Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Si unele mai recente:
http://family.webshots.com/photo/2511154000083890824wiuKuX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Danaalex
[quote]...nimic din ce am scris anterior nu s-a dorit a fi o acuzatie la adresa lui mav, ci numai la aspectul ca nu-si au locul acele sfaturi legate de multitudinea pernelor cu trimitere la articolul respectiv...

no offence...se vede f usor ca nu-ti place Mav.de aici si pledoariile despre ce scrie ea.asta nimic din astea, nu-ti da dreptul sa-i comentezi sfaturile.nici macar nu ti-au fost adresate.ai putea incerca sa fii mai mult mamica decat jurista cu noi?povesteste mai mult de copii,jocuri si programul vostru zilnic.mie,una...mi-ar placea mai mult sa citesc asta in mesajele tale,decat ploemici duse la extrem din te miri ce lucru
-----------------------------------------------------------------------
Salutare dandusa !!!la concluzia expresa a ta, o spun pentru ultima oara....mav nu mi-e nici antipatica, nici simpatica...pentru mine ea reprezinta o mamica, colega de forum, din acelasi oras in care locuiesc -concetateana(parca asa se spune:),..nu sunt sigura la ora asta de anumiti termeni...vin de la o petrecere), ale carui postari le citesc si in multe sunt de acord, in altele poate am ceva de comentat...intr-un limbaj comun si mai pe inteles...nu am nimic cu ea...aceleasi sentimente le incerc fata de oricare participant(a) la acest forum, respectiv topicul de fata.
imi e greu sa inteleg cum de constati tu acest lucru, iar prin faptul ca s-a preluat ideea asta ca orice scriu o fac in sensul de "pledoarie", doar pentru ca meseria de baza este jurist...e iarasi o necunoscuta...gandeste-te doar ca eu una, cand spun ceva dau si argumente, la fel si cand comentez sau cand critic...este normal sa-ti argumentezi spusele, pentru ca altfel lasi interlocutorului semne de intrebare "ce o fi vrut sa spuna prin asta???"...uite, de exemplu tu daca argumentai critica adusa mie, eu intelegeam in concret ce sa remediez...asa, ramane sa scriu un monolog prin care sa fac supozitii "oare la ce te referi!!??"..pentru ca oricum s-a discutat pro si contra scrierii mele din pagina 8 si chiar eu am facut o declaratie lamuritoare in acest sens, in pagina 9...si s-a spus cam tot ce se putea spune...

e normal ca ce scriu eu sa deranjeze pe unii, altora sa le faca placere sa citeasca sau altora sa le fie utile unele din sfaturile experimentate de mine...cred ca asa se intampla cu majoritatea celor scrise aici...este o nevoie de discutii mai mult, prezentand faptic experienta maternala, decat de prezentare de informatii...asta o gasim usor cu orice motor de cautare de pe net, e deajuns sa scriem ce ne intereseaza si sa apasam tasta enter...traiasca internetul!!! ne duce in 1001 de site-uri care ne indestuleaza nevoia de stiinta....mai greu e daca nimerim pe site-uri de specialitate si noi nu avem pregatirea necesara sa intelegem tot ce scrie acolo...putem lua ad-literam si asta ne va baga in sperieti...fac trimitere la site-urile medicale...si nu rade, n-am nimic cu mav, repet pentru a nu stiu cata oara, dar consider ca nu degeaba trebuie sa faci 6-7 ani una bucata facultate de medicina si apoi rezidentiat cu examene la greu, incununat cu un examen de definitivat...ca sa ajungi sa pricepi limbajul de specialitate al scrierilor medicale...jos palaria in fata lor, se chinuie ani intregi, aproape jumatate din anii de salarizare ca sa ajunga medici primari (mamacita si altii, nu o spun decat in sens admirativ si putin invidios pe puterea de munca si concentrare a medicinistilor).

ceea ce m-a determinat sa scriu pledoaria anterioara (in care nu o contraziceam pe mav, dumnezeule!!!...doar criticam modul in care a coroborat punerea pernelor in exces cu sindromul respectiv, nici nu vreau sa-i mai dau numele) este ca asa am simtit, asa am crezut ca e bine pentru alte mamici de sugari si viitoare mamici...si eu am fost speriata citind si neintelegand limbajul medical (n-am studii de specialitate)...iar aceste scrieri balauricesti pentru mine, nu generalizez ca poate altul le percepe in alt mod, mi-au adus multa infricosare si implicit oboseala dupa nasterea primului copil...
retinand ca ma trezeam noaptea sa vad daca mai respira, puneam oglinda la gura fetitei mele (ca asa citisem...deh), tresaream ca speriata in parc sau oriunde, cand avea mai multe ore de somn decat scriau tot vestitele carti...asta in contextul in care am ramas insarcinata in nici 2 luni de la nastere(...:))poate parea hilar, dar s-ar putea ca aceasta trezire nocturna a mea, infricosata de o subita sucombare a creaturii mici si dragalase, sa fi fost cauzatoare de venirea pe lume a celei de-a doua, ca sotul era singurul care imi dadea o mana de ajutor ca sa revin cu picioarele pe planeta si sa realizez ca nu a murit nimeni langa mine, in unele cazuri dandu-mi mai mult decat o mana...:))....)...asa ca a venit pe lume la 10 luni si jumatate diferenta de la prima nastere al doilea mostenitor...iar faptul ca am intalnit persoane mai responsabile psihic decat mine in acea perioada, cand eu ma "perpeleam" cu sugarul si probabilitatea aceea ...persoane care mi-au deschis ochii in sensul bun al studiului medical, explicandu-mi pe intelesul meu, m-au facut ca la a doua experienta maternala sa fiu mult mai relaxata pe subiectul asta, ignorandu-l complet...si a fost tare bine...desi vreo luna jumatate am avut de-a face cu 2 sugari pe langa mine ...dar am luat totul asa cum a trebuit, fara paranoia nepotrivita si asta m-a ajutat enorm...mentionez ca nimeni din familie nu a stat cu mine, toti au trecut in graba doar de un lugu-lugu cu cei mici si atat...si la fel e de spus ca pe parcursul celei de-a doua sarcini, sotul meu a fost plecat in voiaj 5 luni, iar eu eram cu sugarul, cu burta si atat...poate asta m-a intarit si mi-a dat curaj... nu e melodramatic, e doar realitate pura, iar cele care sunt casatorite cu navigatori stiu ca atunci cand spui "da" in fata ofiterului de stare civila, iti asumi si riscuri de genul acesta...

....ca si o concluzie finala(si oricine mai scrie ca am ceva cu mav, cel putin referitor la prezenta tema in discutie, sa nu se astepte la vreun raspuns din partea mea... fara suparare, voi ignora, desi nu e frumos sa lasi nelamurit nimic)...am scris bazandu-mi comentariul pe postarea lui mav, deoarece acolo am gasit nepotrivirea aratata mai sus, tocmai in ideea ca ceea ce scriu poate ajuta pe altele aflate intr-o situatie asemanatoare ca a mea... nu contra ei, ca persoana, cum s-a subliniat...nici ca n-o inghit...am scris ca am considerat necesar si atat, de altfel observ ca ai scos din comentariul meu chiar acea fraza prin care subliniam ca nu o acuz pe mav...si ai pus-o in chenar albastru...

faptul ca am deranjat pe una-doua poate noua persoane, printre care probabil ca si pe tine...sau nu...asta e, imi asum riscul ca si pe viitor sa deranjez cand expun vreo parere la o dezbatere de subiect, face parte din definitia discutiei libere...desi, ca o paranteza...din cate imi aduc aminte tu ai mai fost deranjata si in alte cazuri de ceea ce scriu eu...sa fie oare posibil vorba ca nu-ti place de mine????zic si eu...
...si o a doua paranteza o fac ca sa precizez un mic si valabil adevar...cine doreste sa nu aiba surprize ca se gaseste cineva care sa-i critice ceea ce debiteaza, ar fi potrivit sa o faca pe un blog si sa nu acorde dreptul la comentariu pe postare...e mai bine pentru ego-ul personal...atata timp cat o faci pe un forum ...te poti astepta la asa ceva.

polemica nu am iscat-o eu, a venit de la sine...numai cine are rabdare si concentrare indeajuns sa discearna corect ceea ce s-a scris, va observa insiruirea dialogului si isi va da seama ca nu am dorit decat sa fac precizari de natura tehnica privind un eventual deces din cauza unei perne...ia in considerare ca sunt absolventa de drept, deci am studiat indeajuns de bine criminalistica, criminologie, medicina legala...si pot sa spun cu hotarare ca este aproape imposibil ca un sugar sa moara din cauza unei perne, nici chiar in cazul in care are "mucisori"...incadrandu-ne textual in ceea ce a aratat mav cand a anexat articolul respectiv...pot sa subliniez ca nu este bine sa aiba multe obiecte in patut in primele luni de viata, pe de-o parte ca nu are ce face cu ele, pe de alta parte ca sunt surse de praf, dar in nici un caz ca poate sa duca la moartea acestuia prin sindromul mortii subite.
...pe masura ce copilul creste(adica spre varsta de 1 an, cand se misca liber si voios prin casa si nu numai), putem sa vorbim de o posibila asfixie mecanica prin inhalarea unor obiecte mici, care pot sa ramana in caile respiratorii sau in gat(as spune tract respirator, dar nu sunt sigura ca acesta este termenul medical corect), dar deja m-as indrepta spre o alta tema de discutie...ceea ce nu face obiectul discutiei noastre prezente.

inchei ceea ce am mai avut de spus, ca sa-mi iau apararea in fata dandusei, deoarece am avut sentimentul ca ma acuza si am incercat probabil un sentiment demn de boxa acuzatilor :)citind scrierea ei....si rog pe aceasta cale pe cine stie de vreo asfixiere cu perna proprie, finalizata cu deces, confirmat de medicul legist, sa-mi dea si mie de stire, pe orice cale, pentru a-mi proba cunostintele personale...dar atentie sa nu nu fi fost doi si cel care tinea perna aluia de-a crapat sa fi facut puscarie.
multumesc frumos,

toate cele bune...

p.s. revin in scurt timp sub titulatura de "mamica":)----------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

La multi ani,Irina,multa sanatate iti doresc

Andicu,
ce-a ramas cu petrecerea lui Filip?ati amanat-o?
Danaalex
Citat:
...nimic din ce am scris anterior nu s-a dorit a fi o acuzatie la adresa lui mav, ci numai la aspectul ca nu-si au locul acele sfaturi legate de multitudinea pernelor cu trimitere la articolul respectiv...

no offence...se vede f usor ca nu-ti place Mav.de aici si pledoariile despre ce scrie ea.asta nimic din astea, nu-ti da dreptul sa-i comentezi sfaturile.nici macar nu ti-au fost adresate.ai putea incerca sa fii mai mult mamica decat jurista cu noi?povesteste mai mult de copii,jocuri si programul vostru zilnic.mie,una...mi-ar placea mai mult sa citesc asta in mesajele tale,decat ploemici duse la extrem din te miri ce lucru
Cris,
te imbratisez taredaca vreodata gresec sfatuindu-te sau intrec masura in mai stiu eu ce,spune-mi,si-ti promit ca nu ma voi supara.prefer asa,decat sa suferi cumva din cauza mea.
Mokika,
trebuie permis la baza nautica de care te intrebam?mi-ar placea sa merg intr-o zi.
Creem,
cum mai este Sofia?

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

salutare!!! din nou...

avand in vedere ca m-ai provocat ca nu povestesc despre copii mei mai mult, jocuri si programul nostru zilnic...si asigurandu-ma ca cel putin tu ai fi dornica sa citesti asa ceva...o sa ma apuc de povestit temeinic despre noi...desi am scris, chiar de curand pe unde ne petrecem timpul liber si in ce perioade orare si alte cateva mici amanunte despre noi...probabil nu ai acordat atentia cuvenita acelor postari minuscule ale mele, in comparatie cu postarile mai lungi si mai vehemente :)...

isidora, multumesc frumos si din inima, ca intrebi de copii mei ...despre gradi, nu prea am ce sa spun, am hotarat, poate si dupa ultima discutie avuta cu tine pe la ziua brianei, parca...sa-i mai tin acasa pe amandoi si iarna ce va veni, urmand ca abia in februarie, cand fiica mea implineste 3 ani si jumatate sa o inscriu la gradinita...oscilez intre gradi unde o ai tu inscrisa pe isi si cea din parcul tabacarie, de langa city mall...oricum ambele primesc copii abia de la varsta mentionata...ca atare, multam de sfat, am verificat si cu pediatra mea si cu info de pe net...si cam de peste tot am obtinut aceiasi parere.
ideea mea era ca amandoi copii mei sa urmeze cursurile de invatamant impreuna, stii vorba aia...ma chinui eu acum ca un sclav:)), dar macar "scap" mai tarziu de 2 programe scolare, de 2 orare, de 2 doamne...si etc, etc, totul multiplicat cu 2...totusi, abia spre varsta scolara, oamenii abilitati din cadrul gradinitei vor putea sa-mi clarifice gandul asta...cat de bine e si mai ales cat de optim pentru cel mic...eeee, timpul le rezolva pe toate, nu are rost sa ma gandesc prea intens de inscrierea la scoala de pe acum, intai sa trecem peste gradi si mai ales sa fim sanatosi cu totii, ca numai asa vom reusi...
concluzie...pas deocamdata cu gradi...incep abia prin ianuarie sa ma agit

cat despre prezent, ce pot sa spun....ar fi atatea de spus, incat cred sincer ca as putea sa umpu cateva pagini bune numai povestind superficial despre copii mei...ca doar sunt ai mei:)))si fiecare cioara isi lauda puiul!!!iar eu trebuie sa multiplic toate laudele la 2:)))

in ultima luna, dupa o mica vacanta cu ei la nessebar, albena, balcic si cap kaliacra(scuze, nu stiu daca am scris corect toate denumirile...dar mi-e lene sa ma verific), toate pe litoralul marii negre al vecinilor bulgari, am plecat la munte in vrancea-soveja unde aerul e fenomenal, dar statiunea moarta si neingropata inca:))...si datorita ca acolo erau si parintii mei in vacanta, la prima vorba a maica-mii "daca vrei, lasa-i cu noi si du-te sa-ti mai rezolvi si tu ce mai ai nerezolvat"...m-am urcat in masina si am luat drumul constantei, pana ca macar sa apuce sa-i vina gandul"cum ma descurc cu ei??":)))...nu stiu daca vreodata am povestit, dar de cand am nascut primul copil, niciodata, dar niciodata nu am stat fara ei, nu s-a putut si datorita faptului ca mama mea a suferit o ruptura a unui os din menisc vara trecuta, ce a necesitat interventie chirurgicala si repaos de lunga durata, dar si datorita faptului ca fiind 2 mici si agitati...nimeni nu s-a incumetat sa stea cu ei, decat sporadic, cateva ore...pe fata am avut-o de 2 sau 3 ori plecata cu ai mei la munte fiind "cea mare"si dand dovada de seriozitate in activitati:))...iar pe cel mic nu l-a crezut nimeni in stare sa poata sta fara mami...dar uite ca am ajuns sa traiesc si ziua (zilele, mai precis 5) cand am fost singura acasa, cu copii in tabara:))...teoretic, puteam beneficia de mai multe zile, dar mi s-a facut dor de ei si am plecat sa mi-i insusesc.

...nu pot sa va povestesc starea de spirit care m-a cuprins cand am constientizat ca sunt singura acasa si libera la orice m-as fi gandit sa fac...intai de euforie, apoi de liniste, neliniste, dor, agitatie, nervozitate, gradual in zilele respective si pe rand, oricum in momentul final, desi cu noaptea in cap, am plecat spre ei...

de cand suntem reintregiti:))...ne petrecem cam asa timpul...dimineata(din ce in ce mai matinal trezirea, am ajuns deja la 8,30...mai avem de muncit) plaja sau oricum ceva similar, apoi intre 13-17 incercam sa ne incadram si aici, suntem deocamdata in schimbari de ora si nu ne iese mereu...pe acasa...masa, joaca, nani, apoi cu forte proaspete spre plaja-jocuri...zona central, cum bine stiti....pe plaja mai nou au montat un trenulet si un soi de invartitoare cu avioane, leagne-oala si balansoare pentru cei mari, hamace...basca jocurile din fata hotelului, iar de 3 zile o noua dragoste a fiicei mea...bicicleta...ufff "l-am motorizat" pe unul si sunt mandra tare:)...am o mana libera:)))
pe plaja, un rucsacel cu jucarii.... multe jucarii de sapat, greblat si de construit forme, castele, galetiile din dotare, mai nou si un colac...si ma intreb ce mai urmeaza oare???...multe tricouri de schimb, sepci si palarii...pentru ca au amandoi "dambla" cu apa...nu se avanta la inot, nu va inchipuiti, insa precum 2 rate la mal...nu scapa nici o bucatica de piele sau un fir de par neudat, ceea ce determina o schimbare de vestimentatie ritmica si o plecare grabnica la ultima bucata de bumbac uscat.
cat priveste ajutorul cu care ma laudam mai demult, am renuntat la fata aceea, pe motive de greseli gramaticale in exces si diverse alte sfaturi gresite oferite cu marinimie unor copii care acum absorb toate informatiile, precum buretii de baie...asa ca sunt singura cu ei, deci sunt si mama si caruta, pentru a deplasa tot ceea ce povesteam mai sus...cine ma vede, va crede ca ma duc intr-o calatorie in jurul lumii:)))

jocurile casnice...nici nu stiu ce as putea povesti...in primul rand se joaca intre ei si cand se plictisesc sau se confrunta cu o singura jucarie dorita de amandoi in aceiasi secunda...se incaiera...asa ca in permanenta, avem 2 jucarii similare, daca nu la fel...dar trebuie sa fiu pe langa ei...asta e, varsta lor isi spune cuvantul...sa vedem cand isi va spune cuvantul si a mea:)...si mai ales limita rabdarii cand se va termina?...in rest majoritatea timpului e ok...baiatul cu treburi baietesti si fata cu treburi...neutre, inca nu s-a hotarat spre papusi, masinute sau desenat...probabil ca in iarna se defineste...oricum toate jucariile sunt ale ei si fratele ei e bebele ei...
ca si perioada de timp petrecuta in "linistea" casei noastre in perioada asta e foarte mica, stam mai mult pe afara.

n-am avut probleme de sanatate cu ei in perioada asta, desi am citit si aici si am fost anuntata si de pediatra ca circula viroza si de tv gripa porcina...si eu sunt dintre acelea care isi inchipuie toate relele cand aude de diverse boli ciudate...ce sa-i faci, nestiinta termenilor medicali isi spune cuvantul la mine:)...

maine seara am vrea sa mergem cu ei la spectacolul circului medrano, asta pentru ca amandoi au stat cuminti si atenti atat la teatrul de papusi din cta (3 spectacole vizionate in iarna, integral, fara nici-o alta activitate), cat si la circul de la intim, mai spre primavara...acum vom vedea si aici, spectacolul incepe cam tarziu la 21 pm...

cam asta facem noi...zilele astea si in urmatoarele...daca nu v-am plictisit, mai revin cu informatii...sau raspund la intrebari..

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, irina, cu intarziere.
si pt sanzi, cu scuzele de rigoare.
dandusa, stii cu ce scot petele?dar totusi sa nu fie chiar asa vechi.este o solutie la kaufland nemteasca(eu o luam de la soramea din germania si tare m-am bucurat cand am vazut si la noi) si scrie DR>BECKMANN_prewash si arata o bluza galbena pe ea.are o periuta sub capac si cu peria dai direct pe pata inainte de a o baga in masina.o speli apoi normal.mie pana acum mi-au iesit toate, dar nu erau asa vechi.
irina, am vazut si pozele de la botez.un scump.
kris, felicitari si tie pentru permis.nu am apucat sa-ti spun.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

M-am saturat de gluma proasta "Vai ce ochi frumosi are bb, da' cu cine l-ai facut?"... Cu vecinu', eventual?!...
...Pt gravidute (iata la ce puteti visa): www.desprecopii.com/info.asp?id=1507" target="_blank">Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Am gasit activitati diverse si foarte interesante pt copiii mai maricei, pe lumea piticilor punct ro/strada/ (adaugati voi www. si ce mai trebuie; nu ma lasa site-ul sa pun adresa, pe motiv de reclama):

Strada piticilor

Atelierul piticilor
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Masti
Marionete
Galeria Crea´clic
Special Martisor
Special Paste
Casute din hartie
Animale din inima
Spatiu interactiv
PASTE
Logica
Cultura generala
Aritmetica - Matematica
Jocuri de memorie
Sudoku online
Puzzle
Generator de fise
Imbraca personajele
Amfiteatru
Poezioare
Cantece
Povesti
Poezii
Povesti personalizate
Ghicitori
Parcul de distractii
Jocuri online
Activitati
Scoala
Generator de fise
Carticica mea
Carticica mea de Paste
Carticica numerelor
Carticica mea cu pinguini
Sudoku
Cauta cuvintele
Uneste punctele
Labirint
Umbre
Adunari
Scaderi
Inmultiri
Directii
Forme
Culori
Numara
Alfabet
Vocabular
Nu apartine
Apartine
Deprinderea scrisului
Logica
La fel
Potriveste
Anotimpuri
Cifre
Chioscul
Blinkies
Diplome
Coli scrisoare
Teme
Paste
Blinkies de Paste
Adunari
Scaderi
Numara
Cauta diferentele
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Uneste punctele
Culori magice
Labirint
Masti
La fel
Joc de umbre
Puzzle
Logica
Potriveste
Semne de carte
Autocolante
Wallpaper
E-card
Joc de memorie
Nu apartine
Scrisori
Etichete
Toamna
Cauta diferentele
Desene de colorat
Potriveste
Adunari
Umbre
Orar
Scaderi
Uneste punctele
Apartine
Cifre
Labirint
Vocabular
Numara
Cauta cuvintele
Cultura generala
Halloween
Craciun
Pinguini
Fapte
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Labirint
Uneste punctele
Fise didactice
Activitati manuale
Masti animale polare
Cartea ta cu pinguini
Coli de scrisoare
Origami
Cauta diferentele
Pinguin 3D
Numara pinguinii
Numara ursii polari
Puzzle
Sfantul Valentin
Dinozauri
Fapte
Desene de colorat
Invata sa desenezi
Labirint
Flashcards litere
Flashcards cifre
Deprinderea scrisului
Abecedar
Uneste punctele
Fise didactice
Activitati manuale
Masti de dinozauri
Cartea ta cu dinozauri
Numara dinozaurii
Puzzle cu dinozauri
Joc de memorie
Dinozauri sau ... ?

O zi frumoasa!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

salutare!

pentru inlaturarea petelelor de pe haine, exista in tom-alimentara... pe raftul cu detergenti, deasupra sticlelor de inalbitori consacrati, pe raftul superior niste sticlute albe, mici care au inscriptionate pe ele imagini cu produsul care a cauzat pata...imi scapa denumirea exacta, dar daca ajung pe acolo, am sa ma uit si-ti spun exact... personal nu am folosit, dar de la prietene stiu ca e foarte bun.
eu in caz de pata de orice fel, utilizez un cokteil de ariel+vanish+temperatura ridicata si spalare la programul cel mai lung, rare sunt petele care rezista la asta...sau exact ca in reclama, pun solutie vanish direct pe tesatura patata....aaaaa si in masina de spalat pun din acela solid, mi se pare ma bun decat cel lichid.
daca materialul suporta temperaturi ridicate da-i cat mai mult la temperatura...

iar cel mai optim caz, daca pata a ruinat vreo haina importanta, du-o la curatatorie ecologica/chimica...fiecare cum doreste...acolo daca exista posibilitate sa o scoata, o vor face...daca nu, cu foarfeca mai iese....o curatatorie buna este cea de la trocadero, iar doamnele de acolo iti spun din start daca ai sanse sau nu sa redevina haina fara pata.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

avand in vedere ca m-ai provocat ca nu povestesc despre copii mei mai mult, jocuri si programul nostru zilnic...si asigurandu-ma ca cel putin tu ai fi dornica sa citesti asa ceva...o sa ma apuc de povestit temeinic despre noi...desi am scris, chiar de curand pe unde ne petrecem timpul liber si in ce perioade orare si alte cateva mici amanunte despre noi...probabil nu ai acordat atentia cuvenita acelor postari minuscule ale mele, in comparatie cu postarile mai lungi si mai vehemente :)...

stiu despre locurile pe unde va plimbati si despre ore(uiti ca ne-am sunat sa ne vedem,pe vremuri...).ce-am scris eu,era o invitatie la discutii mai lejere si la impacare.am citit mesajele tale,in special pe cele minuscule,pt ca erau mai pe intelesul meu si pentru ca asta ma interesa mai mult.cele lungi si vehemente,trebuie sa recunosc ca mi-e greu sa le urmareesc.puterea mea de concentrare si timpul f pretios ma obliga sa le spicuiesc.in plus nu-s f inteligenta,deci...mai greu cu discutiile elevate la mine
cat am reusit sa inteleg din mesajul tau cel lung(cel adresat mie...),nu santem deloc pe aceiasi unda.cele trei randuri adresate tie,au fost despicate,studiate si aprofundate.si culmea...,aproape deloc intelese."boxa acuzatilor,acuzare,critica,provocare"
cat despre 'mamicie',am inteles eu bine ca ai alaptat ambii puii timp de o luna juma?

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

angeliquedes Felicitari pt examenul luat cu brio.

mav La eco merg pe 25 iunie si mai e asa de mult pana atunci...Poate macar sa imi treaca raceala pana atunci, ca o am deja de vreo saptamana si nu am tratat-o decat cu ceaiuri calde, miere, lamaie si bomboane cu propolis.

12+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Desi site-ul este deschis de curand si inca se lucreaza la el, va pun adresa, caci ideea este minunata, mai ales daca v-ar placea sa va duceti copiii la tara, sa cunoasca animalele domestice, intr-un cadru special organizat, si n-aveti unde: http://www.fermaanimalelor.ro/home
Sebi s-ar putea sa mearga in curand, caci tot va ajunge la Bucuresti (Ferma Animalelor s-a deschis in luna Iunie 2009, in proximitatea Fermei de Lapte Pantelimon), pt controlul la ochisori...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Isidora,Nastasie,
n-am folost nici unul din aceste produse.doar Ace pt rufe colorate,care nu-i bun de nimic.mersi de ponturi.
Mav,
asa si la noise uita la Raducu,se uita la noi 'da cu cine seamana?' la inceput le-o bagam pe aia cu postasul...,dar m-am saturat sa rad singura la gluma mea,asa ca le zic adevarul.'cu socrul meu,domle',cu socrul meu...,am scapat de banuieli'
Dana,
care-i alimentara tom?era vb doar de hainutele picilor.le-am tot strans pana s-a facut o masina de scos pete.mar,morcov,carioca etc

...............................

v-ar placea sa stabilim o zi de cafea ca fetele?simt nevoia...si-n plus vreau sa platesc o politao cafea in mall sau pe plaja la agatatps:pe plaja imbracate...ca altfel nu mai agat nimic

...........................
edit:Andataaaaaaa,
ai un Pm de mai mult de o sapt.cum mai esti?

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput