Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitzo..eu bucataresc ptr copil, care tre sa se trezeasca, i-am facut o tocanita de cartofiori, dovlecei cu curcan...numa sa aiba stare in kukurucu si sa stea in scaun!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am vazut pozici de la Intalneala,imediat va arat si eu de la intalneala mea
Maia,imi pare rau de nasica.Dumnezeu sa o odihneasca
Luny,stiu cum e cu masele,canini:si Sam are 2 masele iesite in acelasi timp
Puppa,sanatate celei mici

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

raluca am vazut pozicile...ce misto s-au jucat copilashii.. ma bucur ca v-ati simtit bine

puppa sanatate amaliei..doamne unii medici sunt

bitza spor la treaba
luny hai mai repede cu pozele alea

nicol si eu sper sa ne vedem de fapt sper sa ma intalnesc cu mai multe randunici...acum inca nu stiu cand sa vin ori la inceputul lunii ori cand il ducem pe socrelu la aeroport ,pe 18 iulie ca pleaca la barcelona la cumnata mea...si ar fi sa stau pana pe 26 iulie ca atunci se intoarce el...sa vedem ,o sa ma gandesc

am vazut ca avem o sarbatorita desi nu mai stiu cine esteii urez un sincer si calduros la multi ani

acum va pupacesc si va doresc o zi frumoasa si linistita ..ma duc la ale mele....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Mi-a placuut la intalneala si mai freau ! Niste dulci picii! Sanzi e o zvarluga, Iulia e asa delicata, si cu asa o delicatete isi apara bunurile -serios, stie clar ce vrea, Andreuta e toata un zambet, Matei explorator-tati de Matei, tati de Ili si Sebi si tati de Antuca si Luki au admiratia mea pentru cat de atent s-au ocupat de copii , mi-a placut, Vali, de el cata dexteritatea avea in a-i balota iaurtul manzului, Ili un iepuras ( am suparat-o tare cu asta, ea era de fapt fetita, da?!!? ), Sebi inginer constructor, da-Antuca are alura de gimnasta, Luca e frumos de pica si lungaaaaan -mi-a facut mare placere sa va cunosc, Catalina, Alexia o razacioasa, Teodora Stelutei e un pui mic cu un nasturel pe post de nas, iar de puii de Clau ce sa mai zic!?! Frumosi, cuminti!!!

Iar parintii...da, Vali e de vazut musai, straluceste!!! M-am bucurat sa va revad, sa le cunosc pe Catalina si pe Cristina, pe randunoi ( al meu ce s-a inviorat la sfarsit, discutand cu omul Ralucai despre aparate foto ). Locul tare dragut, tobogane, leagane, roabe, saltea, nisip, loc la umbra pentru ai batrani , gazda perfecta!!! Pacat ca nu ne-am putut strange mai multe, insa timp este...

Poze incerc sa pun si eu acasa.

Maia, condoleante!

Ariel, sanatate picilor si tie multa putere!

Puppa, sanatate multa Amaliei!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Marea mea Intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny...Pofta buna pentru muffy!!!!

i-am facut si eu ieri Antoniei un dovlecel si o rosie umpluta cu carne de vita ..a mancat da nu s-a omorat deloc.....insa schimb cand i-am facut acum o saptamana ardei umplut cu orez....la halit imediat!!!!

aaaa si ciorba de salata a mancat ieri.....si inainte de asta de dovlecei....ii plac mult de tot dovleceii in orice forma i-as da....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitaaaaari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Marea mea Intalnire

FELICITARI MAMI SIMO SA FIE SANATOS(ar fi bine sa fie o puiutza mica ) SI SA AI O SARCINA USOARA...MULT MULT RESPECT DIN PARTEA MEA DEJA AI 2 COPII MICUTZI SI AI CURAJ SA TE MAI BAGI LA INCA UNUL...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oaaaaaa, ce-mi vad ochii??? nou de Simo?! Felicitari!!!

Am vazut poze de la intalneala... Tare faine!! Imi pare asa de rau ca n-am putut veni! Data viitoare voi fi prezenta!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Marea mea Intalnire

FELICITARI, IUBITA!!! SA AI O SARCINA FRUMOASA SI USOARA SI O BEBELINA SANATOASA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput