Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Luny, tinem pumnii sa treaca repede si sa iasa bine!!! Cremenal ca de obicei Muffy ...

Io am descarcat pozele mele ieri, dar nu a mai avut cine sa le si puna pe Flickr . Cred ca intr-o luna reusesc !

Naty, incearca sa fii optimista! Chiar ai motive, operatia a trecut cu bine, recuperarea merge bine, Iulia e ok, ai reusit sa o scoti la capat cu programul asta infernal pe care il ai...Oboseala e fireasca, dar daca mai cazi si psihic...ce faci!? E drept ca nu s-a terminat, mai sunt hopuri de trecut, un motiv in plus sa iti conservi fortele.

Zoze, voi cum sunteti?

Cu laptele...eu sunt intr-o mare deriva...Asa cum stiti , eu (INCA ) alaptez. Si probabil ca o sa o fac ceva vreme de acum inainte ( vorbind cu Cata-Tuchi de suzete, mi-am dat seama ca o voi intarca DUPA ce ii vor da toti dintii, pentru ca la ultima masea, Sku nu a mancat nimic altceva decat lapte de la mine...). Dar de vreo doua luni nu ma mai mulg, asa ca la somnul de dimineata, ea bea lapte: de vaca ( gras sau semidegresat, ii place mai mult ala gras ), formula ( acum de exemplu, bea Milupa HN, dupa diareea de saptamana trecuta, si va bea pana termina cutia ...Le bea la fel de bine! Cu se oare sa continui?!

Si dintr-ale alaptarii: daca la mama sau la soacra-mea bea din bibe fara nicio problema...acasa IOC! Daca stie ca sunt prin preajma, sub nicio forma nu bea din biberon. Face in chipuri, il arunca, ma striga

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neata!
cafeaaaaaaaa!!! noapte la fel de frichi/matzaita/maraita acu' ce naiba mai iese si pe unde, ca nu ma lasa sa ma uit?
Va multumim ptr aprecieri si chiar ma bucur mult ca v-a placut si v-am transpus putin in locul acela de vis, de care eu sunt iremediabil indragostita! Daca nu ati fost in Apuseni, e OBLIGATORIU!
olga asa a fost si la noi cu bautul din bibe, de la noi nici gand, abia cand nu mai eram noi in zona si l-am dus la mama, a acceptat bibele!..
Zozeeee, Lianaaaaaaaa????????????????
si va multumesc mult ca va ganditi si la tati meu, cu siguranta vor ajuta gandurile bune!..
Mufa sta la usa si face scandal ca a plecat ta-su cu treburi, si asta de 30 min nu am reusit sa-i distrag atentia mai mult de cateva minute, il pacalesc cu jucarii, si in cateva minute e iar la usa, plange, tipa, bubuie, se tavaleste pe jos...ai vostri fac d-astea?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Mufa sta la usa si face scandal ca a plecat ta-su cu treburi, si asta de 30 min nu am reusit sa-i distrag atentia mai mult de cateva minute, il pacalesc cu jucarii, si in cateva minute e iar la usa, plange, tipa, bubuie, se tavaleste pe jos...ai vostri fac d-astea?

DAAAA, dar dupa mine

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Mufa face d-astea si la mine, si la ta-su si la ma-sa mare..daca pleaca vreunul din noi, s-a terminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare si de la noi!!!

gata, dupa cele scrise de voi si punctat de NAty raman hotarata la fel ca la inceput cu lapte praf pana la 2 ani.....am sa incerc a-i dau o data si lapte Dorna, doar asa de curiozitate sa vad daca-l bea...

Naty, Luny

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

v-am intrebat si ieri...de BUBU stiti cand vine???ca mi-e dor de ea, si de Zoze, MIhatp,Liana...si mai sunt....o gramada de nenominalizate.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

bitza Bubu ar trebui sa vina, poate a si venit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

SIMO FELICITARI!!!!

I-am zis lui relu cand am citit ca sigur ai intalnire cu un bebe
Cate sapt ai?? Cum te simti, ziiii totttt

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad s-a culcat aseara la 12 si doarme si acum, cand se trezeste papa direct pranzul

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Am si eu o problema: Robiloi a facut afte. De la doctorita am primitgraunte homeopate si atat. Ma intreb: POT SA II STERG GURITA CU APA CU BICARBONAT? de exemplu, sau cu ceiut de musetel?

In alta ordine, felicitari burticutelor, sa purtati sarcinile usor, fara problemute.

Va sarut si va ador, pe mai tarziu.

Robi

Mergi la inceput