Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Neata si de la noi!

Si eu am fost matinala azi...am fost pe la facultate mi-am rezolvat semnaturile de care aveam nevoie...apoi am venit si am facut curat in dormitor plus schimbat asternuturi. Trebuie sa va spun ca m-am obosit extrem de tare...si credeam ca azi fac in toata casa...DAR o sa le fac pe rand ca deja simt ca nu mai pot si m-am intins in pat.

Iulika, bafta azi la eco te asteptam cu vesti bune!!!

Monikus felicitari pt . Si ca e bine bebe, defapt asta conta cel mai mult, dupa cum ai zis si tu.

Chiar ca sunt multi baietei la odiseea noastra

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Pupici la burticute am revenit si noi dupa o perioada de majorat,onomastici,gratare dar v-am citit in fiecare zi
MONICA ma bucur din suflet ca e totul bine cu tine si bebelicu,fi optimista ca asta conteaza cel mai mult

MONIKUS felicitari pt putulica,ai patit ca si mine,e fetita e fetita si cand colo e baiat
fetelor care si-au sarbatorit ziua si scz de intarziere
Noi suntem bine deja ii dam scularea lui mami cu cate un picior sau pumn
Am primit promisiuni de un carucior 3in1 si un patut pe care urmeaza sa ma duc sa-l vad
Am reusit sa fac si eu pozici la hainutele lui bebe,cu burticuta binenteles si kg din dotare ma duc sa le afisez
Bafta fetelor care merg la eco,sa va intoarceti cu vesti bune,o sa ajungem si noi joi la controlul lunar
Rog si eu fetele care se pricep sa-mi treaca si mie caruciorul albastru
sa aveti o zi minunata si scz de placinta

24+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika asa e si la noi, dupa 7 luni mergem bilunar dar nu stiu daca ne ajuta cu ceva....ca pe mine cel putin m-au expediat data trecuta si stiu ca si Manga povestea ca s-a dus bou si a venit vaca ....asa ca eu merg ca sa stiu ca am bifat tot...dar mi-a mai scazut entuziasmul
Adevarul e ca ultimele dati, moasa mea a fost in concediu si era alta...mai am o speranta daca vine a mea care e mai comunicativa si mai deschisa la a raspunde intrebarilor mele puerile.
Oricum asteptam vesti

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Kiki mersi frumos.

Eu cred ca tocmai l-am enervat pe seful meu. El are doua fete. I-am zis ca am fetita si era tare incantat. Azi de dimineata, cand i-am zis ca i-a crescut putza, a facut o moaca....zicandu-mi: Lasa ca se schimba la loc pana data viitoare. Acum 10 minute a venit la mine si mi-a zis: Si asa ha? Esti mama de baiat. Cred ca sotul e acasa, bea o sticla de tequila nu? Trebuie sa fie in culmea fericirii. Sper sa ii treaca repede invidia si sa nu ma taxeze pe mine.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Giuliella, morfo 3d+4d la H. a fost 480 ron cand am fost eu (in mai), si mai costa dvd-ul, stiu ca am dat peste 500 ROn (520-540, ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact ) pt ca am vrut si dvd.....

Kiki mama, las-o mai moale, care-i graba? de ce vroiai sa faci toata casa azi?? au intrat zilele in sac?! stai acolo cumintica, nu te obosi prea tare....

Lutoniana, si pe mine m-a amuzat Elle cu scrisul ei mic, de parca spera sa nu vedem si sa n-o "certam" iar

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Kiki mersi frumos.

Eu cred ca tocmai l-am enervat pe seful meu. El are doua fete. I-am zis ca am fetita si era tare incantat. Azi de dimineata, cand i-am zis ca i-a crescut putza, a facut o moaca....zicandu-mi: Lasa ca se schimba la loc pana data viitoare. Acum 10 minute a venit la mine si mi-a zis: Si asa ha? Esti mama de baiat. Cred ca sotul e acasa, bea o sticla de tequila nu? Trebuie sa fie in culmea fericirii. Sper sa ii treaca repede invidia si sa nu ma taxeze pe mine.

Monica 20+ cu

Nu mai pune tu la suflet, trebuia sa-i zici si tu: sticla de tequila a baut-o deja cand a aflat ca e BB sanatos....sau ceva de genu (ti-am zis ca nu ma pricep la replici mai "taioase" sau macar inteligente ), sa-i stea in gat comentariile.....

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lutoniana, si pe mine m-a amuzat Elle cu scrisul ei mic, de parca spera sa nu vedem

..cam asa ceva....dar noi suntem de o vigilenta rar intalnita

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

lutoniana eu cred ca moasa mea e batuta in cap...zau...cand mi-au venit analizele in martie proaste la tiroida nici nu s-a sinchisit sa-mi dea un telefon. acum ca au venit mai bune, dar tot un pik iesite din normal...o alta moasa, grijulie m-a sunat sa ma intrebe ce si cum si daca stiu. Aialalata e plecata in concediu, iar asta, fata cu bun simt s-a gandit ca nu site ce sa creada cu rezultatele astea. Of...de ce oi fi nimerit eu tocmai la aia care habar nu are ce sa-mi spuna! Anyway, pe 26 iunie am intalnire de gradul 3 cu moasa de la mine de la doctorul de familie...care, vai de capul ei...e mai batuta in cap...ma intreb de ce ma mai duc...ca doar ca sa-mi bage o hartiuta in urina sa-mi spuna ca sunt bine...si nu am proteine...oare are vreun rost. nu ca nu m-as duce...vorba ta, sa le bifez pe toate...dar e mare pierdere de timp.

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lutoniana, si pe mine m-a amuzat Elle cu scrisul ei mic, de parca spera sa nu vedem

..cam asa ceva....dar noi suntem de o vigilenta rar intalnita

Cea mai fericita 27 + cu

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

lutoniana eu cred ca moasa mea e batuta in cap...zau...cand mi-au venit analizele in martie proaste la tiroida nici nu s-a sinchisit sa-mi dea un telefon. acum ca au venit mai bune, dar tot un pik iesite din normal...o alta moasa, grijulie m-a sunat sa ma intrebe ce si cum si daca stiu. Aialalata e plecata in concediu, iar asta, fata cu bun simt s-a gandit ca nu site ce sa creada cu rezultatele astea. Of...de ce oi fi nimerit eu tocmai la aia care habar nu are ce sa-mi spuna! Anyway, pe 26 iunie am intalnire de gradul 3 cu moasa de la mine de la doctorul de familie...care, vai de capul ei...e mai batuta in cap...ma intreb de ce ma mai duc...ca doar ca sa-mi bage o hartiuta in urina sa-mi spuna ca sunt bine...si nu am proteine...oare are vreun rost. nu ca nu m-as duce...vorba ta, sa le bifez pe toate...dar e mare pierdere de timp.

Da, stiu, eu data trecuta era sa-mi rup picioarele pe strada sa nu intarzii, sa fiu fata salon, stiu ca si ploua parca eu mergeam cat de repede puteam, mersesem la lucru mai devreme ....de pe la 6 dimineata ca sa pot sa plec la moasa....si cand colo....m-au trimis acasa bine mercic ....si mi-a mai si spus ca nu-si vede capul de cate programari are ...de parca i-am facut eu programarile buluc in aceeasi zi. Stiu ca am ajuns acasa plangand dar sotul meu a inceput sa rada de mine ca sunt tare prostanaca si mi-am revenit. M-a intrebat, "dar ce vroiai sa te opereze ? sa scoata copilul sa vada daca e bine si sa ti-l puna la loc ?" si m-a facut si pe mine sa rad....
Asta-i viata....nu-i bai, noi sa fim sanatoase

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput