Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex da-le mama cu legea in cap .. vai de capul lor de ametite/ti ..

OUG 96/2003

* Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

eu am facut programarea pe e-mail si apoi m-au contactat ei.
dar nu am luat si nr de telefon...
acum vad ca e un nr de call center...dar am zis sa va intreb pe voi cele care ati fost pe la el si apoi in caz ca nu am nici un raspuns sa sun.
deci la ei apare adresa de care spuneam pe Decebal aproape de Piata Alba iulia,dar nu sunt convinsa ca mai e acolo asa ca ..zic totusi poate stie cineva sa imi spuna
daca e tot acolo unde stiam eu imi e usor sa ajung pana acolo pentru ca mai cunosc drumul dar ...centrul Victoriei...nu stiu unde e si cum sa ajung acolo

Iulia 24+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulia, dar sms nu ti-a venit de la sanador?? mie cu o zi inainte mi-a venit un sms prin careimi aminteau ca am programare, si imi cereau sa sun sa confirm....iar atunci cand suni, poti sa si intrebi la care din clinici...
eu una am fost la victoriei (dar cred ca nu are program doar acolo...), unde am fost cu masina (condusa de sotz, of course..), dar stiu ca se ajunge usor si cu metroul...mai multe detalii...sa se bage bucurestencele in seama

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci, ele nu contesta legea, dar NU STIU sa o puna in aplicare.

Am sunat si am vosrbit cu alte 2 persoane, habar nu aveau, am sunat direct la sefi...mi-au spus ca revin cu un telefon- in 2 minute suna si se luminara - fac cerere, asa cum ati spus si voi si cum era logic, o dau la semnat la seful meu, ca a luat la cunostinta si apoi o trimit la personal sa o puna la dosar! EVRIKA!
Eram sigura ca habar nu au pe ce lume traiesc....dar te apuca toti nervii cand vezi ignoranta cu care te trateaza.

Asadar, am pregatiti hartia, o pun la mapa la semnat (hihihi - eu sunt in locul secretarei vreo luna, deci eu ma duc cu ea la semnat ) si maine o trimit. Uf!

Multumesc pentru sustinere...acum, ca am trecut prin asta, ii multumesc lui dumnezeu ca dr mea de familie e tanara, nesictirita, normala la cap si deschisa la discutii si nu o sa am astfel de probleme....pur si simplu ma ingrozesc...ata ete!

Va pup!

----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Giuliella, eu zic sa suni la callcenter sa intrebi la ce clinica ai programarea si apoi cu indicatii despre trasee te pot ajuta cu mare placere....

----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

eu am facut programarea pe e-mail si apoi m-au contactat ei.
dar nu am luat si nr de telefon...
acum vad ca e un nr de call center...dar am zis sa va intreb pe voi cele care ati fost pe la el si apoi in caz ca nu am nici un raspuns sa sun.
deci la ei apare adresa de care spuneam pe Decebal aproape de Piata Alba iulia,dar nu sunt convinsa ca mai e acolo asa ca ..zic totusi poate stie cineva sa imi spuna
daca e tot acolo unde stiam eu imi e usor sa ajung pana acolo pentru ca mai cunosc drumul dar ...centrul Victoriei...nu stiu unde e si cum sa ajung acolo

Suna la ei la 021.9699 .De obicei se fac ecografii la Decebal sau Victoriei. Daca afli unde ai incerc sa-ti explic eu cum ajungi cu metroul

Iulia 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mai mai Alex, vezi cum te stresezi tu si te enervezi pt lucruri care se rezolva intr-un final?! ia-o mai usor, ca nu faci bine la BB oricum, ma bucur ca s-a rezolvat si felicitari pt med de fam cu capul pe umeri, ca si eu am norocul asta si nu stiu ce m-as fi facut daca nu era asa, ca eu-s mai fraiera cand e vorba de certat cu lumea, nu vreau sa supar pe nimeni in schimb ma compenseaza sotzul, care se enerveaza f repede si reactioneaza ca atare, deci in caz de probleme ma bazez ca-l sun pe el si pune el la punct pe cine trebuie...sau macar ma mobilizeaza pe mine sa fiu mai dura.......
hai ca m-am lungit si nu stiu de unde pana unde mi-a vanit sa scriu chestiile astea

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

multumesc...
incerc sa iau legatura prin call center....
imi tot spun ca sunt ocupati si nu exista nici un operator disponibil..dar sper ..sa rezolv pana la urma
apoi de ce imi las masina big...
o iau spre Oltenitei,spre Calarasi mai bine spus si acolo e drumul cel mai bun

Mergi la inceput

gata ..am rezolvat
e pe Victoriei

Mergi la inceput

deci acu sa desacoper cum e cu traseul.
am vazut pe o harta cu metroul si vad ca de la piata sudului am pana la piata victoriei metrou direct....iar de aici presupun ca pe jos se merge putin Acu nu mai stiu cum e cu Victoriei 1 si 2..presupun ca nu conteaza unde cobor..ca e tot acolo..

si vream sa va mai intreb ceva..cam cat ajunge ecografia asta morfofetala??? am vazut o multime de preturi pe acolo dar nu stiu ce sa inteleg..

Mergi la inceput