Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 19
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mergeeeeeee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari Iulia!

Fug sa invat si eu ceva...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
bitza037 spune:
FELICITARI IULIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! si un
pentru mami stresata
noapte buna!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
sovietica spune:
Vali se vede aici in fundal http://good-times.webshots.com/photo/2919969520101922855SInAPg
Felicitari pentru samburel perfect!
sarcina usoara in continuare!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
luny spune:
| citat din mesajul lui sovietica Vali se vede aici in fundal http://good-times.webshots.com/photo/2919969520101922855SInAPg Felicitari pentru samburel perfect! sarcina usoara in continuare!(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept |
si lui Mufa ii place rau se se catere in parc pe peretele de alpinism!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
FELICITARI IULIA 

naty acum o sa ai de alergat..

va doresc o nopate linistita...
tot stolul
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Felicitari Iulia! data viitoare cand ne vedem va juca fotbal cu Luki, ca pana la urma se imprietenisera, ii dadea si mingea (iubirea lui cea mare, dupa tzitzi, desigur) chiar daca nu prea stia cum!
Naty cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima! Eu de duminica am simtit ca vrea sa mearga, daca era terenul mai drept cred ca se incumeta de acolo! Abia astept sa ne povestesti cum trebuie sa alergi peste tot dupa ea ca se baga si trage, fuge, darama
.
Acum ai un motiv in plus sa incerci sa te odihnesti mai mult si sa ai putin grija si de tine.
Valentina nu ma lasa sa raman datoare!
Poate iesi joi sau sambata in parc...iti trimit nr. meu pe privat si da-mi un bip.
Luny super pozele tale, toata familia le-a admirat (Antuca de trei ori!) si sper sa le vad si eu in liniste in noaptea asta, ca pana acum tot se baga cineva peste mine . Cum mai sunteti cu dintii? La noi e o mare maraiala si are si putin muci, dar nu reusim sa vedem nimic in gurita ca ne musca! Sper sa nu-l apuce ceva pe la mare!
Sovi sa-ti traiasca nepotzica! Si tu bucura-te cat mai poti ca Sasha mai sta pe loc, sa vezi apoi alergatura! Cu bona cum a ramas? V-ati inteles, iti place? Din august incep si eu actiunea si tare am inima stransa!
burtica mica .
Nicol sanatate multa fetelor si tie bafta si spor la invatat!
Rami bafta si tie la examene! Mai ai? Ca sunt cam singura in club, Bubu in concediu, tu si Criss ocupate, fac buhuhu singura pe aici!
Ma duc sa intind rufele, ca eu sunt cu treaba in nocturna, am spalat pe jos, am facut ordine, mai am o masina de rufe, apoi fac baie si la nani si eu!
Kya spune:
'Neata la toata lumea 
Cafea la toata lumea

Sunt atat de matinala pentru ca tocmai l-am depus pe randunoi la aeroport. A plecat in voiaj. Nu era ceva planificat, dar s-a ivit oferta si vorba aia, o infuzie de capital la bugetul casei nu strica. Noroc ca nu sta decat o luna sau 2, si trec repede. Asa ca iar am ramas singura mama-tata-working person-bucatareasa-sofer-ingrijitor copil. Sunt putin tristuca
si o sa-mi rezerv butoiul pentru ceva vreme.
Ma duc sa recuperez din urma.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
| citat din mesajul lui natynic Mergeeeeeee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

astea sunt pentru toate babele, tzatzele, "binevoitoarele", neintrebatele, pe care le-a mancat undeva
grija pentru mersul altuia si care nu s-au putut abtine in a-si da cu parerea.

astea sunt pentru Iulia, bipeda independenta...Bravo, Movalinda Mica!!! Asa esti tu...o mica smecherutza...o tii pe mama'ta in suspans pana aproape de pragul psihologic de 18 luni si...hop o iei la sanatoasa...

astea sunt cafele, capuccino, bombocino, pupuri pentru tot stolul...Va doresc o zi minunata!!!!
PS

astea sunt exact ceea ce par a fi...ciocane in cap...pentru cuana gecko, ce a mai scris o data mesajul...dar nu era logat...asa ca s-a pierdut in neant
Kya spune:
Felicitari Iuliuta mergareata!!!
Sovi
am vazut ca ai scos agitatele pentru mine
Stai asa, ca deocamdata tre' sa se intoarca omul acasa.
Nicol multa sanatate puiului bolnavior!
Cleme ce cauti in butoiul meu
Iesi afara si rade la soare
. De ce esti trista?
HAIDETI FETELOR, TREZIREA! 
Raluca mamica de
Sanziana
Kya spune:
Pregatesc un capitol nou sa incepem ziua cu un cearceaf curat.
Raluca mamica de
Sanziana