Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
La partea cu metroul chiar nu stiu sa te lamuresc, sunt afona rau de tot, eu umblu numai cu masina, le las pe fete sa iti explice.
Din ce stiu eu e cam 400 ron, sper sa nu ma insel!
----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Iulia, uite unde e sanadorul de la victoriei:
http://www.ghidul.ro/index.php?menu=firma&FirmaID=30262
Monica
20+ cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta iulia cel mai bine suni sa vezi la care clinica e acest dr. sunt trei clinici sanador .. uite http://www.sanador.ro/ro/contact si iarasi nu inteleg ce cauti cu masina la big berceni daca vii de la galati?? cel mai bine o lasi pe la bucur obor .. sunt locuri de parcare acolo si ai acces si la metrou. |
Ha ha, eu cand mergeam in delegatie la Bucuresti, dupa ce petreceam 2 ore ca sa reusesc sa intru in capitala dinspre Brasov, aveam mereu harta la mine. bani de GPS nu aveam si nici firma nu se gandea ca m-ar putea ajuta.
Trageam pe dreapta cu avariile puse, scoteam harta si incepeam sa numar cam asa: trec inca 2 intersectii direct inainte, la a treia fac dreapta la 90 de grade si apoi numar strazile la stanga pana ajung la a cincea care e cea pe care trebuie sa ajung.
Cea mai fericita
27 + cu
monikus spune:
Iulia, ca sa iti fie mai usor, cand iesi de la metrou, cel mai usor e sa te orientezi dupa cladirea mare BRD. Daca o vezi, Sanadorul e pe o straduta vis-a-vis de ea dincolo de pasaj. Nu stiu din pacate sa iti explic mai bine. Mai intrebi si tu in dreapta in stanga. Sper sa gasesti pana la urma.
Monica
20+ cu 
giuliella spune:
mercic mult fetelor..
sper sa ajung cu bine fara sa ma incurc prea mult
in ultima instanta ..o sa iau un taxi daca nu ma descurc...dar ar fi o ultima optiune pentru ca se face cam mult si nu are rost . la metrou ..nu e asa aglomerat..si se ajunge si repede
acum am si niste emotiii...ca in sfarsit aflu si eu ce am..asa ca in curand pot sa apar si eu pe listuta cu un carucior..colorat..sper sa fie si roz ca stiu cum e cu cel albastru...
Iulia
24+ cu bebe din burtica
si
Albert Iustin(15.09.2006)
lutoniana spune:
Monikus yuhuuuu...ce ma bucur ca e baietzel !!!!!!!!
Eu cred ca am o obsesie dar cand eram acasa, toate neamurile, prietenii, vecinii aveau numai fetite....nici o mana barbateasca pe acolo....se pare ca asta a fost un an bun
in care poate ma voi inscrie si eu cu o putulica creata ![]()
Ellenuta iar m-ai facut sa rad cu scrisul tau mic....plin de dorinta si speranta. Esti o simpatica 
Cea mai fericita
27 + cu 
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui giuliella deci acu sa desacoper cum e cu traseul. am vazut pe o harta cu metroul si vad ca de la piata sudului am pana la piata victoriei metrou direct....iar de aici presupun ca pe jos se merge putin Acu nu mai stiu cum e cu Victoriei 1 si 2..presupun ca nu conteaza unde cobor..ca e tot acolo..si vream sa va mai intreb ceva..cam cat ajunge ecografia asta morfofetala??? am vazut o multime de preturi pe acolo dar nu stiu ce sa inteleg.. Iulia 24+ cu bebe din burticasi Albert Iustin(15.09.2006) |
Da, de la Big e metrou direct. Iar cand iesi la suprafata trebuie sa iei un tramvai parca 8 pt 1 sau 2 statii. Nu e foarte mult de mers pe jos cand ajungi la linia de tramvai faci stanga si o urmezi pana dai de Sanador undeva pe dreapta mai in spate nu stradal (parca vis-a-vis de cladirea cu Generali).Stai linistita ca alta linie de tramvai nu mai trece la Victoriei.
Referitor la pret, eu am dat 350 pt 3D+4D da' parca la Herghelegiu e mai scump cu 100.
Iulia
22+ cu
monikus spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Monikus yuhuuuu...ce ma bucur ca e baietzel !!!!!!!! Eu cred ca am o obsesie dar cand eram acasa, toate neamurile, prietenii, vecinii aveau numai fetite....nici o mana barbateasca pe acolo....se pare ca asta a fost un an bun Ellenuta iar m-ai facut sa rad cu scrisul tau mic....plin de dorinta si speranta. Esti o simpatica ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Saru'mama lutoniana. Iti dai seama ca dupa ce doi dr mi-au spus ca e fetita, mi-a fost greu sa cred ca e baietel acum dar...ce sa mai zic... am vazut cu ochii mei putza. Oricum, era timpul sa se mai reduca diferenta uriasa dintre fete si baieti. Prea luasera elan fetele astea

Monica
20+ cu
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Monikus yuhuuuu...ce ma bucur ca e baietzel !!!!!!!! Eu cred ca am o obsesie dar cand eram acasa, toate neamurile, prietenii, vecinii aveau numai fetite....nici o mana barbateasca pe acolo....se pare ca asta a fost un an bun Ellenuta iar m-ai facut sa rad cu scrisul tau mic....plin de dorinta si speranta. Esti o simpatica ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
saru-mana!iti doresc ca bebe sa fie un putzos cret!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui biaz29 lutoniana, fresh si matinala, pe unde iti ascunzi potiunea aia magica? Tare as avea si eu nevoie de o dusca. Din nefericire, situatia cu sotii care nu-si pot lua concediu e mai frecventa decat ne-am dori. Nici sotul meu nu si-a putut lua nici macar cele 5 zile libere legale cand l-am nascut pe Busici si se trezea dimineata cu o ora mai devreme, la 5, ca sa-l ia cu el pe nazdravan pentru o ora si sa pot dormi si eu dupa noptile criminale pe care le aveam. Nu pot sa va spun cat l-am iubit pentru ora aia de dimineata in care puteam sa dorm. |
Biaz as putea numi potiunea inselaciune ca nu am stiut inainte de casatorie ca sotul meu nu se poate trezi nici cu toba mare, nici cu fanfara militara nici cu 2 telefoane care suna in draci minute in sir.
Ma trezesc in fiecare dimineata la 4.15 (acum sunt sigura ca detin recordul) si incep sa trag de el la propriu si la figurat pana il vad in fund pe marginea patului si atunci stiu ca misiunea a fost indeplinita cu succes.
Apoi fac cafeluta, ii pun pachet, deschid computerul....el pleaca si eu scriu cate ceva, beau cafeluta cu nimeni pe aici (cam ca Adimercedes) si apoi mai bag un nani pana pe la 7.30.
DAR fac asta cu dragoste si mare placere pentru ca a ales sa mearga la schimbul I si sa se chinuie astfel cu trezitul ca sa poata fi liber seara sa ma ajute pe mine la ceva ce implica si putin efort fizic.
Sot ideal, devotat si plin de afectiune. Asa cum bine ai spus, pentru asta il iubesc enorm.
Si inca ceva....sunt in pat pana in 10 seara ....si ma odihnesc foarte bine in majoritatea noptilor fara sa am parte de action si fiction ca Manga. Cred ca nu am visat niciodata in viata mea, sau cel putin nu mi-am amintit niciodata mai nimic, ca de visat stiu ca oricum visam.
Cea mai fericita
27 + cu

Acu nu mai stiu cum e cu Victoriei 1 si 2..presupun ca nu conteaza unde cobor..ca e tot acolo..