Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor, ce v-a apucat????
stiti dilema zebrei, aia cu "eu sunt neagra cu dungi albe sau alba cu dunigi negre??" eu o aplic pentru fundul meu minunat si pentru pulpe si pentru solduri unde s-a crapat pielicia intr-un mare fel, si am niste santuri rosii de zici ca-s jegoasa (nu sunt!!). si a luat zebra din mine 15 kile. de ce nu incetati odata discutia aceasta? daca vreau sa ma deprim ma duc in baie si ma uit la fund, aici toate suntem printese si regine....va rog ...putin respect...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Techila, RESPECT

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

La mine m-a pus el pe uscat

II este frica, daca pateste ceva, da...cum sa-l deranjam...daca se sperie...

Asa ca prefera sa-l doara decat sa traumatizeze baiatul

Ma mai intreaba cateodata cam cat dupa nu putem face...si i-am tot spus ca tot de craciun mai facem unu

Ca asa vad ca facem dragoste...din craciun in craciun

Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

BINE TECHILA!!!! Te sustin.
Fetelor incetati cu kg in plus. O sa dam in obsesii si o sa viseze Mangagirl si mai urat. Sa nu dai prea tare da?

Kiki, si de mine cam trage sotul sa facem prostii dar... ma las destul de greu. O data pe saptamana cel mult, pt ca ce e mult strica.

Dana, daca tu ai suvite blonde inseamna ca eu am alnit demult. Nu ma duce capul sa fac capitol nou.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

La mine m-a pus el pe uscat

II este frica, daca pateste ceva, da...cum sa-l deranjam...daca se sperie...

Asa ca prefera sa-l doara decat sa traumatizeze baiatul

Ma mai intreaba cateodata cam cat dupa nu putem face...si i-am tot spus ca tot de craciun mai facem unu

Ca asa vad ca facem dragoste...din craciun in craciun

Acuma sa fiu sincera am intrebat si pt mine ca si eu om sunt

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Gagici...nu am reusit sa trec de punctul 5..nu inteleg si pace! bine ca eu trag cu ochiul si la ce scrieti voi si inca nu ma pot opri din ras! asa ca va rog, care va pricepeti mai bine, faceti voi miscarea asta inteligenta...de a schimba capitolul! saru'mana!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

De acord cu Kiki...si io OM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

De fapt, de ce nu ma puteam eu concentra la schimbatul capitolului..kiki a aruncat cu jar pe masa noastra rotunda
Eu vreau, el nu...ca la nebuni! este tare grijuliu dragul de el! Il intreb .."si...rezisti?!" si el "daca-i musai, ca de voie buna"...asta ma enerveaza cel mai tare! ee, o data la o saptamana-doua...il mai conving!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

la noi e si mai k lumea: eu vreau , el vrea, doctorita NU si NU!! asa ca asteptam pe mos craciun.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pai... cred ca toate...suntem oameni si mai avem si niste visuri cateodata..... deh, hormonii...

eu nu ma apuc de capitol, desi am mai facut o data (nah, io-s bruneta ), dar imi merge netu la birou ca tractoru, asa ca v-as face sa asteptati prea mult, plus ca la 17.30 se termina programu si tb sa sparg usa

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput