Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra chiar e de vis acolo pt relaxat si odihnit neuronul! ma rog, in cazul nostru, noroc cu ai mei,cu mama, ca l-am mai pasat pe copil, altfel, ce relaxare, neica?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Irina, ori ai si tu vreo "intalnire"?

PS: Clodute, cum a fost sejurul la Golden Tulip? Nu stiu ce sa fac, daca sa mergem si noi tot acolo sau la bulgari la Nisipuri... Fetele, voi unde mai mergeti la mare si ce oferte mai aveti?
Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Nu am fost la Golden Tulip...ci la Bavaria Blu in Mamaia...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello! Gata treaba pe ziua de azi, toata lumea doarme, acusica merg si eu la dus...

Am vazut pozele din Apuseni, fantastic v-ati simtit acolo, se vede asta din fiecare poza si filmulet. Nu-mi vine sa cred ca Muffa dormea cand il spalati! Abia spre sfarsit a deschis putin ochii! Super, super tari pozele si filmuletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

noi am fost la plimbare si ne-am intors pe la ora 21.30 pana am papat,spalat,apoi baut laptic a trecut timpul...am sa scriu cateva randuri si apoi merg sa-mi fac un dush si apoi sa mai citesc ceva ca maine am examen

ioana da am zis intre fulga si dorna ..si eu as opta mai mult pt laptele de vaca natural dar daca as avea vaca mea in curte..asa sa stau sa iau ba de la unu' ba de la altu' nu-mi place..dar inca nu a venit timpul sa-l schimb ...mi-am spus parerea asa pur si simplu cam ce as vrea sa fac in viitor...repet inca nu sunt hotarata daca sa renunt la laptele praf...cat despre gustul laptelui de vaca nu se compara cu laptele cumparat..noi avem lapte de vaca tot timpul in frigider dar eu nu cunosc persoana de unde il ia soacra mea si sincer nu stiu ce si cum are pe acasa..pt noi nu mi-e frica dar pt andru imi e frica sa-i dau de la oricine...off cate probleme ...

luny inca nu am vazut pozele dar maine cu siguranta nu le mai scap

acum va las ..va pup si va doresc o nopate linistita ..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hellohellohellohello
Cuscra draga
Cuscraaaa,ce suprizaaa!!!Sa-ti dea Domnul o sarcina supersuper usoara,fara nicio problema si o loza mumoasa si sanatoasa sau sa devii soacra cu 3 nurori.Felicitari!!!
Bey,mi-e asa ciuda ca nu mai am cand sa ciripesc...tare imi lipsiti.
La serviciu ploua cu contracte,situatii,probleme etc etc... de-mi flurura creierii in cap..seful tuna si fulgera..Tea ma tine apoi in priza si uite asa am cazut de pe craca..dar ma catar eu..
M-am bucurat nespus sa revadn randunici dragi si puiuti scumpi...foarte frumos locul..multumiri gazdei...Imi doresc o reintalneala cat mai curand..
Am si eu cateva pozici...sunt si restanta la pus pozici,dar ma revansez eu..Fug sa mananc ceva pe ziua de azi..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Stela, si eu m-am bucurat tare mult sa va vad mai cu seama ca pe Teo nu o cunoscusem live. Imi pare rau ca voi ati ajuns tarziu si noi am plecat devreme, dar poate data viitoare reusim mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara!
Pe tata daca merge bine reinceperea alimentarii, pe miercuri-joi l-ar externa. Eu incep sa ma simt doborata de oboseala.
Nu stiu pe unde mi-e cablul ca sa descarc si eu poze, oricum nu am f multe; le-am vazut pe restul, f frumoase si multumesc in mod special lui Tuchi care ne-a facut si nou o gramada de poze (una cu Iulia in prim plan musai o sa ti-o cer)
L-am vazut pe Mufa ca intr-o poveste incredibila cu pajisti, fragi si multa frumusete
Imi pare tare, tare rau de otitele lui Teo, Alexuta si Amalia. Cat despre garda de pediatrie de la Medlife, total de acord cu Roxana. Daca nu e caz de internare, consultatia costa cat o spaga data la stat, sunt profesionisti, se misca rapid si se poarta ireprosabil.
La mine decizia e clara-lapte praf minim pana la 2 ani. Daca apoi nu-l va accepta pe cel de vaca, mai prelungesc tot cu lapte praf. Cuscra-mea Ioana imi stie opinia-ca e de la vacuta proprie sau de la alimentara, laptele de vaca nu se compara in componenta cu formulele moderne, oricare din ele, care au adaos de vitamine, acizi grasi nesaturati, minerale, etc. Laptele de vaca are sare multa si fier putin. Daca e sa fac economii, nu la lapte o sa fac.
Simo si-a primit deja felicitarile mele-si eu mi-as dori pt ea o fetita frumoasa si delicata.
Gecko, spor la invatat!
Si va pup acum si va las ca nu-s exact in apele mele, dupa cum dealtfel si la intalnire s-a mai observat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Offf mai Naty, tu te iei de mana cu randunoiul meu care nici el nu-i deloc, deloc in apele lui....si la el s-a observat asta la intalnire, a stat retras pana la sfarsit...el care de altfel este sufletul intalnirilor! Sa speram in vremuri mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela si mie mi-e dor de tine p-aici si nu numai. Sper sa ne vedem curand, mai cu seama ca avem planuri de facut
clau, naty
fetelor, maine sa va ganditi si la noi...tata s-a internat ptr o analiza mai complicata.. ii face rahi sa-i poata introduce o camera, ceva probleme cu canalul urinar, prostata, nu am inteles nici eu exact, trebuie sa vada care e treaba si daca e ceva...il si opereaza daca tot e anesteziat..nici nu vreau sa ma gandesc cat e de aiurea..ma rog, important e sa fie sanatos, sa nu fie probleme majore..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor dragi
Eeee,sa stiti ca nu a fost deloc planificat..asa a dat Bunul Dumnezeu(am ovulat mai repede cu 2 zile)!Mi-am facut testul intr-o dimineata la 6,eram mai adormita ,nici nu am avut timp sa clipesc ca au aparut 2 liniute.Bineinteles ca nici nu am mai putut adormi.David a fost fff incantat de veste,abia asteapta sa mai aibe inca un frate-vrea tot baiat,si eu vreau sa fiu,asa cum v-am mai spus Soacra cu 3 nurori.Geo era plecat,i-a spus David la telefon si am simtit cum "mustaceste".Suntem f fericiti,dar eu ma gandesc cu teama la cerclaj,spitalizari...plus ca David incepe clasa I!Sa ne ajute Bunul Dumnezeu!ieri am fost la dr,care a fost incantat ca sunt din nou cu burtica dar am un chist pe ovarul drept,care speram sa se absoarbe.In rest,totul e bine.
Siiii,daca nu va suparati imi voi petrece Odiseea alaturi de voi-promit sa nu va stresez!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput