Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
dana - merci . Suntem "apropiate" ca data (S. e pe 10nov.)
Nastere usoara si bb mancacios!!!
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
prixi spune:
Buna, fetelor!
Scuzati-ma ca nu am mai intrat saptamana asta, dar am fost in inchidere de luna si ajungeam foarte tarziu acasa...Plus ca bebe nu ma lasa sa dorm si nu stiu cum am sa mai recuperez oboseala acumulata...
Multumesc mult Dana, Alinuta si Petro pentru felicitari si pentru toate cuvintele frumoase! Asa bine ma simt, parca am intrat si eu in randul lumii...
Noi suntem bine, in we asta vrem sa mergem la un salon dedicat copiilor si viitorilor parinti si speram ca vom incepe sa cumparam si noi primele lucrusoare pentru Christian! Ne place la amandoi foarte mult acest nume, credem ca merge foarte bine si cu numele de familie si, in plus, nasa se numeste Cristina...Deci nu se putea sa nimerim mai bine! Initial, optasem pentru scrierea fara "h", ca sa fie ca la noi, dar am renuntat si lasam scris ca aici, din motive pur practice...
Petro, ti-am admirat si eu printesa! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur ca te-ai intors pe forum si poate de acum ne vom vedea mai des la subiectul nostru!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc sa aveti un we frumos! Numai bine tuturor!
P.S. Mi-am adaptat semnatura...
Roxana cu Christian
bebe
abramburika spune:
Neata!!
roxana - multumesc frumos pt. complimente .
Da, as vrea sa ne intersectam mai des la acest subiect, sa devina mai animat. Insa nu sunt eu tocmai in masura sa spun asta, ca nici eu nu dau prea des pe-aici (cel putin in ultima perioada).
Imi place tare cum ai spus "am intrat si eu in randul lumii" ... stiu ca iti doreai intr-adevar sa devii mamica si ma bucur pt. tine. Aici, la sb asta, chiar a fost o stafeta continua ... eu am preluat-o de la simona cu bb2 . Si am dat-o mai departe parca la motanik, daca nu ma insel.
Frumos numele ... noi pt. fetita aveam pe lista Cristina, dar sortii au ales Silvia.
Coincidenta, nu, si noi maine probabil vom merge la un salon pt. gravide si bebei ... cu de toate, hainute, jucarii etc. Nu neaparat pt. shopping, desi sigur nu o sa venim cu mana goala, cat pt. a iesi din monotonia zilnica, sa facem si altceva divers cu S.
Am mai fost la editia de anul trecut, dar S. era mai mica, ne-am miscat greu prin multime cu carutul, nu am avut timp sa vedem mare lucru. Anul asta e diversa situatia, S. e mai mare, intelege mai multe si mai bine, sunt locuri de joaca amenajate pt. prichindei, deci sper sa fie ceva frumos. Si sper sa ajungem, ca nu-i inca nimic batut in cuie.
Bafta la cumparaturi!!
M-am lungit, dar sper ca asa v-am facut chef de vorba si se vor mai aduna fetele la povestit ... andreia, flory, dana, simona, andra (un pupic special, stii tu de ce ), didi , alina ...
flori76 spune:
Roxana,ce semnatura frumoasa ai Sa va traiasca bb Christian si sa dea Domnul sa fie sanatos.Ce mult ma bucur pentru voi,stiu cat de mult ati asteptat momentele astea.
Chiar ma gandeam ca prea multe dintre cele care scriem pe acest topic ne-am luptat cu infertilitatea
Danuta,mai ai atat de putin si ti se implineste visul....Deja parca ma apuca nostalgia...anul trecut pe vremea asta eram si eu atat de fericita si nerabdatoare sa-l vad pe bb......
Petro,bine ai revenit!Silviuta este o papusica
Alina,felicitari pt samburel!Sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi
Despre noi...ne luptam cu raceala...Nici n-am terminat bine tratamentul,ca am luat-o de la capat si de data asta parca mai nasol Dar,trecem noi si peste asta,ca doar suntem baietel mare de-acum...
In rest,Rares sta foarte bine in fundulet,insa nu vrea si pace sa stea in picioruse,dar noi perseveram .
Va pupic si sper sa trec mai des pe-aici
abramburika spune:
flori - ma bucur sa te mai citesc . Ooofff, cu racelile astea. S. abia a iesit dintr-o viroza urata, acum e bine. Sanatate si numai bine!!
motanik spune:
Felicitari Alinutzaa pt bebe, sa fie sarcina usoara si tu sa nu ai greturi prea rau! Ce frumos, abia astept si eu sarcina din nou!
Roxi, felicitari pt albastrel, Doamne abia astept sa te vad cu el in brate, dar bucra-te de fiecare perioada din sarcina ca tare dor o sa-ti fie de burtica apoi.. Eu ma uit cu asa nostalgie la alte burticute..
Danutza, wow, ce aproape esti de marele moment! Cred ca o sa fie un copil tare frumos, abia astept sa ne aduci primele pozici! Gata, ai bagajul pregatit? Nasti natural?
Flori, sper ca ati trecut peste raceala si sunteti bine. Cand ne mai pui poze cu piscotelul?
Tu...ce faci? Cum te descurci? Ai nevoie de ceva? Stii ca poti apela la mine una oricand, da? Te pup cu drag, ma gandesc mereu la voi.
Petro, bine ai revenit pe forum, sa nu mai pleci de langa noi!
Silviuta e o frumoasa si o scumpa...si imediat are 2 ani, wow, chiar ca trece timpul asta asa de repede, parca ieri nasteai..
Didi, Andreia, Simo? Ce faceti?
Noi suntem asa si asa, ne luptam cu criza asta, Lari a primit un nou preaviz de terminare a contractului saptamana trecuta, nu stiu ce ne facem daca pierde jobul caci alt venit nu avem. Eu am vb cu fostii mei sefi care ma vor inapoi la job, initial au fost de acord sa imi ofere cat am cerut, ca vineri acum sa ma anunte ca nu imi pot oferi atat si oferta lor nu imi convine, nu as ramane cu mare lucru dupa ce platesc gradinita Theodorei asa ca deocamdata mai caut, vreau sa ma cuplez cu o amica romanca ce are un baietel cu 4 luni mai mic sa muncim part time schimb pe schimb sa putem si castiga niste bani si sta cu copiii. Sa vedem...oricum mi-e pana in gat de criza asta, nu se mai termina odata??
Sper ca voi toate sunteti mai bine, dar mai important ca orice e sa fim sanatosi cu totii.
Va pup, numai bine!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Alinutzaa spune:
Buna seara
Am vazut o fetita dulceeeee dulceeeeeee. Sa iti traiasca Petro. Si am vazut ca si ea este fan Pocoyo. Si al meu. Aaaa, si mai nou ii place si Fifi si floricelele. Imaginati-va ca i-am cumparat si o papusa Fifi - cu ea se plimba cu tricicleta, cu ea la tobogan, cu ea se catara, cu ea doarme, cu ea se trezeste, etc.
Mie mi-e o greataaaaa, vai de mama mea.
Asa ca am intrat doar sa va si sa va urez de pe acum o saptamana frumoasa si usoara.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+
Handmade by Alina
abramburika spune:
Neata!!!
Am revenit dupa o duminica tare incarcata si plimbareata .
Am facut pana la urma ce ne-am propus, am fost la salonul de bbi, la nasi, la padure, am profitat de ziua calduroasa de toamna. A fost ff frumos. S. a ajuns acasa franta.
adra - multumesc . Da, a trecut timpul ff repede si chiar imi este dor de o alta burtica.Insa, asa cum spuneai si tu ... mi-e cam teama de timpurile astea incerte. Ne-ar cam fi greu cu bb2 in conditiile de acum. Poate se mai schimba cate ceva ... sper mai repede ... va doresc numai bine si bafta cu muncile, sa fie cum vreti voi!!
alina - daaaa, fan Povoyo inrait. Deci mai stie cineva de Pocoyo asta ... ca eu pe-aici, pe unde am intrebat, mi-am atras numai priviri ciudate ... nimeni nu a auzit, nimeni nu stie. Am inceput sa vad numai albastru in fata ochilor ... hahhhahaaa ...
A avut o tentativa de Fifi, are si papusa, luata din Ro, dar i-a trecut ff repede. Incepe vad sa o indragesca pe Kitty ... si ma bucur pt. ca de asta se gaseste la tot pasul, sub diverse forme si marimi. Asa cel putin nu o sa trebuiasca sa fac "salturi mortale" sa-i cumpar o papusa, ceva.
Hai ca or sa treaca si greturile, sarcina usoara in continuare.
Multumesc pt. complimente .
mihaangy spune:
buna fetelor...........suntem si noi consatene din vrancea,focsani
eu sunt mihaela si am o piticutza mik,ingerasul mamii drag.maria-angela de 2 anisori si 3 luni aproape......
sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru
v-am citit mereu insa acum mi-am facut curaj sa va scriu
abramburika spune:
mihaela - bine ai venit!! Sa va traiasca pitica!!
Spune-ne mai multe despre tine ... cu ce te ocupi, stai in Focsani? Prin ce zona?