Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
Somnorica..eu cred ca poti sa-i stergi gurita mai degraba cu bicarbonat dizolvat in apa.decat cu ceai musetel ...si sa-i dai homeopatele...,ai este buna si glicerina cu nistatin dar nu stiu daca gasesti acolo......
fetele vorbeau acum putin timp pe aici de apa de trandafiri....daca am retinut bine.......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
somnorica si noi suntem cu afte...ce homeopate ti-a dat??? mie in afara de glicerina cu nistatin, nu mi-a recomandat altceva..doar sa renunt o vreme la lactate proaspete, cica intretin si chiar de la ele apar aftele..ceea ce nu am facut oricum
la Mufa, dispar, apar altele, si tot asa

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
somnorica spune:
bitza, multumesc mult de tot. Am sa ii pregatesc apa cu bicarbonat, si voi merge maine cu nasica la cumparaturi, asa ca voi strecura si apa de trandafiri. Inca o data multumesc.
Robi
somnorica spune:
luny, se numesc OSANIT contine in 10 g: chamomilla recutita dil. d6, 38 mg; calcium phosphoricum dil d12, 38 mg; magnezium phosphoricum dil. c6, 8 mg; calcium carbonicum hahnemanni dil. c8, 8 mg; ferrum phosphoricum dil. c8, 8 mg.
Mi-a spus sa ii pum cate un globul sub limbuta cat mai des. Robiloi insa, reuseste cu succes ca in clipa urmatoare sa il inghita. nu cred ca sunt facute pentru noi homeopatele :D.
Lactate proaspete nu serveste, decat tzatza lu` ma-sa. Nu mai accepta nici iaurtul. Abia astept sa ii treaca, pentru ca din cauza lor, nu serveste fructe.
Va multumesc pentru sfaturi.
Robi
Simo27 spune:
Ursulico,mersi
.am vreo 4-5 saptamani,nu mi-e greata,nu mi-e rau
.am interdictie de a ridica-chiar si copilu
,dar nu am cum,zau,de a nu impinge,de a nu ma misca brusc
,etc...multe interdictii.Dar,normal ca nu pot sa tin cont de toate:pe Sam tb sa il pun in carucior,sa il iau din carucior,ridicat si pus in scaunul de masa,tb sa cobor cu el scarile in brate(am doar vreo 16
)....asta e si nu am ce face.
Somnorica,greu cu aftele alea.sanatate lui Robi,sa treaca repede
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
neliaCris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Simo27![]() ![]() Fetelor dragi![]() Eeee,sa stiti ca nu a fost deloc planificat..asa a dat Bunul Dumnezeu .David a fost fff incantat de veste,abia asteapta sa mai aibe inca un frate-vrea tot baiat .Geo era plecat,i-a spus David la telefon si am simtit cum "mustaceste" dar am un chist pe ovarul drept,care speram sa se absoarbe.In rest,totul e bineSiiii,daca nu va suparati imi voi petrece Odiseea alaturi de voi-promit sa nu va stresez Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
SIMO....felicitarile mele si toata stima....si noi planificat si nu a iesit...sa de-a domnul sa fie super sarcina....
,sunt tare bucuroasa,ne inmultim repede aici pe crengutza...va pup
de
Christian Ionut
ramo_cata spune:
salutare
simo normal ca poti sa-ti petreci odiseea cu noi...
somnorica si andru a avut afte cand era mai micutz si i-am dat cu glicerina cu nistadin...
si multa sanatate lui robi
luny ce face tatal tau?ai aflat ceva?
zoze tu nu mai scrii nimic?ce faci?ce mai face bunelu?
wouuuu ursuletule cat a dormit vlad....
andru meu de ceva vreme zici ca are ceasul pus ..la ora 8.30 e in picioare adica mai bine zis cum a deschis ochii a sarit direct jos la plimbacit ,scotocit prin jucarii ,tarntit si alte jocuri galacioase...
ariel
si multa sanatate
criss
[ si spor la treaba..si eu am niste visine care trebuieculese dar sa vedem daca se baga soacra mea sa faca ceva din ele ca eu sincer nu am timp de facut compoturi si alte minunatii...
vad ca au mai fost copilashi frichinita azi noapte ...si andru la fel pe la 2 s-a trezit si nu a mai adormit pana nu l-am luat cu noi in pat...la 7 s-a trezit a baut laptic si a mai dormit pana la 8...eu am plecat de langa el pe la 7.30 ,l-am lasat cu fratele...
ma bag sa vad pozicile lui luny...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Neata! Luny, tinem pumnii sa treaca repede si sa iasa bine!!! Cremenal ca de obicei Muffy Io am descarcat pozele mele ieri, dar nu a mai avut cine sa le si puna pe Flickr !Naty, incearca sa fii optimista! Chiar ai motive, operatia a trecut cu bine, recuperarea merge bine, Iulia e ok, ai reusit sa o scoti la capat cu programul asta infernal pe care il ai...Oboseala e fireasca, dar daca mai cazi si psihic...ce faci!? E drept ca nu s-a terminat, mai sunt hopuri de trecut, un motiv in plus sa iti conservi fortele. ![]() Zoze, voi cum sunteti? Cu laptele...eu sunt intr-o mare deriva...Asa cum stiti ) alaptez. Si probabil ca o sa o fac ceva vreme de acum inainte ( vorbind cu Cata-Tuchi de suzete, mi-am dat seama ca o voi intarca DUPA ce ii vor da toti dintii, pentru ca la ultima masea, Sku nu a mancat nimic altceva decat lapte de la mine...). Dar de vreo doua luni nu ma mai mulg, asa ca la somnul de dimineata, ea bea lapte: de vaca ( gras sau semidegresat, ii place mai mult ala gras ), formula ( acum de exemplu, bea Milupa HN, dupa diareea de saptamana trecuta, si va bea pana termina cutia Si dintr-ale alaptarii: daca la mama sau la soacra-mea bea din bibe fara nicio problema...acasa IOC! Daca stie ca sunt prin preajma, sub nicio forma nu bea din biberon. Face in chipuri, il arunca, ma striga ![]() Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
uau,deja copiii vostrii au maselutze?ce multer am pierdut de cand nu am mai intrat pe la voi....noi avem 2 sus si doi jos,si 2 gingii umflate..dar pana lamasele mai e...
pup tot stolul,propmit ca mai intru cu niste pozici noi ...
pup
de
Christian Ionut
ramo_cata spune:
nelia stai linistita ca si noi suntem la fel...fara maselutze doar 5 dintoshi si in 2 locuri gingiutza umflata dar nu a scos capsorul nici unul pana acum...
luny suuuperbe pozele...hmmm ce peisaje misto,ce distractie pe mufa...
mi-au placut ff mult 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

mamica de