Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

gabi, felicia, la inceputul nostru in ale racelilor/virozelor citeam/cautam/googaleam despre asa ceva,acum le iau ca atare ,mai ales ca ne-a trecut aproape de fiecare data.

in general,cu toata studentimea,se intampla cam la fel.mai grav e in medicina.

incerc sa incarc un filmulet cu andrei de aseara pe webshots,dar nu reusesc si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mara si eu ma chinui sa incarc vreo 2 filmulete cu Mateea de cateva zile...dar nu merge si pace.
Adevarul e ca m-am cam lasat pagubasa.
Nu prea am mai citit din urma...... chiar nu mai apuc. Mateea nu doarme la pranz deloc...asa ca ziua rar ajung la laptop, ca mai mult stau pe afara cu ea ... iar seara pe la 8-9-10 cand ea se culca strang din casa, fac mancare, etc... mai citesc cate ceva, dar pana apuc sa scriu ma ia somnul.
Nu am mai vazut nici pozele din contul comun de mult timp.... ... Abia astept sa se termine bacalaureatul asta, sa avem si noi liniste .
Acum inca suntem pe la scoli, prin comisii, pe la corectat, evaluat... iar seara cadem franti amandoi, de fapt toti 3 - ca si Mateea de cand se trezeste, pe la 9 dimi, pana seara alearga, nu sta o clipa locului.

Roxi...mergeti la vila LUCIA, din Eforie?
lavi mi-a dat si mie nr., si, cu acesta ocazie, va multumesc la amandoua pt ajutor.

Noi mergem pe 9 iulie la Bulgari... si in august la munte, la noi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor si salutari calde din Turcia!

multumesc de urari si ca v-ati gandit la mine! va duc dorul, sa stiti...

Madau si mie mi-a fost teama de zbor desi inainte am zburat destul de mult si n-am avutprobleme. Dar acum, prezenta copiilor mi-a determinat anxietatea. Plus ca tot zborul (2 ore) a fost horror, cu Anna in brate, care s-a zvarcolit ca un surub, iar o ora a urlat fest - nimic nu-i trebuia. Cand am aterizat eram amandoua transpirate leoarca! Pe autobuzul de transfer a si vomitat, ca sa incheie glorios traseul. Proasta idee am avut cu zborul de la Cluj! 3 ore pe drum pana acolo, apoi 2 ore de stat intr-un aeroport total inadecvat fluxului de calatori (mic, greu aerisit, fara facilitati, WC oribil de infect etc.), apoi abia azorul cu avionul. Plus ca am decolat mai traziu decat era preconizat, asa incat, plecati de acasa de la 8 am. am ajuns la hotel sa ne cazam la ora 19:00!! Foarte mult, dupa parerea mea. Incepusem cu stangul si ca sanatate, Stefan a facut febra pe drum si in prima noapte aproape 39. Anna avea diaree inca din seara dinaintea plecarii.

Ei, tot stresul s-a risipit in zilele urmatoare, copiii s-au reoarat miraculos, marea le-a facut tare bine, s-au bucurat si le-a priit la maxim! Chiar recomand hotelul familiilor cu copii, in special celor satule de gatit
Plusuri:
- camere curate, bai mari, locuri de depozitare suficiente, fierbatoare de apa in camere
- infiorator de muuuulta mancare, foarte gustoasa si restaurante adaptate copiilor (cu sala de joaca si scaune de masa multe)
- plaja cu nisip, mare super-curata
- loc de joaca umbrit pe plaja - nu trebuie carate jucarii de acasa, ca sunt o gramada. plus piscinute de plastic gonflabile pe plaja
- program de animatie ptcopii - super. La fel, o sala de jocuri imensa
- luna park gratuit, cu roata mare, masinute, trenuletz etc.
- loc de joaca MARE in aer liber cu piscinuta pentru copii si toare acareturile (mini-parc)
- gradina superba de promenada
- piscine si tobogane de apa
- servicii chiar de 5 stele, la anul vrem tot aici.

Chiar nu avem ce reprosa. Doar ne pare rau ca plecam, poimanine

Va pup cu drag si abia astept sa pot intra mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania, ce fain ca sunteti la mare! Da' unde sunteti exact in Turcia - ce statiune si ce hotel?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, wow, in direct din Antalya! La multi ani fericiti si insoriti!
Dar stiu ca ati tras-o cu plecarea, brrr, imi imaginez tot stresul. Sa va intoarceti acasa sanatosi si odihniti!
Asta imi povestea mie agenta de turism, mamica de pui de 3 ani si ea: din Sb sunt taxele de aeroport cele mai mari, dar ai parte de servicii super-ok chiar si la chartere si low-costuri (Nu-i bai, ca noi tot nu plecam anul asta departe.)
Distractie frumoasa pe-acolo!

Mergi la inceput

am reusit in cele din urma sa descarc un filmulet cu andrei
http://www.youtube.com/watch?v=64b5hp8YKko

tanai, bine ca s-au rezolvat problemele si v-ati simtit extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello! Ne-am "repatriat" si noi din Duni ier seara!
A fost SU-PER, SU-PER! Nu mi-a ajuns, ce sa mai ...
LA MULTI ANII SARBATORITELOR - ROXI SI TANIA! Sanatate maxima, noroc, fericire si iubire din belsug!

Corap, superbe pozele din Santorini! Va admir ca va aventurati in astfel de concedii cu copiii!

Ioana, si pozele voastre de concediu mi-au placut , mai ales ca am vazut multi copilasi superbi!

Noki, am vizionat si pozele voastre de la serbare! Tare dulce Saralina!
Si nu in ulimul rand urez si eu sanatate maxima tuturor copilasilor bolnaviori!

Despre concediu :
Am fost impreuna cu inca 2 familii, in total 4 plozi de la 10 luni la 3 ani si 6 luni (Daria).
Am stat in Holiday Village si am fost foarte multumiti (am avut camera tip apartamnet, fara sa cerem asa ceva - noi am platit camera dubla).
Statiunea arata super - locuri de joaca pentru plozi, plaja mare si curata, sezlongul inclus, "pihcine" (vorba Dariei) multe si de toate felurile, mancarea buna rau si variata (aveai ce alege), ce sa mai ... ne-am intors foarte multumiti! Noki, ai avut dreptate!
Drumul a fost destul de anevoios la dus, pentru ca nu prea l-am nimerit - scosesem eu un traseu fff detaliat cu Sony-mp, dar husbandul l-a pierdut - si am facut aproape 9 ore. Am luat-o pe la Silistra si drumul a fost bun. La intoarcere, tot pe-acolo am facut cam 6 ore, deja stiam drumul.
Nu am vizitat nimic, am stat doar pe plaja si ne-am invartit pe-acolo. In Sozopol am fost doar in trecere , dar mi-a placut mult!
In concluzie si la anu' vreau tot la Duni!

Pana aici partea frumoasa, partea naspa se leaga de faptul ca Daria iar s-a imbolnavit! De fapt nu numai ea, primul a fost piticul de 10 luni, apoi sora-sa (acestia doi cu infectie in gat si la urechi - consultati acolo)si dupa aceea Daria (pe ea nu am mai dus-o la medic acolo, ci acasa). Celalalt copilas deocamdata e ok si sub observatie! Deci Daria are amigdalita pultacee (am fost aseara la spital)! In seara dinaintea plecari a inceput cu febra puternic (39 - 39.5 la axila) , febra care scadea cumplit de greu! Am bagat antitermice la greu si impachetari si comprese ca sa scada- la interval cam de 4 ore iar crestea febra (cu extremitati reci si capul si trunchiul fierbinte).
M-am uitat si eu in gatul ei si se vede puroiul cu ochiul liber ! Bineinteles ca, in opinia sotului, eu sunt vinovata ca i-am dat "liber" la inghetata copilului!
Aaa, mai e un amanunt - cu 2 seri inainte de plecare Daria a facut febra si acasa (doar 1 episod) dupa care a fost ok!
Aseara a vazut-o si o dr-ita de la ORL si mi-a zis ca trebuie curatete "vegetatiile" (hodoronc-tronc) si eventual scoase amigdalele - pentru ca sunt foarte mari!

Ce sa va mai povestesc. Acum luam Zinnat 125 mg si sper sa fie bine. Ni se oferise posibilitatea de a-i face penicilina la 6 ore si am zis pas deocamdata. Incercam siropelul si sper sa ne mearga! Doamne ajuta!

Apropo' daca aveti cunostinta de ceva leacuri pentru astfel de amigdalite, dati-mi si mie ceva idei care sa completeze actiunea antibioticului!

EDIT - am trimis poze in contul comun! Enjoy!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Camy , am vazut pozele de la Duni si tare mult mi-au placut!
mai multe detalii multa sanatate Dariei!

Tania , la multi ani , drum bun la intoarcere si multa sanatate si la voi!

Felicia , stiu ca voi ati fost la Sambata de Sus. Am gasit si eu o viluta draguta acolo Complex Emma spune-mi te rog daca ai ce face acolo, ce traseu ati ales voi (noi ne gandeam la bucuresti, predeal, fagaras) merci mult

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

pentru a sti o treaba "buna":facu si ardeiu' febra! asa ca tre'be sa ne reparam pana joi toti,cand plecam la mare. are doar rosu in gat fara infectie.

cami,bine ca v-ati distrat bine!nu stiu leacuri pentru amigdalita...noi tot cu ea ne luptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara, Camelia ptr gat inflamat este foarte bun si sprayul cu propolis. Noi avem Propol2 de la Aboca. Cred ca merge si la amigdalita.

Catutza cand am fost noi la Sambata de Sus nu prea ne-am plimbat prin imprejurimi ca era Ilinca mica si trebuia sa doarma la sus. Am fost doar la manastire si putin prin padure.

Traseul de dus a fost cel clasic, via Sinaia-Brasov-Fagaras. A durat cam 7 ore.

Este foarte frumos locul, n-o sa regretati.

Din pacate, complexul emma nu-l cunosc. Noi am stat la pensiunea Nicodor, care avea camere destul de mici, insa o mancare dementiala. Si are si mini-loc de joaca ptr copii.

Tanya ai uitat sa spui la ce hotel sunteti.

Sanatate bolnaviorilor!

Noi maine dimineata plecam la mare ptr 3 zile, la Constanta, mai vorbim joi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput