarea phosphorica 5ch. Din fiecare iau cate 3 granule de 3 ori /zi. Dupa ce termin un tub de Calcarea,voi lua un tub de Apatit D6 sau D10. Tratamentul trebuie urmat minim o luna.Succes!
Aaa...si mai iau si Cal-C-Vita cp efervescente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna seara,

Dupa un we de poveste (plaja si concert simfonic in Mamaia la Cazino sambata si gratar si plaja cu cortul toata duminica la Vadu)
am revenit cateva minutzele la calculator.
La multi ani Irina , multa fericire si liniste sufleteasca alaturi de familiuta.
Adina, da' ce te-a apucat abia acum sa-mi diseci blogu ? In doua vorbe "esplicatia" ar fi cam asa: tot ceea consider ca trebuie sa ramana imortalizat in scris, deci in posteritate reprezinta acea secunda pe care o fur vietii asteia monotone... (nah, ca dupa ce m-a batut soarele in cap 2 zile numai asta mi-a iesit...) iar la partea cu culorile, am imprumutat numele unui poem de Nichita Stanescu care mi s-a parut f. sugestiv (si poemul si titlul, vezi prima postare a mea) respectand gama in care se vor insirui scrierile... adica de la cenusiul metalic (nedorit de nimeni cu buna stiinta)... pana la rozul ideal (nazbatiile lui Matei, momentele de fericire etc)

..caci imi sunteti amandoua la fel de simpatice, mai Dandusa si DanaAlex, acum ca v-ati duelat e rost si de pupat, nu?

Serios vorbind, pentru Dana toata stima, am vazut pe viu tabloul cotidian cu cei doi copii hoinari si muntele tarat de bagaje... eu si cu unul ma plang ca "ma agita" de imi vine uneori (deseori) sa-mi iau campii, dar in stilul acesta cum e nevoita sa gestioneze situatia cu cei doi nazdravani, nu as rezista nici o zi. Si stii ce mai imi place? ca nu s-a plans in mod expres niciodata cuiva cat ii este de greu.. Nu e dovada de iubire suprema?
Iar pe Dandusa, pe langa ca l-a tuns exemplar pe fii-miu o admir pentru cat de calda, calma poate sa fie in orice moment cu copiii... si culmea, ca o si pricep.. inca mi-a ramas pe retina cum "s-a impacat" cu Matei dupa ce s-a incheiat sedinta de tuns, copilul cu zbieratele pregatite la pachet, dezamorsat fara replica de Dandusa "Nu-i asa ca ai sa ma ierti Matei?..." si culmea ca intinde fatzuca sa-l pupe.. ca o iarta... Mie ca mama nu mi-a reusit cu el pana acum. Si doar l-am crescut pana acum, ca multe fete de pe forum, singurica...
Andicu chiar asa, de Filip si aniversare, nu ne mai anunti?

Editul, dupa cum ati observat se produce la mine la 90% din postari, pen' ca .... sunt aiurita de fel, mereu uit cate ceva, in sfarsit, am senzatia ca daca nu revin asupra unui cuvintel nu se intelege ce scriu ... ... asta daca v-ati intrebat vreodata de ce..

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Irina,deci,deocamdata esti pe calea cea buna cu vindecarea.
Am vazut poze,sunteti niste frumosi,iar ultima poza,in care dorm fratiorii gatiti,dar rupti de obositi,este mortala.
cumva m-ai sunat dupa-amiaza?a sunat cineva,dar eu eram bine ascunsa de nazdravanii mici,ca-mi faceam pedichiurasi mi-e teama de asocierea ei misunand+obiecte ascutite-taioase la indemana+tusa de artist(oja).
DanaAlex,eu am priceput altfel,ca sugarii tai s-au suprapus la programul de san o luna si jumatate,apoi a continuat cel mic;cum a fost?
Cred ca absolut orice mamica,dar cu atat mai mult cele cu doi copii cu diferenta mica si crescuti fara ajutoare,iti pot oferisi te pot intelege in eforturi si iubire.Eu am citit fiece cuvintel din ce-ai povestit despre istoria vietii tale de mamica.Cred ca iti va reusi si planul scolarizarii comune
Isidora,ia pune-te tu pe fabricat bb3 si reusim noi sa-ti indeplinim cumva visul!
Mai voiam sa scriu,dar m-a lasat memoire-ul...
dupa o sambata extensiv la plaja si o duminica la Aqua Magic,plus niste vizite,suntem franti toti,asa ca fug la nani si va pup pe toate si toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara si de la noi

Isidora, doar ce am terminat de postat pe blog noutatile de saptamana asta, de cand nu am mai scris, multumesc de impuls, aveam nevoie de el, te astept cu impresii :)) (si pe oricine mai pofteste, desigur) Asadar, ca sa apari nu tb decat sa rostim cuvantul magic??? S-a facut!

Mamacita, pt ca tot vorbeai despre pedichiura facuta in preajma copiilor, trage un ochi aici sa vezi pe viu desfasurarea sedintei: http://zicolorata.blogspot.com/

Citat:
citat din mesajul lui isidora
... Cu atat mai mult cu cat noi insine ,copiii,sotul ,familia nu ne apartinem.

Mi-a placut tare cum ai scris aici si tin sa adaug ca din punctul meu de vedere, copiii ne apartin chiar mai putin decat sotul, fiindca nu facem altceva decat sa ii avem o vreme in preajma noastra timp in care sa incercam sa ii inzestram cu tot ce-i mai bun sufleteste, uman, intelectual si chiar si material pentru a le da apoi drumul sa zboare spre propria lor viata...

Irina, dc nu postai, imi luam inima in dinti si te sunam cu toate ca la fel ca si mamacita urasc sa deranjez oamenii. Am vazut pozele cu voi si mi-ati placut tare.

Tania, chiar ca arati super bine, cred ca acele kg despre care vorbesti i le-ai dat Adinei la pastrare, sa le puna in sertarul unde isi tine ea burta...

Andre, Adina nu intreba de unde vine numele blogului, te indemna la fel ca si pe mine sa mai scrii... si eu ma intrebam zilele acestea la fel de ce nu ai mai postat nimic, dar acum am inteles, v-ati distrat super. Sa stii ca florile de la tine s-au prins minunat, de la o zi la alta se fac tot mai mari si mai frumoase, imi creste inima cand ma uit la ele.

Larisel, abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica!

Si fiindca tot s-a vorbit zilele trecute despre teama fiecarei mamici cu privire la calitatile/abilitatile proprii de a-si creste copiii, va readuc aminte cum spuneam eu in fiecare seara in primele luni de mamicie: Hai ca nu l-am omorat nici azi... Si apropo de asta, am gasit azi un post dragut pe unul dintre blogurile pe care le urmaresc: http://caprele-irinucai.blogspot.com/2009/06/18-pe-18.html Prima fraza m-a dat gata si m-a facut sa ma gandesc, uite, frate, mai sunt si altii...

va pup pe toate!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!...

imi beau cafeaua pe terasa de la omv boema, cu net "furat" de la cineva amabil care nu si l-a parolat...caci, luata de frumusetile verii, am uitat sa achit factura pe luna mai si in consecinta, m-au deconectat :((...abia azi la 9 a.m.se deschid portile rds-ului ca sa pot redeveni cetateanul bun platnic de odinioara :)))...asa ca, matinal, inainte de piata si celelate bucurii domestice, intru sa mai citesc ...hihihi...dependentza si dorul de voi...

dandusa, alimentara tom este de fapt alimentara din tom, respectiv carrefour, cred ca am vrut sa fac referire la denumirea din cta a celebrului brand "C..."
...cat priveste...cafeaua :)...in mine gasesti mereu o partenera...dependentza si placerea fata de aceasta "licoare" care ma face sa socializez mai bine decat in scris ...asa ca oricand, oricum si la orice ora :))...mai putin orele amiezii cand dorm copii...
p.s. aici la omv boema e super, jocuri pentru cei mici si terasa umbrita pentru cei mari..o propunere de locatie :)

toate cele bune...

adaug, deoarece am uitat ...
dandusa, i-am alaptat cat a vrut bunul dumnezeu :)...poate atat au avut ei nevoie, poate ca s-au avut alte planuri cu mine...cine stie...pe fata, in jur de o luna si ceva, dupa care am reintrat in drepturile unei femei si am avut posibilitatea sa mai zamislesc un sufletel, iar pe baiat tot aproximativ o luna...trecerea la lapte praf nan de la nestle, cel cu care inca isi mai potolesc fomita inainte si dupa somnul de noapte, nu mi-a pus probleme, l-au acceptat si ca atare...atat a tinut experienta mea cu alaptatul...de aceea nu ma hazardez sa comentez nimic in acest sens...fiind oarecum in necunostinta de cauza fata de mamici veterane in ale alaptatului :)...

andreb...ma faci sa rosesc...si eu, aproape zilnic...,cand simt ca nu mai pot, ma uit la alte mamici cu 3-4 copilasi si-mi inchipui ca acolo e si mai multa agitatie si haos decat la mine in ograda...chiar aici pe dc citesc un asemenea topic, pentru a-mi tine moralul ridicat...iar sotul meu cand avem discutii despre "neputinta" mea, adica la doleantele mele...zambeste si-mi spune sugestiv...si daca era unu singur (caci asta gandesc, ca m-as fi descurcat mai bine cu unul...)ti se parea greu ca nu aveai experienta cu doi...la rece, ii dau dreptate...
ca sa-mi cresc stima de sine, fata de alte renuntari care formau activitatile mele cotidiene inainte de maternitate si sa tin psihicul la locul lui dupa...mi-am pus ca motto ...alea iacta est, iar eu ca o muritoare de rand, ridicata la rang inalt de "mamica" nu pot decat sa salut prezentul si sa ma supun :)...

cat priveste contradictia discutiilor, personal consider ca asa reusesti sa cunosti si sa te atasezi mai bine de persoanele cu care socializezi si schimbi impresii...pana la urma suntem atat de diferiti in gandire si in comportament, desi asemanatori din multe puncte de vedere, dar putem cunoscandu-ne parerile sa ajungem la un mare compromis si anume o prietenie de durata...din filozofia personala :).....

mamacita, fiind oarecum in situatie similara...cred ca avem trairi si semnificatii comune despre ce inseamna sa fii mamica de doi copilasi foarte apropiati ca varsta...mi-ar placea sa povestim din experientele proprii, insa aici am acapara un spatiu public si nu e frumos...am descoperit si noi hectarul(personal, m-a impresionat latimea...si nisipul de acolo) de plaja de la terasa tomis, unde am citit ca va place sa mergeti...asa ca e posibil sa dam "lopatzica in lopatzica" pe acolo, la vreun castel comun :)) si functie de timp...ne punem la taifas :)...

pupici tuturor...

Mergi la inceput