Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai fetelor, ce v-a apucat????
stiti dilema zebrei, aia cu "eu sunt neagra cu dungi albe sau alba cu dunigi negre??" eu o aplic pentru fundul meu minunat si pentru pulpe si pentru solduri unde s-a crapat pielicia intr-un mare fel, si am niste santuri rosii de zici ca-s jegoasa (nu sunt!!). si a luat zebra din mine 15 kile. de ce nu incetati odata discutia aceasta? daca vreau sa ma deprim ma duc in baie si ma uit la fund, aici toate suntem printese si regine....va rog ...putin respect...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

dar de la ce am inceput noi iar discutia despre kg??! a, da, de la colega Danei! atunci poti sa-i transmiti multa "dragoste" si din partea noastra, Danutza

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

pai... cred ca toate...suntem oameni si mai avem si niste visuri cateodata..... deh, hormonii...

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Shame on me!Ce subiect am deschis

Si tu ai visuri din acelea?Credeam ca numai eu...

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:

pai... cred ca toate...suntem oameni si mai avem si niste visuri cateodata..... deh, hormonii...

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

KIKI 24+ si

oho, si ce visuri dar noroc ca-s cu sotzu in general , ca am mai auzit fete care viseaza actori, amici, personaje imaginare etc

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

KIKI 24+ si

oho, si ce visuri dar noroc ca-s cu sotzu in general , ca am mai auzit fete care viseaza actori, amici, personaje imaginare etc

Sigur sunt hormonii...la mine a trecut cam o luna...

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aha....Dana15 ...pai atunci esti binevenita sa stai de vorba cu mamaitzele de pe aici, printre care ma numar si eu....facuta pionier de nadejde al patriei la Mausoleul de la Marasesti

Cea mai fericita 27 + cu

nu ma innebuni...ca si eu acolo am fost facuta pionier :) am si acuma poze...singura care saluta cu stanga, caeu stangace fiind nu m-am prins ca sunt cu mana gresita la cap. si ma mai uit si la tov educatoare cu o parere de zambet inghetat...pe vremurile alea imi era frica sa nu ranjesc prea larg, ca asa am fost eu mereu...cu gura pana la urechi. asa ca in toate pozele am iesit crispata de parca eram constipata. si vorbim de toata perioada camin-scoala generala.

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hm..subiectul asta se reia din cand in cand. Eu aveam aceeasi intrebare saptamana trecuta, dar am rezolvat, pentru moment .
Techila, ai fost fantastica cu voi da, dr nu si nu .
Eu am alta problema...Cine stie sa explice cum de se poate sa apara un afurisit de streptococ o data la 2 ture de analize???Iar apare in urina unul...la fel ca acum 2 dati, si spre deosebire de penultimele analize . Poate iau antibiotic, scap o tura, si dupa iar apare. Aveti vreo idee?

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

vorbind de sex...hahah, ne-am mai dat pe brazda in ultimele 2 sp, dupa o absenta de vreo 3. tot asa, o data, maxim de 2 ori pe week-end...dar atunci e sarbatoare. ma intreb pana cand s-o mai putea? partea nasoala e ca mai mult saracu'...ca eu unde sa ma agit...daca cutremur baietu'? asa ca ma simt si eu ca o scandura...prea multe acrobatii...vorba voastra...pe la craciun. cateodata ma apuca rasul, cateodata imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

si apropo monikus de cosmaruri...mai am si de alea bune, de le tin pentru mine. extraordinar de inspirante...bineinteles erou principal Sergiu...desi ma mir..c.a eu vise erotice nu am asa multe in general. Observ ca azi suntem puse pe glume....cica eu trebuie sa muncesc. cand s-or prinde astia ca o frec la rece de vreo 2 sp, m-or lua si m-or azvarli in strada

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna!

Am fost azi la moaså..M-a programat la doctor pt medical ca nah! daca altceva nu e medicalul sigur e...I-am auzit inimioara..o impungea pe moaså cu tot cu dopllerul ei..M-a masurat suntem exact pe linie( nu stiu in Romania cum e dar aici iti masoara burticutza si apoi iti arata unde te afli adica daca esti in grafic sub sau peste si daca se intampla så fii sub sau peste iti mai face ecografie GRATIS daca nu NU...)

I-am zis de acele contractii pe care le am cand urc scarile nu stiu cat sunt de normale dar i-am zis si voi trimite maine dimineata proba de urina ca sa excludem contractii datorita vreunei infectii urinare.

Mi-a zis ca stau bine cu ferul si ca iarasi incep så iau una la 2 zile..

Cam asta a fost..Si Kiki nu am fost decat la moaså, eu am avut prima si ultima eco ,cred la 18 såpt(asta daca totul e oki)..Asa e aici prin straini

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ralu si eu am luat exact 16 kile in exact 28 de såpt

Fetelor ce tb sa iasa pe fata ca tot vb de nu stiu ce apare pe fata ,daca e fata sau baiat asta nu am inteles.Må refer la anumite pete care vor apårea..E musai sau??

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOLUL 75

Danangie

Mergi la inceput