Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Ma enervati cu kg voastre

Eu am luat 16 si incep sa fiu mandra de ele...ca altceva n-am ce face

Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Ralu ne putem lua de maunta...eu am pus 13 deoacamdata...si mai urmeaza

KIKI 24+ si

Tu ai 2
Eu am unu...restul e la mine

Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Ralu nu conteaza ca am 2...acum sunt mici oricumPLUS ca tu ai cu 4 sapt mai mult ca mine...deci mai am timp sa te ajung

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

.....cand oi naste o sa iau parcul cu asalt.

...asa sunt si eu de optimista, ma si vad urcand carutul cateva trepte, un biceps, un triceps, carat ceva mancarica, niste fructe, asta daca nu incap in cosul caruciorului , facand ture cu bebelusul prin casa.....dar cred ca ma imbat cu apa rece, adica sunt convinsa.
Splendoarea de pe picioarele mele ...nu cred ca se duce cu asa ceva....ci cu exercitii serioase.
Dar pana atunci sunt super relaxata si pap si eu ca un neam prost 2-3 zile, apoi imi dau pumni in cap si o zi nu mai manac porcarii.
Am descoperit si niste gogosi de la polish ...pline cu gem de prune ca la bunica acasa si acoperite cu o zeama asa intarita alba....mari cat o palma.....si merg zilnic cam juma de mila sa-mi cumapr o gogoasa dinaceea. Va asigur ca nu sunt pe drumul cel bun....dar sunt fericita ca voi avea un bebeloi numai al meu si al iubirii mele

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Aha....Dana15 ...pai atunci esti binevenita sa stai de vorba cu mamaitzele de pe aici, printre care ma numar si eu....facuta pionier de nadejde al patriei la Mausoleul de la Marasesti

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Citat:

[quote]
Cumnata mea fetita are si vreau sa va zic ca a pus 7 kg ..adica cu atata avea in plus la 9 luni!!!!!! Din care 3 kg jumate era fetita...acum arata demential...si fara sa faca vreun efort...si eu cu baietei am pus deja 13 asa ca nu cred ca e vreo...

Kiki cri tie ti se pare ca avem nevoie de astfel de exemple "dureroase" ?????

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

[quote]
Cumnata mea fetita are si vreau sa va zic ca a pus 7 kg ..adica cu atata avea in plus la 9 luni!!!!!! Din care 3 kg jumate era fetita...acum arata demential...si fara sa faca vreun efort...si eu cu baietei am pus deja 13 asa ca nu cred ca e vreo...

Kiki cri tie ti se pare ca avem nevoie de astfel de exemple "dureroase" ?????

Cea mai fericita 27 + cu

Si eu o "invidiez" mai ales cand o vad ca manaca tot ce isi doreste si CAT doreste si arata cum arata....plus ca e cu 6 ani mai mare ca mine (33 ani) dar nimeni nu ii da atata...asa asta a fost cireasa de pe tort

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lutoniana...ai mila, te rog! ca rad cu lacrimi! mamaitze zici, ai?!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, care se baga sa faca un capitol nou? sa nu cumva sa ne inhibam starea asta de euforie cand o sa vedem ca am sarit de pagina 20 Eu ma duc sa citesc oleaca regulamentul de pe prima pagina, dar nu garantez ca reusesc ceva...sunt cu suvite blonde!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Hai Dana ca iti tin pumnii !!!!
Eu am facut odata numai ca avea niste mici lipsuri ...si aveam cateva zeci de pagini deschise, cu mailul de la Monica cum se face, cu instructiunile de pe prima pagina, logata de 20 de ori cand cu mine cand cu userul comun.....
Sunt nerusinata dar prefer sa stau in banca mea si sa ma bazez pe alte fete.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

M-am uitat si eu eu iar la poze pai vreau sa zic draga DANA ca de asta s-a luat colega ta de tine ca areti incredibil de bineeeeeeeeeeeeee....cred ca te-ar manca toata Felicitari ca ai reusit ca te menti asa bine...nici un gram de celulita pe tine...hmmm..daca stau bine sa ma gandesc si eu te invidiez

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Fetelor pana face Dana capitol nou vreau sa va intreb de...voi cum stati la capitolul asta...ca eu l-am cam pus pe uscat pe al meu sot si nu stiu cat mai rezista...

KIKI 24+ si

Mergi la inceput