Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 7
prixi spune:
Flori, sincer ma bucur pentru voi! Imi imaginez prin ce stres ati trecut, dar bine ca totul e in regula si ca pana in ianuarie va mai linistiti si voi! Tin pumnii si sper din tot sufletul ca Piscotel sa fie bine si sa nu faca nici un fel de criza!
Multumesc Flori,multumesc Andreia pentru aprecieri! M-am uitat si in oglinda si m-am studiat mai atent decat in alte dati...in afara de burtica, eu nu am vazut nimic schimbat! Dar va cred pe cuvant, ca tare bine imi mai fac vorbele voastre frumoase!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o seara placuta!
Roxana
bebe
motanik spune:
Ma bucur tare ca nu a fost nevoie de interventie. Bravo, sunt sigura ca Dumnezeu nu va va lasa la greu. Va pup, Floricelue si ma rog pt voi in continuare!
Roxi, abia astept 2 oct atunci. Sper sa nu ai surprize, ieri am aflat de o amica englezoaica ce a nascut in august ca are baietel, asta dupa ce a cumparat toate lucrurile roz ca urmare a ecografiilor din timpul sarcinii
Noi am ajuns ieri inapoi la Londra si de acum inapoi la rutina.
Pupici la toata lumea, numai bine!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
prixi spune:
Fetelor, baietel avem!!! Nici nu imi vine sa cred, ca eu tot credeam ca e fetita! Nu poate fi nici o urma de indoiala, dupa ce am vazut cu ochii mei ...
Andra, lasa, ca e bine ca v-ati intors, ca sa aiba si Lari fetele lui dragi acasa!
Vroiam sa o felicit pe Alinutza si sa ii doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos! Ce m-am bucurat pentru tine, cand am citit din intamplare, ca ti s-a indeplinit dorinta!
Dana, am vazut camera lui David si lucrusoarele frumoase pe care i le-ati cumparat! Sa le stapanesca sanatos si sa va bucurati o viata alaturi de el! Tin pumnii, ca sa ajungi pana la capatul sarcinii fara probleme si sa ai o nastere usoara!
Le pup si pe celelalte fete si, desi nu v-am nominalizat, ma gandesc la voi toate cu mult drag!
Roxana
bebe
Alinutzaa spune:
Am tras chiulul la greu. Iertare sa imi fie
Flori ma bucur tare mult ca totul e ok cu piscotelul
Roxana felicitari pentru baietel!!! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa stea acolo cumintel la mami in burtica.
Dragelor, dupa cum v-a spus si Roxana ( multumesc de gandurile bune) si dupa cum se vede si la semnatura, sunt si eu . Joi am vazut samburelul care e bine mersi in uter si e bine bine bine fixat. Maine fac 6 saptamani si abia astept sa ii aud inimioara. Parca nici nu imi vine sa cred ca mi se intampla din nou. Si asta pentru ca nici nu ne-am apucat bine de treaba si eu gata....am si ramas insarcinata. A iesit din prima luna.
Ma duc la ca abia imi mai pot tine ochii deschisi.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prixi Fetelor, baietel avem!!! Nici nu imi vine sa cred, ca eu tot credeam ca e fetita! Nu poate fi nici o urma de indoiala, dupa ce am vazut cu ochii mei ... Andra, lasa, ca e bine ca v-ati intors, ca sa aiba si Lari fetele lui dragi acasa! Vroiam sa o felicit pe Alinutza si sa ii doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos! Ce m-am bucurat pentru tine, cand am citit din intamplare, ca ti s-a indeplinit dorinta! Dana, am vazut camera lui David si lucrusoarele frumoase pe care i le-ati cumparat! Sa le stapanesca sanatos si sa va bucurati o viata alaturi de el! Tin pumnii, ca sa ajungi pana la capatul sarcinii fara probleme si sa ai o nastere usoara! Le pup si pe celelalte fete si, desi nu v-am nominalizat, ma gandesc la voi toate cu mult drag! Roxana bebe |
Roxana, felicitari ptr cocosel. si la noi tot asa clar s-a vazut. si nu se sfieste sa ne arate de fiecare data. Numai bine si voua. Sarcina usoara in continuare!
Ti-am vazut pozele. Esti o graviduta frumoasa.Radiezi de fericire...
------------------------
35+ David
Albume foto
dana n. spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Am tras chiulul la greu. Iertare sa imi fie Flori ma bucur tare mult ca totul e ok cu piscotelul Roxana felicitari pentru baietel!!! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa stea acolo cumintel la mami in burtica. Dragelor, dupa cum v-a spus si Roxana ( multumesc de gandurile bune) si dupa cum se vede si la semnatura, sunt si eu . Joi am vazut samburelul care e bine mersi in uter si e bine bine bine fixat. Maine fac 6 saptamani si abia astept sa ii aud inimioara. Parca nici nu imi vine sa cred ca mi se intampla din nou. Si asta pentru ca nici nu ne-am apucat bine de treaba si eu gata....am si ramas insarcinata. A iesit din prima luna. Ma duc la ca abia imi mai pot tine ochii deschisi. toate fetele Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+ Handmade by Alina |
Felicitari ptr sarcina! Sa fie cat mai usoara si lipsita de complicatii.
la toate fetele!
------------------------
35+ David
Albume foto
abramburika spune:
Am revenit printre voi, dupa o mica pauza de forum (alegerea mea).
Am vazut ca ati mai intrebat de noi si va multumim! Suntem bine, Silvia creste, vorbeste muuuult si muulteee, am inregistrat numai progrese (fara pampers, mai sociabila etc.) si ne pregatim de aniversarea celor 2 anisori.
Asa ... sa fac felicitarile mele sincere pt. roxana, alinuta, gravidutele noastre.
dana - ti-am vizonat fotografiile. Mi s-a facut asa o nostalgie de sarcina si nastere privind lucrusoarele lui bb. Iar la pozele cu burtica s-a uitat si Silvia ... care comenta intr-una "btica, mai-mai" (burtica mai-mai), mau-mai (miau) si tot asa ... ca nu-i tace gura deloc . E faina tare aia cu tine burtoasa si bidineaua in mana. Esti tare senina si bucuroasa!! Nastere usoara!!
flori - l-am vazut si pe Piscotel . Ce mare e!! Sanatate si numai bine!!
roxi - ti-am vazut si tie burtica, iti sta tare bine!! Se vede ca esti in al 9-lea cer!
andra - Theodorei, e o minune de fetita!! Si multumesc inca o data pt. ca ma ajuti sa-i fac Silviei o bucurie maaaaareee !!!
Imi cer scuze, nu mai stiu cui vroiam sa ii scriu ... va pup pe toate!!! Ma duc, s-a trezit matza mea!! Sper sa revin mai des.
dana n. spune:
citat din mesajul lui abramburika Am revenit printre voi, dupa o mica pauza de forum (alegerea mea). Am vazut ca ati mai intrebat de noi si va multumim! Suntem bine, Silvia creste, vorbeste muuuult si muulteee, am inregistrat numai progrese (fara pampers, mai sociabila etc.) si ne pregatim de aniversarea celor 2 anisori. Asa ... sa fac felicitarile mele sincere pt. roxana, alinuta, gravidutele noastre. dana - ti-am vizonat fotografiile. Mi s-a facut asa o nostalgie de sarcina si nastere privind lucrusoarele lui bb. Iar la pozele cu burtica s-a uitat si Silvia ... care comenta intr-una "btica, mai-mai" (burtica mai-mai), mau-mai (miau) si tot asa ... ca nu-i tace gura deloc . E faina tare aia cu tine burtoasa si bidineaua in mana. Esti tare senina si bucuroasa!! Nastere usoara!! flori - l-am vazut si pe Piscotel . Ce mare e!! Sanatate si numai bine!! roxi - ti-am vazut si tie burtica, iti sta tare bine!! Se vede ca esti in al 9-lea cer! andra - Theodorei, e o minune de fetita!! Si multumesc inca o data pt. ca ma ajuti sa-i fac Silviei o bucurie maaaaareee !!! Imi cer scuze, nu mai stiu cui vroiam sa ii scriu ... va pup pe toate!!! Ma duc, s-a trezit matza mea!! Sper sa revin mai des. |
Bine ai revenit!
Multumesc de complimente si urare.
Nu ne mai arati si noua pozici cu frumoasa Silvia?
------------------------
35+ David
Albume foto
abramburika spune:
Neata!!!
dana - nu mai am albume/foto pe net, decat blogul... de unde mai puteti afla despre noi.
Cand ai termenul?
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
dana n. spune:
citat din mesajul lui abramburika Neata!!! dana - nu mai am albume/foto pe net, decat blogul... de unde mai puteti afla despre noi. Cand ai termenul? Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune. |
Doamne cat este de frumoasa si dulce Silvia...
Pe 5 noiembrie.
------------------------
35+ David
Albume foto