Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaangy spune:

multumesc de primire............stau pe la polivalenta eu.......cu mama.din pacate sa imi traiasca fetita,ca taticul,daca se poate spune asa ne-a parasit knd eram gravida in 8 luni aprooape.asta este.uite ca a trecut si 2 ani de zile si ceva,pitik mea e deja mare.e greu ca o cresc singura fara nici un ajutor...dar noi sa fim sanatoase.
din pacate nu lucrez,ca nu am mai gasit loc liber la cresa sa ma pot angaja si eu..si acasa nu am cu cine o lasa...
felicitari fetelor care sunteti insarcinatae sa va traisca puiutii si sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mihaela - imi imaginez ca ti-a fost greu (iti este), dar cu atat mai mult felicitari!! Lasa ca or sa vina si timpuri mai bune. De la anu' merge la gradinita, nu?

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Multumesc mult pentru urari, Flori si Andra!!!!

Flori, draga de tine, asa este...cam toate ne-am luptat sa avem un bebe la subiectul asta, dar niciuna asa de mult ca tine! Sa dea Domnul ca Piscotel sa faca cat mai multe progrese (si eu cred ca sunteti oricum pe drumul cel bun, din ceea ce povestesti), sa nu mai faca alte crize, ca sa nu mai fie nevoie de operatie!...Mi-am mai aruncat cate un ochi si la cozonacei si erau puiuti mai mici decat Piscotel al tau ca greutate, si care nu mergeau...Deci nu e grav ca Rares inca nu merge, lasa ca are timp si apoi nu o sa te mai poti tine dupa el! Stiu ca este un copil tare dragastos, ca ai povestit la mamici si cred ca va umple sufletul de bucurie! Sanatate multa lui Piscotel si voua toate cele bune!

Andra, imi pare rau sa citesc ca acolo se resimte asa de rau criza...Eu, din fericire, am schimbat jobul la momentul oportun, ca la payroll se faceau restructurari, iar la Adrian nu se pune problema de concedieri, pentru ca lucreaza la stat...Nu e bine platit, dar asigura stabilitatea in casa, ceea ce in zilele de astazi e o mare sansa! Eu iti tin pumnii, poate iti iese treaba cu prietena ta, ca ar fi excelent asa, ca te-ai putea ocupa si de Theo si ai avea si tu un salariul tau! Bafta multa!!!

Petro, si noi am fost la targul ala de bebei, dar am plecat de acolo cam dezamagiti...eu, una, credeam ca voi pleca de acolo cu absolut tot ceea ce vroiam sa cumparam, adica patut, saltea, carucior etc etc, dar nu a fost asa...Desi ne-am uitat mult si pe internet si stiam cam ce anume ne doream, ajunsi acolo am fost surprinsi sa constatam ca foarte multi "vindeau blana ursului din padure", adica aveau doar cataloage si isi promovau noile produse, care apareau de la anul...de parca eu pot sa mai astept pana la anul! Asa ca am plecat de acolo cu un brat de cataloage si acasa am inceput sa studiem din nou...E mai greu decat un job full-time sa alegi un carucior... In cele din urma, ieri am gasit un magazin deschis cam la 70 km de Bruxelles, ca aici alta problema...toate magazinele sunt inchise duminica, si deci ne-am dus acolo si ne-am zis ca fara carucior nu plecam...dupa cautari indelungate, am gasit unul care sa ne multumeasca...deci, victorie, avem carut!!! Incet, incet se aduna si la Christian in sifonier hainute si parca incep sa ma mai linistesc...Nu-i facem camera de la inceput, ca vine mama cum v-am mai spus, si mama va sta in camera lui, dar dupa ce pleaca ea, voi incepe sa aranjez ceva pentru bebe...Desi sunt convinsa, la cum ma cunosc, ca il voi tine la noi in camera inca ceva timp...

Alina, o saptamana frumoasa si tie si cu cat mai putine greturi! Eu nu prea stiu ce sa iti zic, ca eu nu am avut deloc greturi in perioada asta...stiu de la fete, ca daca rontai ceva dimineata, inainte de a te da jos din pat, nu mai ai senzatia aia de greata...Incearca si poate merge si la tine!

Mihaela, bine ai venit si mult curaj!!! Doamne, nici nu imi imaginez prin ce ai trecut, mai ales cand sotul te-a parasit cand erai cu bebe in burtica! Ai toata admiratia mea pentru ca te-ai descurcat singura si fara un venit, ca sa iti cresti fetita! Poate va iesi soarele si pe strada ta! Nu dispera si mai incearca sa gasesti ceva! Vei avea o satisfactie ca iti poti ajuta fetita si mai mult si, in plus, iti va deschide si noi orizonturi! Cine stie...poate intalnesti un tatic pentru Maria! Toate cele bune si multa bafta!

Fetelor, m-am intins la vorba...cand ma gandesc ca e iarasi seara si trebuie sa ma bag in pat, mi se face rau... Nu stiu ce am, dar nu pot sa dorm decat cateva ore pe noapte...ma scol mai obosita decat m-am culcat si nu stiu ce se intampla cu mine...nu e din cauza burtii si nici bebe nu misca prea mult in timpul noptii...Imi pare rau ca am uitat sa o intreb pe doctorita, dar poate stiti voi vreun remediu si poate ma va ajuta sa ma odihnesc mai bine...Multumesc in avans!

Va pup pe toate si va doresc si eu sa aveti o saptamana usoara!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Neata!!!

roxana - pai trebuia atunci sa veniti la targul nostru ca pe-aici numai de-astea erau: carucioare, landouri, cadite de baie, scaune de masina si de papa, mobila pt. camera copilului etc. Iar eu vroiam sa iau hainute sau jucarii. Care nu prea erau ... 2-3 standuri amarate cu preturi ca in magazine. Adica nu merita efortul. Am scris pe blog ... am incercat sa vad partea placuta a acestei plimbari, si anume ca S. s-a distrat, s-a jucat ... a fost altceva decat o duminica in parc, de ex. Poate asa tre' sa fie aici, eu stiu??? Fata de ce citesc ca inseamna Baby Expo in Ro, e diferit. As fi curioasa sa merg o data la BE sa imi fac o idee.

Ce carucuior ati ales? E taaareee greu sa cumperi de-astea in ziua de azi ... cu atata oferta in jur. Exact cum spuneai, un job full-time, pe bune!

Mergi la inceput

Petro, pai eu exact la asta ma asteptam, adica sa avem de unde alege...Nu stiu cum e in Ro, ca nu am fost niciodata, dar la voi se pare ca a fost exact asa cum mi-am imaginat eu...Nici aici nu erau prea multe standuri cu imbracaminte si jucarii, iar daca erau nu pot sa imi dau seama daca erau avantajoase ca pret... Eu de abia de acum incep sa ma pun la zi cu preturile la articolele pentru bebei!

Caruciorul l-am luat de la Pericles, dar nu cred ca e o marca cunoscuta...e belgiana 100% si e tare promovata aici! Si sincer, chiar ne-a placut!

Nici noua nu ne-a parut rau ca ne-am dus la targ, atat ca ma asteptam sa plec de acolo cu de toate si uite ca nu a fost cazul...in rest, am luat-o ca pe o plimbare, dupa ce am iesit de acolo am fost la resto si apoi la un film si intr-adevar ne-am simtit bine...si vremea a tinut cu noi, ca tare cald si frumos a mai fost...dar cica de maine 0 grade... Cred ca mai e putin si vine iarna! Brr, si eu nu stiu daca pot sa imi mai iau paltonul de anul trecut, ca nu cred ca ma mai incape...

Fetelor, pupici la toata lumea! Sa ne auzim cu bine!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mihaangy, bine ai venit la noi.

Noi suntem bine...dar este din ce in ce mai greu. Eu imi doresc sa nasc natural, daca se poate. Pana acum se pare ca da. Ma incearca o gramada de sentimente: teama, bucurie, neliniste, nerabdare etc

Pup toate fetele!

------------------------
37+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Dana, imi imaginez prin ce treci...Eu inca nu sunt pe ultima suta de metrii si tot sentimente de astea contradictorii ma incearca! Lasa, ca totul va fi bine, vei fi inconjurata si ajutata de persoane care au mai facut asta de mii de ori poate si deci totul va fi bine! Si daca totul e pregatit la voi acasa pentru venirea lui David, nu ar trebui decat sa te odihnesti, ca apoi va fi mai greu...Incearca deci sa profiti de timpul ramas, gandeste pozitiv si fii sigura ca totul va fi asa cum trebuie!!!

Am vazut si niste poze superbe cu voi doi! Foarte frumosi sunteti si de abia astept sa vad poze cu David!

Tin pumnii, ma gandesc la tine,si iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!

Va pup pe toate fetelor si va doresc o saptamana usoara!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

A NASCUT DANA in aceasta dimineata un baietel de 4.125 kg.A nascut natural si se simte foarte bine.Sa creasca mare si sa se bucure de el.Am vrut sa scriu vestea aici sa afle toate fetele.(sper sa nu se supere).BRAVO DANA !Abia asteptam primele povesti si poze.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Katalina - multumim frumos pt. veste!! I-am urmarit nasterea danei aproape in direct pret de vreo 3 capitole la odisee.

Bine ai venit bb David, sa cresti mare, sanatos si mancacios!!! Refacere rapida, dana, si asteptam sa ne povestesti despre bb. Sa va traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari Dana_n pt bb David! Sa creasca mare sanatos, mult noroc in viata si sa va aduca numai bucurii! Tie itzi dorim refacere usoara si mult laptic pt grasunel

Mergi la inceput