Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 6

ariel_7000 spune:
maia, condoleante! nasica ta este intr-o lume mai buna acum, unde nu mai sufera. sa aiba parte de odihna!
fetelor, tare ma bucur pentru intalnirea voastra. mi-a parut rau ca nu am putut veni insa era imposibil cu teo in halul asta...
mai rau este ca de azi a facut si alex otita . sunt deja la pamant si fizic si moral si psihic...azi aproape nu am scos nicio vorba de suparare si ma simt...ciudat, intr-o stare tampita de pesimism, cum n-am mai avut eu niciodata. sper sa adorm acum si dupa un somn zdravan sa-mi revin si maine sa fie bine.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

ccris_ccris spune:
Aricel, si
sa-ti treaca pesimismul. Insanatosire grabnica puilor!
Mai dureaza nitel cu pozicile...

clauclau spune:
Neata!
Mersi Tuchi de cafeluta si servici usor azi!
Am vazut pozicile de la Cris, dar abia le astept si pe celelalte...eu nu am avut aparatul foto , am plecat in graba de acasa si l-am uitat, desi incarcasem si acumulatorii
. Dar cu siguranta o sa apara si Rebe in cateva pozici.
A fost o intalnire foarte faina ca de obicei cand se reunesc randunicile.
Nicol, ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut, chiar daca nu am reusit sa stam prea mult de vorba din cauza de alergatura dupa copii. Chiar pentru tine a fost mai greu si obositor tinand cont ca abia venisesi in dimineata aceea de la Salina. Esti super tare si-ti multumesc ca ai venit.
Vali, arati super, super, deja stralucesti de la sarcina . Se simte in jurul tau ca esti happy!
Mmmmm, sa mai iau o gurita de cafea....

luny spune:
neatza! Doamne ce noapte maraita!! TOATA!! ieri i-am mai descoperit o masea si un canin jos care abia a ciupit...e clar ca mai sunt si alti dinti pe cale sa iasa, frate, toti odata?????!!!!!
Am vazut antonia la iarba verde, si caqteva poze de la intalneala puse de ccris, ce super a fost acolo, destrabal nu alta!
abia astept sa vad si restul!
..si printre ele, poate reusesc si eu sa strecor pozele din Apuseni..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ramo_cata spune:
buna dimi iau o gura de cafea si scriu repejor ca e zvarluga langa mine si nu sta locului de loc...
maia condoleante pt nasa ta ...d-zeu sa o odihneasca...
am vazut ca v-ati simtit si distrat f bine la intalneala suntverde dar o sa ajung si eu prin bucuresti ,cred ca prin iulie inca nu m-am hotarat si o sa stau o saptamana si poate va intalnitit si cu o olteanca...
am vazut pozele puse de criss sunt fff frumoase...am vazut pozele lui nicol e superba antonia
ariel si imi pare rau pt tot ce se intampla
clodute si nu mai plange
va pup pa pa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Kya spune:
'Neata!
Eu sunt acasa (ma duc mai tarziu la servici), copilul INCA doarme, asa ca am si eu timp de forumeala. Intre timp se incarca si pozele.
Ariel curaj gaina ca te tai! hai, capul sus, ca o sa treaca!
Clodute daca ne-ai spune ce te supara si de ce plangi, nu te-ai descarca? [grup}
Vali are dreptate Clau, stralucesti de la sarcina!
Luny imi pare rau ca n-ati fost si voi. Data viitoare sa nu mai lipsiti. Asteptam pozele din Apuseni.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Kya spune:
Merge webshots-ul asta de parca sta. Nu imi incarca decat 2 poze o data, si de multe ori nici pe alea...
In ritmul asta, va dura ceva...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

nicol_conte spune:
Neata!
Beau si eu o gura de si plec cu randunoiul la Buc sa cumparam gresie si faianta pt baia cea noua si balcon.
Asa cum am presupus Antonia s-a trezit in toiul noptii, pe la 2, a lins 200 de lapte, ne-a calarit vreo ora si ceva si a adormit pana dimineata la 7.30(cam matinala totusi la ce somn aveam eu pe mine).
Luny asteptam pozele din Apuseni, tare mi-ar fi placut sa fi si tu ieri cu Mufa atomic...poate data viitoare
Ramo poate ne vedem cand vii la Bucuresti, mi-ar placea sa ne cunoastem. Poate oi vedea-o si pe Mimo atunci, cine stie....ce-o face ea acum la mare, la soare...?
Ariel multa sanatate la tot familionul!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...