Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 20
gecko spune:
kya, vine omul inapoi si bagati si devansarea...nu-i motiv sa fii trista
...iti intri tu in mana cu toate fonctiile alea pe cap...mama, tata etc
gata, pauza s-a terminat...capu'la fund

natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
![]() ![]() astea sunt pentru toate babele, tzatzele, "binevoitoarele", neintrebatele, pe care le-a mancat undeva grija pentru mersul altuia si care nu s-au putut abtine in a-si da cu parerea.![]() ![]() astea sunt pentru Iulia, bipeda independenta...Bravo, Movalinda Mica!!! Asa esti tu...o mica smecherutza...o tii pe mama'ta in suspans pana aproape de pragul psihologic de 18 luni si...hop o iei la sanatoasa...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() astea sunt cafele, capuccino, bombocino, pupuri pentru tot stolul...Va doresc o zi minunata!!!! PS ![]() ![]() astea sunt exact ceea ce par a fi...ciocane in cap...pentru cuana gecko, ce a mai scris o data mesajul...dar nu era logat...asa ca s-a pierdut in neant![]() |

si astea sunt pt tine!Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Kya, cu cate ai pe cap stii ce repede trece o luna?! Si apoi scoatem agitatele!
Valentina, felicitari pentru samburel! Greata va trece, stii si tu.
Sovi, azi a fost prima zi, sa vedem in continuare ce mai face
Sa stii ca nici ea nu vroia sa impinga nimic, a apucat-o brusc dragostea de carut de vreo 3 zile, am tot lasat-o sa-l impinga, mult, si apoi am zis, am lasat-o cu sticla de plastic in mana si ei i s-a parut un suport de incredere![]()
E inca f tematoare dar asa s-a bucurat ca reusea incat sper sa continue.
Da,fetelor, sa alerg cu limba scoasa, ok, numai sa stiu odata ca e si copilul meu normal!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

grija pentru mersul altuia si care nu s-au putut abtine in a-si da cu parerea.