Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

I-am impacat
Cami,multi de la mine!
Nico,vezi ca maine ne vedem,de data asta nu scapati
Plecam sa luam laptic si pampersi:repede se mai termina

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

UF ! revin...Simo sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am zis ca o sa faci tot baiat...acum am citit mesajul si a sunat cam sec...si am zis ca nu mai deschid gura ca doar prostii spun si ...uite ca nu ma invat minte...
Eu am socotit pe calendarul chinezesc de pe site-ul de aici la despre copii si asa am "programat" sa zic asa sa fie fetita...si fetita a iesit... si asa am mai spus unei prietene care a nascut sapt viitoare ca o sa faca baiat si baiat a facut...
Inca odata scuze si sper ca nu te-ai suparat pe mine...
Si asa e... cu efortul greu de abtinut... eu il iau in brate pe Partick si la mare m-a "calarit" de mi-au mers fulgii DAR IL IUBESC LA NEBUNIE... mi-e frica ca nu o sa pot sa o iubesc si pe Karo la fel...

Gata nu mai deschid gura... va pup

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am vazut si restul de pozici de la intalnire!

Nelia pozici pt montaj!!! 3 la numar: de la nastere, 6 luni si 1 an!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hai,mai Clodute,cum sa ma supar???Nici gand sa ma fi suparat postarea ta.Sunt sigura ca va fi baiat,fara sa fac teste :pana si Geo zice ca baiat e!hai,mai povesteste de Patrick.Si nu iti fa griji ca pe Karo nu o sa o iubesti:stiu ce spun.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicol :( pneumonie?? recuperare rapida!

Simo, si mie mi-ar fi placut tare mult sa ne revedem, inca nu am decis schimbarea, dar, desi mi-a placut f f mult la clinica Eva, si mai e si mult ieftin, dr. Baiulescu e tot mai pretios acolo se pare, si parca nu as risca.

Am vorbit cu vara-mea la telefon, care a nascut aseara prima fetita din valul de copii din clan. Si ma amuza ca are starea pe care o aveam si eu in stadiul asta. Adica s-ar preface bolnava, numai sa mai ramana la maternitate cu bb, caci crede ca nu se va descurca acasa . Cica ar vrea sa incerce sa angajeze o asistenta, ceva, sa o invete ce sa faca :) O incurajez si o voi ajuta cat pot.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mergeeeeeee!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Simo [emoticon care te imbratiseaza] .

Patrick este un super nazdravan. Azi noapte ne-am chinuit amandoi de CALDURA de la 10.30 si pina la 4 dimineata l-am leganat si doar asa dormea...cum ma opream cum se mitiia... si a adormit la 4 cu miinile in parul meu ca era ud si asa era mai racoare pentru el. Ii place la nebunie sa ma traga de par poate imi vine mintea la cap zice el . Si azi ii ziceam papa mama pe el de nazdravan si el punea capul pe mina mea si ridea...
Cam asta cu Patrick.... aaaa si am fost la medica lui de fam si m-am intors tare fericita.. are 77cm lungime si 9 kile ... adica silfidutz ca mamica lui ... Papa mama pe el de baietel.
Acum e la Buni (mama mea) ca la ei e mult mai racoare ca la noi...si eu spal de zor bagajele de la mare... OFFFFFFFFFFF si mi-e un dor de el NEBUN dar miine la 7.30 sunt la el ... sa ii dau cafelutza... UPS LAPTICU'...

Va pup si fug la masa... ca la ore din astea papa gravidele

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mergeeeeeee!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Felicitaaaaaarrrriiiiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

FELICITARI IULIUTZA!!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput