Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Si mie mi-a placut mult de Valentina ,e slaba si chiar radiaza...Multumim pt gazduire, Vali! Ai fost o gadza perfecta!

Poate se incarca pozicile Ralucai pana plec si eu, abia astept sa le vad...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maia condoleante pentru nasica ta, Dumnezeu s-o odihneasca..
kya inca ma chinui si eu cu sortat/incarcat poze, sunt multe rau la mine, sper sa aveti rabdare sa le vedeti, mie imi plac la nebunie, sunt niste chestii p-acolo, de ma tavalesc pe jos de ras cand imi amintesc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nicol, asa a fost sa fie, nu am avut ce face...sper data viitoare sa reusesc si eu sa vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Poze incepand de aici

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deja s-a facut cald afara Am avut de iesit un pic si am luat-o si pe Sanziana. Am injurat nenorocirea aia de carut care se manevreaza extraordinar de greu (o sa fac bataturi in palme ). Dar ce sa-i fac daca Zana nu serveste alt carucior... Asta sport e singurul in care vrea sa stea.

Mi-am adus aminte ca azi-noapte am visat-o pe Liana care era la mare impreuna cu Roxana. Lianaaaaaaaaaaa mai da-ne un semn!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Poze incepand de aici

ce frumos s-au jucat copii, frumosi si in verva cu totii!! nici parinti nu au fost mai prejos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare randunici!!!!

acum am intrat pe crenguta,nu am citit nimic din urma, sunt varza de obosita,am muncit si alergat zilele astea de nu mai stiu de mine...inclusiv ieri(sper sa fiu iertata de cel de sus ca am facut treaba duminica)nu am avut internet ca a fost dezastru la mine in sufragerie, am montat mobila noua ,am dat cu lavabil peretele din spatele mobilei...culoarea am facut-o ca perdeaua si canapelele un fel de mov-grena....ce sa mai??am chinuit-o si pe Antonia ca nu am iesit afara cum era ea obisnuita...sper sa termin cat mai repede ca altfel o iau razna de la atata alergatura.

...oricum ieri m-am gandit toata ziua la voi si la faptul ca nu reusesc sa ajung la intalnire...adica eu speram sa termin si sa ajung....dar de unde??mai am si azi de sortat la hartoage si carti

ma duc sa citesc si eu din urma

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Amalia a facut otita. Azi noapte am chemat salvarea,doctorul mai mai sa ma faca nebuna, ca plange copilul de rasfat. Eu simteam ca nu-i asa, ca gemea, respira greu..Pana la urma ne-a luat la spital, acolo ii zice pediatrei "eu nu vad nimic, daca vedeti dvs.". Amalia tipa ca din gura de sarpe, pediatra "da-mi doamne rabdare..". De ce s-a mai facut nene doctor? Care naiba mai e menirea ei? Crede ca noua ne place sa ne vedem copiii tipand? Ca lor le place la miezul noptii la spital? Pana la urma la ORL s-a luminat doctora, care se uita si ea la mine ca la felul 14, tot cum ca as fi usor paranoica. Mai bine nebuna si copilul sanatos...Asa ca luam anibiotic si picaturi de ureche si speram sa ne treaca mai repede.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

moama, puppa, ce ghinion cu medicii aia, frate, toti te cred nebuna daca 'doar' plange copilul noaptea!...multa sanatate micutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata, am citit cap asta si cateva pagini din celalat...eram curioasa sa o vad pe buburuza de Ilinca...ce frumoasa a fost Tuchi!!!!de unde i-ai luat rochita aia superba?????

am vazut si poze de la intalnire....sa mai zic ca ma oftic si mai mult decat ieri???....nu mai zic ca se vede ca sunt verde

poate mai reusim sa mai stabilim curand inca o intalnire sa vin si eu, Bubulina, Luny......si cine nu a mai putut veni...aaaa Mimo ca ea era la marela soare,parca.....

Clodute multumesc mult de link...da eu eram in cautare de cercelusi de aur cu buburuze

apropos...Bubulina nu a venit din croaziera????cat sa destrabaleaza ea pe acolo????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

EDIT: am uitat sa-l felicit pe Razvanelul premiant!!!

unde sunteti fetelor???ca vad ca-i pustiu pe aici.........

Mergi la inceput