Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara,

nu conteaza de ce....

Va multumesc Gudinde si Naty.

Gudinde, nici eu nu alerg dupa ceva scump, doar sa gasesc modelul si sa imi placa lucratura

Mercic si tie Naty, o sa imi fac un drum acum cind revin de la mare... ca daca mai astept ...nasc si nu am cu ce sa o primesc pe bebelina

sa

Noapte buna tuturor !

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S. sa va fie de bine intilneala si asteptam poze .

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde
sa va fie de bine intalneala, fetelor!
clodute iar e plangacioasa!!!ca niciodata nu spui de ce, ce ai patit..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hello!!!
Ne-am intors de la intalnire si piticul a picat rupt, a adormit in masina. Acum tai lemne pe el...

Cu intalnirea..am cam avut emotii pt ca la 17.20 nu venise nimeni. Chiar ma gandeam ca am batut drumul degeaba. Dar a venit Tuchi prima cu familionul, apoi au aparut si celelalte: Naty si Iulia; Kya si Sanzi+ tati; Olga, Sophie+ tati; Criss, Andreea +tati; Clau, Rebe, Razvan +tati; Tonic, Luki, Antonia+tati; Stela, Tea +tati, Nicol si Alexia....si sper ca nu am uitat pe nimeni....

Noi am facut putine poze , asa ca o las pe Kya sa le puna pe ale ei...

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am ajuns si noi bine acasica,Alexia a fost foarte cuminte pe drum. Pe Antonia am gasit-o dormind, cica la 6 jumate nu se mai intelegea cu ea si a culcat-o. Isi doarme somnul de noapte si vai de capul meu pe 3-4 dimi....sper sa ma insel..

Mi-a placut si mie f mult atmosfera de la intalnire, ma bucur ca am cunoscut familia lui Clau si a lui Tuchi, ca nu ne intalnisem pana acum.
Pozici eu nu am facut, ca mi-am uitat aparatul acasa, asa ca astept cu nerabdare pozele de la fetele care au facut.

Mi-am facut o baita si ma duc sa ma usuc la par si apoi sa ma culc,ca nu se stie ce program nocturn am.

edit: incantata si de cunostinta cu fam Catalinei(Tonic)
-Alexia a indragit-o tare mult pe Antonia, care are o silueta de gimnasta(de la gimnastica ritmica)

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...[/b]

Mergi la inceput

Gudinde ...de ce nu vii si tu la intalnirile noastre? Mie mi-ar placea tare mult sa te cunosc.Chiar daca nu ai un puiut de randunica, eu tot te consider o randunica, esti de-a noastra..

Clodute de ce plangi mamico? vino si spune-ne si noua....din cauza ca pleci de la mare? sau....?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Randunele dragi ce este si viata asta...firava.Azi la orele 15 a decedat nasica mea si chiar la ziua de azi nu ma asteptam.Sunt tare suparata caci a suferit si mult saraca.O imormanteaza marti iar maine sunt plecata acolo.Vroiam sa merg in seara asta dar tatal meu a facut o criza biliara si nu am cu cine-l lasa pe Vlad ca mami sta cu el...Maine merg cu Andra ca poimaine fata mea are examen la engleza pentru clasa bilingva.Imi programasem sa merg maine la 2 mai la mimonix cu copii dar nu mai pot face asta.Va pup si ma bucur ca v-ati distrat asa bine de ati cazut rupte cu toatele impreuna cu puiutii din dotare.Noapte buna!

Mergi la inceput

Maia sincere condoleante-Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Si pentru ca tot nu v-am aratat-o pe Antonia la intalneala, si nici pozici nu am mai pus de multisor, am incarcat cateva din ultima saptamana

http://good-times.webshots.com/photo/2444335930102230213aLgDbV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Iaca si eu pe-aici!

Maia, sincere condoleante, tine-te tare!

Da, randunici, a fost o atmosfera tare frumoasa la intalnire, pacat ca n-ati putut veni mai multe.
Subscriu la ce-a zis Nicol, Cata-Tonic, incantata de cunostinta, ai o familie tare frumoasa.
O sa descarc eu cateva pozite facute cu tel. mobil, nu stiu ce-a iesit, ma duc sa iau cablul de date, deci va mai dura ceva.
Mi-ar placea sa ne intalnim mai des asa, chiar si in Tineretului, unde ne-am vazut prima data...
Artistii serii au fost Ili si Surubel de Tuchi, Doamne, cata energie, sa-ti traiasca, Tuchi! Nici Razva de Clau nu s-a lasat mai prejos. Era acolo o trambulina, cam cum are Simo si s-au tot topait acolo.. Pana si Andreuta mea s-a distrat copios, n-o mai puteam lua de-acolo, chiar daca era mica si ceilalti o zgaltaiau, ea radea de numa'.
Din pataniile noastre, l-am trimis pe randunoi sa ia ceva de papa pentru Andreuta si intre timp sosise si comanda de papica pentru noi (famelia, ca ceilalti au luat pizza, numai noi mancarica gatita de La Mama). Asa ca am lasat-o pe Andreuta cu Kya si m-am dus sa-mi iau papica si... am ramas pe-afara, ca poarta era cu interfon, se inchidea automat. Si fiindca mi-am schimbat telefonul, n-aveam nici un numar de tel. al randunicilor de la intalnire, asa c-am sunat-o pe Ariel, pe care o si cu ocazia asta sa-mi dea nr. lui Naty. Noroc c-am gasit-o pe Ariel si ca Naty a auzit telefonul, ca altfel... noi afara, pitica inauntru, cam intrasem in panica. si pe Kya c-a avut grija de Andreuta.

Acum ma duc sa descarc pozite si revin.

Mergi la inceput