Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 12
isidora spune:
Mai ,Angi,da' di ci nu mai scrii pi blog? Ca nu am nici un punct de reper nika... Da' sa poate ,sa ma tii in bezna?
AndreB,PS: da'cenusiu metalic si roz?
Ieri ,la Z primeau marfa ...Am intrebat cand sa vin,dar am nimerit ciufutzica,una e asa, celelalte dragutze toate,si mi-a spus ca sa mai vin si saptamana viitoare sa intreb ,ca nu stie ce sa-mi spuna ...Mie imi miroase a complot
Da' mai merg si saptamana viitoare...nu scapa asa usor..
dandusa spune:
La multi ani,Irina,multa sanatate iti doresc
Andicu,
ce-a ramas cu petrecerea lui Filip?ati amanat-o?
Danaalex
Citat: |
...nimic din ce am scris anterior nu s-a dorit a fi o acuzatie la adresa lui mav, ci numai la aspectul ca nu-si au locul acele sfaturi legate de multitudinea pernelor cu trimitere la articolul respectiv... |
no offence...se vede f usor ca nu-ti place Mav.de aici si pledoariile despre ce scrie ea.asta nimic din astea, nu-ti da dreptul sa-i comentezi sfaturile.nici macar nu ti-au fost adresate.ai putea incerca sa fii mai mult mamica decat jurista cu noi?povesteste mai mult de copii,jocuri si programul vostru zilnic.mie,una...mi-ar placea mai mult sa citesc asta in mesajele tale,decat ploemici duse la extrem din te miri ce lucru
Cris,
te imbratisez taredaca vreodata gresec sfatuindu-te sau intrec masura in mai stiu eu ce,spune-mi,si-ti promit ca nu ma voi supara.prefer asa,decat sa suferi cumva din cauza mea.
Mokika,
trebuie permis la baza nautica de care te intrebam?mi-ar placea sa merg intr-o zi.
Creem,
cum mai este Sofia?
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
dandusa spune:
Mihaela,
mai zi-mi cu ce scoti tu petele.am bagat o masina de lucrusoare patate,cu ace.nimic.am mai bagat-o o data cu doza dubla.nimic.toate petele sant la locul lor.i-am promis Andreei ceva frumos.n-o gasesc nici de ma bati.cred ca-i la Buc.am un inlocuitor simpatic.avem sanse maine sa ne vedem 2 min?
.....................
ca si loc de relaxare,am gasit bancutele din gradina bisericii Sf.Mina.am stat acolo,pret de vreo ora,am hranit copii si am mancat corcoduse.a fost atat de special.gardul care da spre rezervatie si pomii de langa ma duceau cu gandul la vacantele de vara,copilarie si singura mea bunica de la tara.superb...
.....................
sant restanta cu cartea de bucate.n-am facut calc mare nici acum.acolo-i salvata...
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
Mirela79 spune:
Dandusa, draga mea, am reusit sa fac si eu biscuitii de casa dupa reteta ta. Daca vrei sa vezi operele mele de arta poti sa intri la mine pe blog. Mi-a explicat mav ca tu ii faci mai subtiri si de aceea ies mai crocanti. Data viitoare o sa-i fac si eu asa.
mamacita spune:
La multi ani,Irina,sa fie acesta ultimul accident de sanatate pe care il suferi,sa fii fericita si iubita asa precum meriti!
Dar chiar,ce-i cu tine,nu ne spui nimic,ne lasi ingrijorate?cum mai esti?N-ai sa crezi,dar inca sunt cu mobil imprumutat,al meu nu s-a mai putut repara,iar agenda o am "partial color",caci altfel te-as fi sunat.Dar dezgrop eu cumva nr.tau si te sun maine,numai ca eu nu sunt adepta tf.decat cand este musai...si acum este
Tania,cum este Anduta?
Sa stii ca mie nu mi s-a parut deloc ca esti macar plinuta,poate ai un buzunar special unde tii kg alea de care spui
Menuet,ce crezi ca mi-a produs ecou in craniu la ora aceasta?Intrebarea ta(sper sa nu confund)referitoare la pasiunea mea pentru turcoaz!Intr-adevar,este una din culorile mele preferate,dar nu cred ca,in materie de vestimentatie, am vreuna nesuferita sau lipsa din garderoba.Sunt in general o fire vesela,optimista si de aceea ador culorile in tot spectrul lor.Probabil te-au frapat pozele in care eram toti turcozi: face parte din obisnuinta noastra,raaaar incalcata de cand s-a nascut Alexut,de a ne imbraca asortat intre noi cu fiece ocazie,ba,atunci cand este posibil,chiar la aceeasi culoare.Ma bucur c-ai remarcat.
mamacita spune:
Isidora,bine ca-i mai bine Ioan!
Da,l-am vazut pe Chazli gatit foc,zambitor si insotit de asistenta sefa a dr.Tica,cautand-o pe dr.Tomescu,banuiesc,caci ea se afla atunci in sala de op.si este actualmente sefa de sectie,prof.Tica fiind director de cercetare.Acum banuiesc de ce,cand mi-ai zis de intentiile lui si coroborand cu plecarea unui nr.insemnat de nume din ginecologia constanteana catre sectorul privat sau la pensie.Ar fi bine sa-i iasa pasenta!Mi-a cerut nr.tf.,deci banuiesc ca voi mai avea vesti de la el.
Si,cum te simti cu aere,se cunoaste ceva?
isidora spune:
Yes ,yes yes yes yes yes.......ce ma bucur....sper din suflet sa-i iasa pasenta lui Chazli....Bai ,nu-mi vine sa creeeed...incepe sa se contureze un vis:in caz de al treilea ,voi 2 la capul meu ...desi cu tine nu garantez ca mai apuci sa-mi bagi vreun ac pe undeva,la cat de repede nasc...
Numa' ca nu stiu cei care ii dau liber lui Chazli,ca s-au ars si lins pe bot de paciente.Un om asa cald si pasionat de ceea ce face ia tot... Si cu tine in echipa,woauuu...
Aerele,sincer,doar le-am incercat ,ca la noi n-a fost cazul inca .E racoare.Doar azi i-am dat drumul celui din bucatarie-nah! nici n-a vrut sotul meu sa auda ca nu vreau in bucatarie- si e binisor ca e montat chiar deasupra usii ,iar aragazul e in partea opusa.Cu lamelele in jos ,of corz...
Dandusa,ma bag si io ca musca in cafea:cu spray-ul de la amway ,ai incercat?
isidora spune:
Vai ,Mirela,ce faini sunt biscuitii....si ce dulce Maria...Si Isi e la fel in bucatarie,cand se face ceva dulce ...e innebunita sa ajute.
De ce nu-ti deschizi o patiserie? Ai talent cu caru'!
irina81 spune:
Va multumesc mult pentru urarile de sanatate si pentru cele de "La multi ani!"
Angi,asta e....am implinit 28 de ani intr-un picior. Cat despre operatie...mai asteptam;sper din tot sufletul sa nu fie nevoie.Felicitari pentru carnet,mai ai un pic si conduci din nou. Eu sper sa nu uit in astea 6 sapt de ghips plus recuperarea.
Mamacita,iti multumesc mult pentru grija.Am inceput sa ma obisnuiesc cu carjele,la inceput mi-a fost tare greu cu conditia fizica.Incerc si eu ca si Anduta sa vad partea buna a lucrurilor: ma voi apuca serios de invatat.Te sun maine sa vorbim mai pe indelete.
Isidora,si pe mine ma pasioneaza homeopatia,dar sunt la inceput de tot.Din toamna va incepe un nou curs.Am inceput sa iau niste remedii pt fractura,sper sa fie eficiente.
Tania,daca vrei iti trimit pm cu ce remedii iau,ajuta la consolidarea fracturilor.
irina81 spune:
Pun si niste poze de la botez pe care vi le-am promis demult.
http://family.webshots.com/album/572875163JjKrFe?start=0