Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)
Raspunsuri - Pagina 17
techila spune:
kiki, noi suntem la cord blood center sau blood cord center...
. au fost cei mai prompti
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze
si 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila kiki, noi suntem la cord blood center sau blood cord center... ![]() . au fost cei mai promtiTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si ![]() |
Techila cat iti ia pt gemeni?
KIKI
24+
si
ralu0308 spune:
Ma enervati cu kg voastre

Eu am luat 16 si incep sa fiu mandra de ele...ca altceva n-am ce face![]()
Raluca
28+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
selen80 spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Fetelor voi cu cine ati vb (ce firma) pt celulele stem? KIKI 24+ si ![]() |
Kiki, eu cu Cord Blood Center..sunt mai ieftini decat Biogenesis (sunt preturile pe site si sunt actualizate - pt un BB e 3200 +140 ron pe an depozitarea, platibili in 3 rate), si au fost f prompti...eu am sunat, am intrebat ce aveam de intrebat, si in 2 zile am avut contractele prin curier...acu le-am trimis inapoi, si cu maxim 6 sapt inainte de DPN (pe care il declari tu, deci poti sa-ti iei si o marja, avand gemeni....) ne trimit kitul...
a, in plus, nu platesti absolut nimic decat in mom in care iti vine confirmarea ca celulele sunt viabile, ceea ce poate dura si 2-3 luni...din cate am inteles, la Biogenesis platesti ceva dinainte, si daca Doamne Fer nu pot fi folosite, iti primesti banii inapoi, ceea ce mi se pare o procedura mai greoaie si niste bani blocati aiurea ot ceva timp.....nu bag mana in foc ca asa e, noua asa ne-au spus niste prieteni care au recoltat cu ei.....
iar m-am lungit

28+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
techila spune:
54 de mili, pe care ii platesc in 3 rate, din momentul in care imi vin analizele la sangele placentar. adica dupa nastere dureaza vreo 2 luni pana cand analizeaza sangele, iar daca iese ok la analize platesc cei 54 de mili in 3 rate. ma cam balbai, sunt cam chiauna azi
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze
si 
kiki_cri spune:
Selen
, Techila
Multumesc frumos pt raspuns!
. Cred ca si eu voi apela la ei ca vad ca astialalti nu sunt prea seriosi
KIKI
24+
si 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui ralu0308 Ma enervati cu kg voastre ![]() ![]() ![]() Eu am luat 16 si incep sa fiu mandra de ele...ca altceva n-am ce face Raluca 28+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Ralu ne putem lua de maunta...eu am pus 13 deoacamdata...si mai urmeaza
KIKI
24+
si
Dana15 spune:
De acord cu tine kemsy! fetita, baiat...tot un pui de om este! si depinde de noi daca va deveni OM..corect, responsabil..un exemplu pentru anturajul sau; eu am simtit o umbra de tristete in vocea socrilor cand le-am spus ca vor avea o nepotica, dar i-am ignorat stiind ca nu sunt oameni rai si ca a fost doar o reactie de moment...si in plus, fiul lor era fericit ..asa ca, sa fie sanatos copilul!!
Recoltare de celule stem...subiect fierbinte; noi nu recoltam...dar nici nu blamez familiile care vor sa o faca! pana la urma urmei, fiecare face ce vrea cu banutii lui si probabil ca fiecare a decis in cunostiinta de cauza.
Nu recoltam : 1. nu a reusit nimeni sa ne lamureasca/convinga ca este o procedura care ne va folosi....imi da impresia ca lucrurile nu sunt inca suficient de clare; 2. situatia financiara nu ne permite (adica imi vine cam greu sa fac un imprumut in banca pentru acest lucru, cand noi stam in chirie inca)...dar asta nu inseamna ca nu imi iubesc copilul! ramane sa sper ca DD ne va proteja si va veghea asupra noastra.
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Dana15 De acord cu tine kemsy! fetita, baiat...tot un pui de om este! si depinde de noi daca va deveni OM..corect, responsabil..un exemplu pentru anturajul sau; eu am simtit o umbra de tristete in vocea socrilor cand le-am spus ca vor avea o nepotica, dar i-am ignorat stiind ca nu sunt oameni rai si ca a fost doar o reactie de moment...si in plus, fiul lor era fericit ..asa ca, sa fie sanatos copilul!! ![]() Recoltare de celule stem...subiect fierbinte; noi nu recoltam...dar nici nu blamez familiile care vor sa o faca! pana la urma urmei, fiecare face ce vrea cu banutii lui si probabil ca fiecare a decis in cunostiinta de cauza. Nu recoltam : 1. nu a reusit nimeni sa ne lamureasca/convinga ca este o procedura care ne va folosi....imi da impresia ca lucrurile nu sunt inca suficient de clare; 2. situatia financiara nu ne permite (adica imi vine cam greu sa fac un imprumut in banca pentru acest lucru, cand noi stam in chirie inca)...dar asta nu inseamna ca nu imi iubesc copilul! ramane sa sper ca DD ne va proteja si va veghea asupra noastra. Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, te inteleg perfect cand e vb de bani...si noi stam tot in chirie

KIKI
24+
si
Dana15 spune:
Selen a inteles colega replica
.eu asa zic, din moment ce ma evita de atunci! Eu sper sa o fi inteles!!! (rautatea din mine
)
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi