Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 9

luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Marea mea Intalnire ![]() ![]() ![]() Simo ![]() ![]() ![]() |
waaaaau!!!!

Iubirea mea,

Life is to precious to worry about stupid Shit!

bitza037 spune:
ce0mi vad ochii!!!!!!!!
Simo chiar nu-mi trecea prin minte la ce intalnire ai fi putut sa te duci.....dar m-ai lasat masca:
FELICITARI PENTRU BUBURUZA MICA DIN BURTICUTZA....O SA FIE FETITA!!!!CA AS ZIC EU SI DACA VREI TU BINEINTELES!!!!!
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!![pk]
Felicitari inca o data pentru curaj!!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

gecko spune:
citat din mesajul lui Simo27 Marea mea Intalnire ![]() ![]() ![]() Simo ![]() ![]() ![]() |

Sa ai o sarcina frumoasa si bebe la fel de minunat ca si David si Sam...si daca iese cu lochita mama nu se suparaaaaa

bitza037 spune:
acum cand pot si eu sa vorbesc si am si chef ,nu am cu cine
IRINA
sufletel

tuchita spune:
Simo, felicitari!
M-ai emotionat cu vestea ta!
Sa fiti sanatoase( am eu ferma convingere ca o sa fie cu rochita!), sa ai sarcina fara probleme!
Intalnirea a fost exact cum au zis fetele.....adik minunata!
Recunosc ca eu as avea nevoie de una fara surubei, sa sed si eu un pic si sa ciripesc linistita!
acus vin cu pozele!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

bitza037 spune:
am si eu o intrebare:
voi pana la ce varsta vreti sa le dati bebelusilor lapte praf???? ca eu eram hotarata sa-i dau pana la doi ani.....dar cum persoane din jurul meu au sarit cu gura pe mine ca sa incep sa-i dau Antoniei lapte de vaca ca pe urma nu-l mai accepta ...blablabla,etc. am zis sa va intreb si pe voi sa vad ce parere aveti......si mai citesc si pe internet sa vad avantaje /dezavantaje (daca se poate spune asa) si la unul si la celalat....de exemplu la o cautare rapida citesem adineauri ca bebelusii care mananca lapte praf sunt predispusi la ingrasare in viitor
IRINA
sufletel

tuchita spune:
iaca poze!
Gecko, sunt destule??
Bitza, rochia de buburuza e facuta la croitorie, si bulinele le-am lipit io!
Ariel si Puppa, sanatate multa la copii!
(30.01.2008)

tuchita spune:
Bitza, eu ii dau lui Seb lapte de vaca de la 1 an!
(30.01.2008)

Kya spune:
Beyyyyy, ce fler am avut, chiar am vrut sa te intreb daca asta e marea intalnire...!!!!!!!
FELICITARI din toata inima! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Raluca mamica de

God didn't bring me this far, to leave me here!

luny spune:
bitza eu ii dau Milumil cat o vrea, cred...am incercat cu lapte de vaca si cu cel de capra(asta i l-am facut cu orez si gris, ca era pacat de el!) si inca nu a vrut, dar cum la noi au fost probleme de la intarcat si abia l-a primit si p-asta, ma declar fericita!! asa ca e devreme sa ma gandesc la schimbari..mai vedem prin toamna..
tuchi super pozici, si copilasi!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!