Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce crezi,Clodute?si eu mi-am pus mancare
Bravo pt kg si cm lui Patrick.tare frumos ai povestit de el
BRAVO IULIA!!!!
Sovi,felicitari verisoarei pt micuta.
poate te razgandesti.....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eii, nu va inchipuiti acuma ca deja alearga la maraton...Insa a facut singura-singurica cativa pasi, in mod repetat si, cel mai important, desprinzandu-se din proprie initiativa, totul cu ajutorul de nepretuit si de neinlocuit al unei sticle de 0,5 l de plastic goala din care bausem eu apa-a fost sprijinul ei zdravan
Va pup pe toate dar mai ales pe gravidute, mor de dragul lor si al conversatiilor lor; va fi un deliciu sa va citesc odiseea la noi. Altceva nu mai spun ca-s obosita mai mult decat pot explica, dar asta trebuia sa o spun . In mijlocul Gradinii Botanice m-am inchinat si i-am multumit lui Dumnezeu (nu radeti de mine, please...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicol ce ghinion cu pneumonia aia, pacatoasa mai e...multa sanatate va dorim
Felicitari, IULIIIIIIIIIIIIIAAA!!!De-acum sa te tii, mami!ah, acum am citit, cum sa radem mah, de tine?..toate asteptam vestea asta si stim cat erai de ingrijorata, si ne bucuram mult ca ati trecut si pragul asta, desi era clar ca va veni si clipa asta! era firesc sa simti asa, oricare dintre noi am fi simtit la fel, nu?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, eram precisaaaa !!! Ti-am spus ca nu mai are mult pana sa se desprinda ? Sa asculti de un om batran ! Felicitari si....rezistenta fizica !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, ce de vesti bune!! Bravo, Iulia! Sa te tii, Naty! Incepe dixtractia!!

Simo, ai facut varicela? Stefan are niste bube pe el. Daca pana maine apar altele noi ori ma caut de purici (sper sa nu fi luat de la tara, ca ma impusc!!!), ori... nu ne vedem...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, felicitari! cum ai convins-o? :)

eu pe sash nu il conving! alearga, sare, dar sa atinga el macar putin cu o mana o bicicleta, un carut...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico,din cate stiu nu am facut varicela.Asta iti lipsea.Aoleu,sper din inima sa nu fie.offffff
Naty,felicitari Mamico.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simooooo, Felicitari!!!!! Cand am zis ca o sa-mi petrec odiseea aici, tu mi-ai raspuns ca te bucuri! Acum, iti spun si eu ca ma bucur ca ne-o vom petrece impreuna!

Azi am fost la primul ecograf: s-a vazut samburelul, e in uter, e bine, are 5 saptamani, DPN ar fi in jur de 15 februarie. Reincepem cu acid folic, vitE, etc...

Multumesc de complimente..Daca ziceti ca aratam bine...asa o fi....Numai ca am dimineata niste greturi care nu-mi dau pace toata ziua..si am o stare nasoala rau de tot, fara chef de nimic....

Luny, vreau neaparat detalii despre pensiunea aia, ca pe 20 iulie vreau o sapt la munte...Si Mufa rules, normal...

Ce voiam sa remarc la intalnire e ca barbatii nostri au fost cam stingheri. Parca s-ar fi muscat unii pe alti, asa de greu au intrat in vorba...Data viitoare ii lasam cu copiii, nu Tuchi?

Sovi, zi-mi o poza in care e chestia de catarat si ma interesez de unde o fi...

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Naty, felicitari!!!! Sa te tii...

Cleme, iesi din butoi si spune tot!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput