Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 11
isidora spune:
Vezi ,Sweetest,ai pronuntat cuvantul magic si eu apar
E,chiar l-ai vazut sau doar ma pacalesti? Ce sa caute el in judetean? Zicea ceva ca si-ar dori dar ii trebuie pile maaaari
Acuma pe bune,am citit dar n-am reusit sa intru; si in seara asta cand sa o fac in sfarsit,mi s-a defectat laptop-ul.acum scriu de pe al husband-ului si mie f. incomod.
suntem mai bine cu sanatatea,ioan a avut puroi in gat,tratat cu homeopate + ospen 5 zile ) + curatat temeinic in gat de o asistenta draguta.Am fi scapat doar cu homeopate si curatat daca ajungeam mai devreme la dr. Dar asa cand am fost prima oara ,era plin omuletul si era din ala infect -albicios care sta lipit efectiv de amigdale.
O sa stiu pe viitor ,ca la orice viroza sa ma uit in gat,mai intai.
O sa va spun si remediile daca intereseaza pe cineva in zilele urmatoare;n-am crezut ca se poate scapa doar cu homeopate de puroi din asta ,dar mi-a confirmat asistenta care a lucrat impreuna cu dr. intr-o vreme...
Ne-am pus si aere,am muncit vreo 2 zile la curatenie .deh , meseriasii nostri,mitsubishi,iti spune ceva,mamacita? L-am intrebat amuzata daca nu isi defuleaza vreun pajero ,cumva,dar mi-a raspuns ca nu ,e doar printre cele mai bune firme... Si are dreptate pot sa-l contrazic?
Nu mai stiu ce voiam sa zic...Aaaa,sanatate multa vreau sa urez Andutei,Irinei,draga de ea-sper ca n-a ajuns la operatie,Anabelei-sa se inchida zgaiba cat mai repede si frumos,si tuturor care au nevoie!
Mada,lasa draguta ,du-te tu pe 31,si noi restul mergem in alta zi ,si asa suntem destule ...
Si eu tot pe 3 iulie...Dar ne vorbim,vedeti ca Andreea ne traduce -ca sta cu una dintre vanzatoarele de la Z in bloc ,si mergem mai devreme,ca in alti ani...
Dana,mi-au placut mult de tot,explicatiile parintelui privitoare la judecata,desi stiam in mare ,de cele mai multe ori nu aplic
Mada,ai fost o starleta de Hollywood ca nasa
Mokika,esti o scumpa,Andicu bun inceput in noua afacere!-mai intereseaza si pe mine un caraibe la scara mai mica ,asa dupa buget,adicatelea un zakinthos-1-14 septembrie,tot ce ai ,all inclusive sau demi pensiune,dar cu chater inclus,+ ,minus copii,habar n-am daca sa-l iau si pe ioan sau nu ,sau daca am cu cine il lasa......ai inteles ceva?
Revin maine ca-s varza si calculatorul nu ma cunoaste...
AAAAA,Saaaanzi,la multi ani! Sa fii fericita,sa devii si mai fericita!
isidora spune:
Tzzztzz,Mav,belea cu Sebi al tau ...Asa mic si asa mare? Pai cum sa o mai las eu pe Isi sa se joace cu el?
Acuma,pe bune,nu-mi vine sa cred....ce mari copii avem...
Ma bucur mult ca a venit mama,ca ai fost mai bine la orele de sofat si iertare pt. aseara ...dar n-am uitat...
sinzi_ana spune:
Multumesc de urari!!!! Sunteti niste dragute!!!!
Angelique, as vrea sa cumpar si eu un wrap pentru nepotelul meu...stiu ca Dandrusa le confectioneaza...imi poti da detalii cum pot lua legatura cu ea??
Noi nu am mai ajuns prin parc...uf...e greu cu timpul...
Sper sapt viitoare intr-o dupa amiaza...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
AngeliquedeS spune:
Sanzi, nu Dandusa le face, ci DIana, scria si ea pe forum ca dianocica, intra la www.sling.ro sau aici http://poarta-ma.blogspot.com/ si ii poti scrie la diana@sling.ro
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
La multi ani! irina81
12+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
madaluta spune:
irina la multi ani si multa fericire!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
AngeliquedeS spune:
Irina, si imi pare rau pt felul in care iti serbezi anul acesta aniversarea. Scrie-ne 2 randuri, esti bine, ai scapat sau nu de operatie?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Irina, La multi ani cu sanatate, dragoste si numai bucurii alaturi de cei dragi! Sa ti se-mplineasca cat mai curand visul de-a va muta in casuta cea noua!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
Larisel, ce frumoooossss arata semnatura ta! Ai mai fost la echo zilele astea (intre 12-14s) sau urmeaza?
Ce dor imi e de burtica cu bb...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
isidora spune:
Irina!!! Sanatate multa,recuperare grabnica,pace si bucurii alaturi de familie!
Angi,am uitat sa te felicit pt. carnet,deci: bravo!N-aveam nici o indoiala ca nu aveai sa il iei.Dar nici una!
AndreB,nu te-am intrebat niciodata care e secunda vietii tale,daca nu importunez...?
Abibrinza ce mai faceti?
Crisis,am vazut impresionanta garderoba a Teodorei si tb. sa precizez ca sunt putin invidioasa;nici eu n-am atatia pantofi Da' poti sa mi-i dai mie cand ii raman mari....asa cum zice fiimea...mor cand o aud
Dana,de Tibi si de Nana nu spui nimic? Cu gradi cum a ramas?
Restaurantul acela nu s-a deschis inca ,din cauza muncitorilor constructori evident..,dar n-am uitat te anunt.Bineinteles dupa ce ma infrupt eu prima
Menuet,ce mai faceti?
Lulu,am murit de ras la faza cu realul...
Bisous,tu ne mai citesti? Auzi ,m-am interesat sa vad daca ar fi vreo sansa pt. mine sa ma reprofilez pe homeopatie.Nu sa poate... ,ca imi trebuie medicina,farmaco sau stomato.Dar tu ai putea,nu te tenteaza,sa-i faci concurenta serioasa dr. soescu? Ce zici?
Tinaaaaa,intrebare : ce cuptor de facut paine ai? Moulinex? Ce tava are, teflonata? Mamacita,al vostru?
Imi doresc un cuptor cu tava de inox si nu gasesc decat la un model moulinex 5003...altceva,nu am reusit...sau nu stiu eu sa caut,sau nu se gasesc la noi... Heeelp!
Cat despre teama incostienta de boli ,de moarte ,in privinta copiilor ,marturisesc ca am reusit sa mai scap de ea ,dupa ani de zile de "terapie" cu o buna prietena,mama de 3.
Moartea subita a sugarului,mi-a venit sa o aprofundez ,insarcinata fiind cu Isidora ,la sala de lectura,in timp ce trebuia ,in mod normal,sa lucrez pt. disertatia de la master.
Printre cartile imprumutate pt. lucrare mi-a facut cu ochiul si un tratat de medicina legala ,pasiunea mea...
M-am ingrozit, evident,mai ales ca erau si poze ,si cu toate astea nu-mi explic de ce ,intotdeauna "m-a atras" latura asta ...Sau mai bine zis nu m-a speriat intr-atat incat sa le asociez cu proprii copii.Mai mult ,toata sarcina cu Isi,dar toata,ma uitam in nestire la emisiunile postului reality tv-acelea cu operatii,cazuri nerezolvate sau nu,copii minune,etc...Niciodata n-am inteles gestul cu mana la fund cand vezi o persoana cu handicap,la noi in Bucovina nici nu exista de altfel,am cautat sa ma incurajez mereu,spunandu-mi atat mie cat si celorlalti,ca daca Dumnezeu vrea sa se intample ceva ,bine ,rau cu mine,cu copiii mei ,eu nu pot impiedica asta.
Cu atat mai mult cu cat noi insine ,copiii,sotul ,familia nu ne apartinem.
Asta am constientizat-o mai greu...dupa cativa ani de la nasterea Isidorei...mai ales faptul, ca nici macar copiii nu ne apartin.
Decat in masura in care suntem raspunzatori pt. educatia lor,pt. crestere...Atat.Si mie de asta mi-e cel mai teama: ca n-o sa fac suficient pt. ei,ca nu o sa ma pot darui destul,ca nu voi sti sa pastrez comunicarea cu ei,ca nu voi sti sa le apreciez libertatea,ca nu-i voi respecta indeajuns ,ca nu-i voi putea iubi asa cum merita ,atat cat au nevoie...
In privinta asta,as putea spune ca am un nod in gat si in stomac aproape zilnic...N-am dat in paranoia dar ,ca tot veni vorba ,teama asta ,pe care ma straduiesc sa o controlez,o depaseste de departe pe cealalta,unde stim toate ca nu avem nici o putere.
Dar mi-a fost si mie frica,de moartea subita,la Isi ,ca era mai proaspata lectura,la Ioan nici nu mi-am amintit...
Mi-e mai teama de cancer...ca e peste tot si parca nu ocoleste pe nimeni...dar uit imediat ce ma impartasesc de dragostea lui Dumnezeu,eu insami sau copiii.Daca exista un panaceu pt. ranile sufletesti,apoi numai asta e ,stiu sigur ,pe incercate
Ca recidivez,stiu,nu-i bine ,dar mai importanta decat caderea e ridicarea...asta nu trebuie sa uit.