Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 16
cleme spune:
Salutare!
Felicitari Simo pt bb, precum si celorlalte fete, sa aveti sarcini usoare!
Eu sunt in concediu sapt asta si Diana este calare continuu pe mine. Am vazut pozele de la intalnire, foarte frumoase si pe cele din Apuseni (idem). Luny si Diana tipa dupa mine cand plec la munca, mai nou o ia Lucian sa nu ma vada plecand. Si sanatate multa tatalui tau.
Sanatate multa la puiutii bolnaviori si pt tatal Nataliei.
Acum ma intorc in butoiul meu (in care cred ca voi ramane definitiv) si sper sa ne auzim cat de curind.
la toata lumea.
sovietica spune:
Ola!
Simo
, felicitari!!
uite asa am ramas si eu gravi, ca vroiam mai peste vo 2 luni , cred ca am ovulat imediat dupa terminarea CM
Faca-se voia Lui dara
Sa ai sarcina usoara si bb3 perfect! gandeset pozitiv
Kya, iarta-ma de intarziere, iti urez si eu un sincer la multi ani! sa ti se indeplineasca toate planurile pe noul an, si hai cu devansarea 

Luny, incerc sa imi amintesc ce ma intrebasesi...la nuci si migdale, eu nu am citit de vreo limita. oricum, si eu pun cam cate ai zis si tu. Inca n-am vazut pozele voastre, abia astept sa le vizionez.
Am vazut pozele de la intalnire 
imi pare tare rau ca n-am putut veni :( Omu nu a avut chef, mai bine il lasam cu Sash si veneam singura!
Am vazut la pozele de intalneala panou de catarare pt copii. Daca ati vazut undeva de vanzare, pliiiiz dati-mi de stire! Vali, tu stii de unde provine? 
In alta ordine de idei, eu cu Anushka-fasneatza suntem bine per ansamblu, doar ca mi-e greu cand raman singura cu atomicul (adica de la trezire -ora 16 si pana la 21 cand vine omu), ca daca tre sa umblu dupa el, ma doare sciaticu uneori de crap!
Iar cu nasterea in apa, am inceput sa arunc ochiade in ograda clinicii Isis din Constanta, unde, desi costa dublu decat la Bv, cica au mai multa rabdare cu mamele, ca dr. de la Bv le naste tot mai repede, sare cu cezariana imediat, e f ocupat, etc. Si apoi, mi-ar surade un sejur la mare in preajma nasterii :)
Haideti, care mai sare cu bb2, bb3? ![]()

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
luny spune:
ramo
mersi de intrebare..
A terminat si tata cu analiza, se pare ca e bine, nu e nimic acolo...dar cica vor sa-i mai faca totusi niste analize, desi mai mult ca sigur nu e nimic, nicio disfunctie..multumesc inca o data ptr gandurile voastre!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sovi asta intrebasem, dar nu mai stiu daca mai era si altceva..![]()

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Salut.
Am fost in week-end la parintii mei, am mers si pe la casa bunicilor mei, la tara (ce de amintiri...) si la cealalta bunica... a fost frumos, copiilor le-a placut! Eu sunt obosita inca, dar trece, sper.
Simo, felicitari inca o data, si aici!! Accepti si o intalnire mai micuta, si cu noi, da? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
nicol_conte spune:
Simo- sarcina usoara si un bebe perfect iti doresc! Felicitari!
Luny am vazut toate pozele si filmuletele -superbe! Atat peisajul cat si protagonistii! Ma bucur ca nu e nimic grav la tatal tau..multa sanatate!
Naty hai sus cu moralul , cred ca ti-e foarte greu...important e ca tatal tau se simte din ce in ce mai bine . ..o sa fie bine, o sa te linistesti incet-incet cu toate, ai sa vezi...
Ca tot vorbeati de bebei frichiniti, m-a torturat si pe mihe Antonia azi-noapte pana la 12, si eu aveam atata treaba, aveam de calcat, de facut bagaje pt azi la salina....si la 7.30 era in picioare...
Dupa cum va spuneam , azi urma sa mai mergem sa stam cateva zile la Slanic, numai ca de ieri , Alexia a inceput sa tuseasca destul de naspa(cu voma si tot tacamul specific), astfel incat am hotarat ca la plecare sa trecem intai prin Bucuresti la pediatru. Din pacate, dupa un consult atent si o radiografie la plamani, urmata de o hemograma, ne-a spus ca are pneumonie interstitiala si putin rosu in gat. Nu e o forma grava, dar e ceva, asa ca ne-a recomndat ca ar fi mai prudent sa stam acasa, tinand cont de dif f mare de temp intre afara si salina. So...am facut cale intoarsa si iata-ma iar despachetand...Ca tratament mi-a dat nurofen si antibiotic sirop Azitromicina(parca) 3 zile la 12 ore; iar daca tuseste sa-i fac aerosoli cu apa+sare ca s-o ajute sa rupa secretiile mai repede...
Cam atat momentan
va pup, revin mai pe seara
Multa sanatate puilor bolnaviori
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Olgutzika spune:
Si pozicile de la mine www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">aici
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Si pozicile de la mine www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">aici Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
faine pozele, ce de rochite frumoase p-acolo si pici sportivi!

Iubirea mea,
Clodute spune:
Buna fetele,
Felicitari Vali, Ursulet sI Simo pentru sarcini ...si sarcini usoare va doresc
Si imi dau si eu cu parerea...ca eu asa am ajuns sa am fetita... Simo tu o sa ai tot baiat...![]()
Va pup pe toate si 
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Simo27 spune:

fetelor.parca plutesc,zau,asa ma simt![]()
Clodute,sigur tot baiat fac
Olga,tare faine pozele.am vazut ca erau mai multe domnisorici
pe acolo
Cleme,concediu placut si pozeeeee cu frumusica Diana
Nicol,off ce chestie sa va intoarceti acasa.sanatate Alexiei
.
Sa stii ca multi oameni sunt raciti in perioada asta,diferentele astea de temperatura ne dau peste cap.si David are ceva mucisori si mai si tuseste
.
Sovi
,va sa zica ca nu ne vedem????imi pare tare rau
Luny,
ma bucur mult ca nu e grav taticul tau.sanatate
..fug la copii ca se cearta pe o masina![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008