Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny pentru tatal tau si doamne ajuta sa nu fie nimic grav

naty da ai dreptate in legatura cu compozitia laptelui praf tocmai de asta nici eu nu sunt hotarata sa-l trec pe lapte de vaca...asa este si cu facutul economiei ..oricum niciodata nu m-am gandit in privinta lui andrei "nu-i iau aia ca e scump..."am luat tot ce mi s-a nazarit si sugerat ca e bine pt el...si asa o sa fac si in continuare ...am zis azi ca sunt f scumpe ,intr-adevar ,asta din cauza ca de ceva timp stam f prost cu situatia financiara,catalin ramanand fara job ,acum se ocupa de firma noastra si ca in orice situatie inceputul e greutz..dar la fel am discutat si cu catalin, pt andru facem orice numai sa-i fie bine....iar pt el tot timpul s-au gasit banuti ..

mstela v-am ochit in pze si pe tine si pe teo ...sunteti niste frumoase amandoua

acum chiar ca va las ..ma duc sa mai citesc si eu macar o ora...pa pa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am facut si eu un dusulet, merg la culcarica dar nu inainte sa-i zic lui Luny ca sunt maine alaturi de ea si tatal ei. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Rami, spor la invatat.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am apucat sa vad pozele cu Mufarinul-Pufarinul in Apuseni.Luny,ai o scumpete de baiat
pt tata sa fie bine!
Legat de lapte:si eu vreau sa ii dau formula pana la 2 ani pt ca mi-a zis dr pediatra,am citit si io...si asa simt ca trebuie sa fac!
Cuscra,ia uite ca ti-ai amintit de mine cu Soacra.v-am zarit prin poze:iti sta tare bine asa frezata,ca tot nu ai vrut sa mai pui poze noi ,iat Tea am vazut ca tare e miscareata.
Naty,sa iti revina zambetul.si e tare buna vestea cu tatasa revina acasa.
Ramo,spor la invatat

Noi am fost la nasa noastra ca a fost ziua ei.Au o casa minunata la tara,si un nepotel de 1 an jumatate cu care Sam s-a distrat pe cinste.Numai ca si-a luat si cateva picioare ca asta mic e taaare rasfatat si se manifesta dand cu picioare in copii.David cand a vazut s-a dus si i-a dat o palma pe picior,iar Sam cand a vazut s-a dus si el si zicea mereu:na-na,na-na si i-a tras si el cateva,asta mic dadea cu piciaorele-abia i-am despartit.Bine ca apoi s-au impacat ,au devastat gradina,au smuls multe cepe verzi din straturi,au cules cirese,au jucat fotbal...a fost tare frumos!
Noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne ajuta Luny sa fie bine maine pt taticul tau!
Superbe pozele si filmuletele...iti multumesc ca mi-ai adus un pic de "vraja" de acolo.

tare frumos al intalneala...ufff, ce as fi vrut si eu! poate data viitoare...Cris, am vazut-o pe andreea in rochita de la mine!!

SIMO!!!! ESTI SUPER, SUPER, EXTRA, MEGA!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SARCINA USOARA, FARA PROBLEME SI BEBE SANATOS!

Pucca, imi pare rau de Amalia, ufff, nasol, mai ales ca ei nu stiu acum sa zica. Alexutza mi-a zis ieri ca o doare urechea, am fugit imediat cu ea la G. Alexandrescu, am inceput tratamentul si azi era bine deja. Cu Teodor insa...pana sa ne prindem noi ca e ceva ciudat, uffff, a trecut ceva timp. Oricum, nu aveam nicio banuiala ca ar avea otita, ci banuiam ca e laringita. noroc ca i-au facut examen ORL complet la al 3 lea control si i-au descoperit si asta.
Ce tratament are Amalia? Noi luam Cefaclor, Otocalm (Teo)/ Otis (eu si Alex).
Si mie mi-a trecut, insa la mine e deja problema cu otitele astea. Mie mi se trage de la cei 9 ani de inot...am ramas cu o sensibilitate si cel putin 1 data pe an am probleme.

Gata, fug in barlog, caci sunt tot cu fundul in sus :(.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

E Nikita la Capatos.. nu mi se pare deloc schimbata dupa nastere.. tot tare in clantza..

revin..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Luny tin pumnii pt tati tau!
inca nu am vazut pozele..

mai Simo noi ziceam de LOZ, dar daca tu vrei ALBASTRU, asa sa fie!

Ramo spor la invatat si bafta la examen!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

hai ca deja am insomnii
Ariel,multa ,multa ,multa sanatate la toti
Mihutza,cum ziceam mai demult:si daca as face 5 copii,toti ar fi baieti.Nu am sperante de LOZ
plec..sper

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Simo, felicitari, sarcina usoara! Ce curaj ai, mamico!

Luny, absolut superbe pozele din Apuseni, asa mi-ai facut o pofta de concediu... Tinem pumnii pentru taticul tau, Doamne ajuta!

Am vazut si celelalte pozite de la intalneala, si mie mi-a placut si mai vreau, mai ales ca nu reusesc sa stau de vorba cu fetele asa cum mi-as dori.

Si acum va pupez de noapte buna, ca m-asteapta din nou o zi plina, ma duc la dentist maine. Zic din nou, ca azi am cules visine, am facut compot si am facut si-o ciorbita, maine mai am o serie de borcane de fiert la bain-marie.

Mergi la inceput

E TOTAL Muffy la baitza cu pricina! superbe pozele!! vreau si eu ..
si cateii aia sunt niste dulci! imi plac mult Husky!

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Sunt chioara de somn. Copilul meu a avut program de joaca de la 4 pana la 6 si acum doarme de rupe

Luny, superbe aventurile voastre din Apuseni, Mufy e bestial, ca de obicei. Sanatate multa taticului tau
Simo, ce-mi place semnatura ta. Eu am un feeling LOZ

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput