Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ce dulce e Rares!!! Parca imi face pofta de un bb mic

Flori, draga mea, imi inchipui ca usor nu e. Insa, el are mare nevoie de voi sa va vada veseli si optimisti. Asa ca, chiar si numai pt el, incearca si nu te lasa prada deperesiei. Vorbeste cit de mult........cu prietenele, cu noi, cu cine crezi tu, dar nu te inchide in tine. Eu am incredere ca operatia va reusi, ca analizele vor fi bune is ca puilul mic va avea o viata frumoasa!

Sa stii ca, acum 5 ani cind Bianca invata sa inoate, in grupa ei de 6 copii, erau 2 copii cu SD. Itzi spun cu mina pe inima ca, pina nu mi-au zis parintzii ce au puiutzii nu imi dadusem seama. Erau asa de cuminti, ascultatori, cooperantzi. Era o incintare pt prof sa lucreze cu ei.

Piscotelului si tzie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Andreia, la multi ani fericiti, multa sanatate!

Simona, bine ai revenit, sper sa te vedem mai des de acum, Pupici la frumosii tai!

Flori, e nedrept cat suferi.. Nu stiu ce cuvinte pot sa iti aline durerea dar ma rog pt voi, ma rog pt Rares sa se faca bine. Te pup, fii tare!

Gravidutele ce fac?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Flori, Rares este o dulceata de baietel!

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumesc,fetele mele dragi,pentru cuvintele calde,din suflet

Asa-i,Andra ,consider nedrept ce ni se intampla...Numai cand ma gandesc cat l-am asteptat pe Rares,cate eforturi am facut ca sa-l avem...Insa,in astea 9 luni am invatat(un sfat din inima primit de la prietena mea draga,Nana ) ca trebuie sa ma bucur de fiecare secunda petrecuta cu Rares,ca trebuie sa traiesc clipa si ca trebuie sa ma gandesc cat mai putin la viitor,pentru ca,din nefericire,la noi este incert,in sensul ca nu stim cum o sa evolueze,ce progrese o sa faca...prea multe planuri nu ne putem face....

Pupici tuturor

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna, fetelor!

In sfarsit, ajung si eu sa mai postez pe forum...Dar intre schimbat de job, inchidere de luna si toti musafirii pe care i-am avut, tare putin timp liber am mai avut...Dar acum, lucrurile au intrat in normal si sper sa am mai mult timp pentru fetele mele dragi!

Noi suntem bine, am fost vineri la un control de rutina si bebe se misca de zor prin burtica...inca nu stim daca e fetita sau baietel, dar pe 2 octombrie sper sa aflam, cand voi avea ecografia morfo-fetala. Am pus si cateva poze aici, pentru cine vrea sa ne vada...

Flori, am vazut pozicile cu Rares! E o scumpete de baietel! E asa de grasut si chiar imi amintesc ca te plangeai la un moment dat ca trebuia sa incepi cu diversificarea...Dar vad ca a luat foarte bine in greutate, are numai gropite peste tot!
Ma rog si eu pentru el si sper ca DD sa faca o minune, ca tare nedrept ar fi, dupa cat de mult vi l-ati dorit! Eu cred ca ar trebui sa va faceti planuri si sa credeti cu putere ca se vor realiza! Continuati sa sperati si poate asa il veti ajuta si pe Rares! Atata timp cat mai este o speranta, nu te descuraja...Continua sa te bati si sincer,sincer, imi doresc ca eforturile sa va fie rasplatite!!!

Inchei acum...Va pup pe toate si sper sa ne auzim numai cu vesti bune!

Roxana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fetelor, ma iertati ca dau buzna.
sunt o mami de cozonacel.
noi nu maui stimnimic de flori76.

draga mea, daca mai citesti.. suntem alaturi de tine
toate gandrile bunee si de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Flori? Ce faceti?

Roxi, nu degeaba se zice ca gravidele au o stralucire aparte. Esti infloritoare!
In pozele de la plaja se vede f bine burtica si la fel in cele cu mama ta (?) si se vede si ce mandra esti de ea, abia astept sa ne spui ce e si ce nume ati ales!
Cum te simti?

Danutza?

Fetelor?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, multumesc pentru complimente! Acum ma simt foarte bine, dar am avut si eu la inceput perioade de greata si somnolenta, ca orice graviduta! Inca nu stim ce este, ca va ziceam eu , dar pe 2 octombrie speram sa aflam, ca voi avea ecografia morfo-fetala.
In poze sunt cu mama...iti dai seama dupa nas (mai marisor asa ), ca stiu ca in rest nu prea seman cu ea! Este asa de bucuroasa pentru noi, de nici nu iti poti imagina! Fratele meu nu are nici el copii, eu pana acum cateva luni ...nimic, si incepuse sa isi gaca griji...Acum e mult mai linistita si de abia asteapta sa vina sa ne dea o mana de ajutor!

Ce mai faceti voi? V-ati intors in Londra sau esti tot in Ro? Ce iti mai face domnisoara cea frumoasa? Sincer, uitandu-ma la poze, tare mult imi doresc sa am si eu o fetita, dar acum ...si baietel e bun ! Sa fie sanatos/oasa si totul va fi perfect!

Va pup si sper si eu, ca si restul fetelor, ca Flori e doar foarte ocupata cu Piscotel si de aceea nu a mai avut timp sa treaca pe la noi...

Roxana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am vazut si eu o gravidutza frumusica,care radiaza de bucurie....Arati minunat,Roxana,clar iti prieste sarcina!

N-am mai intrat de cateva zile,am fost tare ocupati si bulversati cu plecarea la Tg.Mures.Am avut niste emotii cumplite,cum nu cred ca am avut vreodata in viata.
Ieri am fost la control si,din fericire,nu a fost cazul de interventie,asa incat acum suntem acasa!!!Ne-au spus ca toate-s la fel,nici mai bine,nici mai rau si ne-au chemat la urmatorul control in ianuarie,tot cu bilet de internare(in caz de tb interventie,ramanem).
Cam astea-s vestile de la noi.Pentru moment ne-am linistit,ne rugam la DD sa ne ajute sa fie bine si-n continuare,sa nu faca crize Rares.

Pupici tuturor

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Flori, ma bucur din suflet sa aud ca a fost bine la Tg Mures. Crede si roaga-te in continuare, nu-tzi pierde speranta si o sa vezi ca o sa fie bine.

Roxana, si mie mi se pare ca radiezi de fericire! F bine aratzi. Am ramas datoare cu un rasp. incerc curind sa recuperez (am mereu pb cu netul)

Mergi la inceput