Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu0308 Ma enervati cu kg voastre ![]() ![]() ![]() Eu am luat 16 si incep sa fiu mandra de ele...ca altceva n-am ce face |
...e o atitudine sanatoasa....de parca ce ai putea sa faci ?

Cea mai fericita
27 + cu
lutoniana spune:
Mie nu mi-a crescut niciun corn in frunte si nici fata nu mi s-a patat...si nici nu m-am umflat.....mai mult decat eram ![]()
![]()
, sa fie fetiza ???? baietzel ????? 

Cea mai fericita
27 + cu 
lutoniana spune:
Dana15 m-am uitat la poze si esti extrem de draguta...ce sa mai zic de floricele....
Tu esti in aceeasi categorie cu febletea mea Manga ...trestie trasa prin inelul de la cravata de pionier
asa ca sunt sigura ca de fapt colega ta era roasa de invidie 
dar replica ta a fost superrrr 
Cea mai fericita
27 + cu 
Dana15 spune:
Lutoniana m-ai facut sa rad!!
eu zic ca..hmmm..dupa simptomele pe care le descrii (nu ai nici cloasma, dar, vai, nici corn in frunte!!)...cu una din cele doua variante tot te alegi!
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ralu0308 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Ralu ne putem lua de maunta...eu am pus 13 deoacamdata...si mai urmeaza KIKI 24+ si ![]() |
Tu ai 2
Eu am unu...restul e la mine
Raluca
28+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Dana15 spune:
Saru'mana Lutoniana!
Sunt realista si convinsa ca mai tarziu o sa "explodez " si eu...pentru ca asa se intampla de obicei; si sunt pregatita sufleteste pentru asta! pe cuvant de soim al patriei!
(ca nu au mai apucat sa ma faca pioner)
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
lutoniana esti mortala si o simpatica...dar sa stii ca trestie nu mai sunt de mult. ca am sarit intr-o sp de la 61 la 62juma si daca o tin tot asa in inghetate si ciocolate si placinte si prostii o sa ajung lejer ca prietena mea la 80...si ea tot dupa sp 23 a inceput sa se faca mare :) dar ea are fetita...asa ca poate scap. Glumesc
. Sunt convinsa ca de acum se pune grosul, ca nu ierti nimik ce-mi iese in cale...chiar dk mi-e foame, chiar daca nu. Si una dintre cele mai bune prietene de pe aici a facut baiat si tot 20 de kg a pus...desi ea e sportiva, silfida, fosta capioana de innot, cu niste craci mai ceva decat sofia loren. Si totusi...s-a asigurat de un bagajel consistent. Eu sunt o mare lenesa si am oprit si sala. azi dim cand mi-am apucat pulpele sa vad cat s-a mai ingrosat celulita, am constat ca doamna celulita doare foarte tare. infiecare zi imi promit ca fac macar 10 genuflexiuni sau ceva in apropiere...si aman, tot aman...cand oi naste o sa iau parcul cu asalt. dar pacat de anul de munca la sala si de banii aruncati, nu se mai cunoaste nimik 

MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
Mai fetelor ma amuzati copios. Lutoniana mare figura mai esti.
Dana, mi-a placut si replica si cred ca daca are colega tu putina minte atunci a priceput mesajul. Cat despre celule stem sunt de-acord cu tine. Nu cred ca am banii necesari pana atunci si nici nu sunt foarte convinsa ca nu e o inselatorie. Totusi, parca ma gandesc din ce in ce mai mult la donarea celulelor stem pt ca nu ma costa nimic si poate ajuta pe cineva. Inca ma mai gandesc.
Monica
20+ cu 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Saru'mana Lutoniana! ![]() Sunt realista si convinsa ca mai tarziu o sa "explodez " si eu...pentru ca asa se intampla de obicei; si sunt pregatita sufleteste pentru asta! pe cuvant de soim al patriei! Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Cumnata mea fetita are si vreau sa va zic ca a pus 7 kg ..adica cu atata avea in plus la 9 luni!!!!!! Din care 3 kg jumate era fetita...acum arata demential...si fara sa faca vreun efort...si eu cu baietei am pus deja 13
KIKI
24+
si