Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna mamicutelor de zmeurici.
in primul rand pt MC2008.sa fi sanatoasa si voioasa inca 10 de ani de acum.Sa ai parte de o nastere macar la fel de usoara cum au fost ale mele ,un bebe sanatos si cumintel!
Noi am ajuns pana la urma in carrefur ca amvrut sa luam alta piscina,dar desi in oferta zicea ca are si pompa si filtru,pe cutie scria ca e nevoie de pompa .Si am tras niste nervi de imi venea sa mooor.O aglomeratie ca la balamuc,am mers la casa prioritara ca deh,eram si si cu copii,erau 7 persoane in fata noastra,nici una in situatia pt care era casa si daca eu nu am zis nimic sa ma lase in fata,nimeni nu s-a oferit sa ne lase in fata.Am vrut sa merg in fata fara sa zic nimic si sa fi indraznit careva sa se ia de mine,dar al meu nu m-a lasat.Asa ca am stat la coada la casa mai mult decat la cumparaturi .E o nesimtire in lumea asta de ramai fara cuvinte.
Am intrat si eu pe contul comun si am vazut burtici frumoaseeeeeeee frumoase Eu inca nu am niciuna cu burtica asta,si cu sara am numai de la vreo 38 de sapt,dar maine mergem la tzarania si sper sa nu uitam aparatul acasa si am sa fac si eu sa ne vedeti
Cat despre kg in plus,eu deocamdata nu ma pot plange,am luat vreo 6,am pornit de la 61 acum si sper sa mai iau pana la max 10 ca la mine e jale dupa ce nasc,ma ingras daca alaptez,si intentionez sa o fac macar 2 ani
GAta,merg la nani ca mi-e putin rau,am papat o juma de kg de inghetatasper sa pot dormi macar la fel de ok ca azi noapte.
o noapte racoroasa si odihnitoare tuturor.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

32sapt+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

am vazut si eu poze pe mail-ul comun...chiar daca ne-am ingrasat eu zic ca suntem gravidutze frumoase...cel putin barbata'miu spune ca sunt un casalot dulce (casalot = mamifer asemanator cu balena). Adevarul e ca nu stiu daca o spune sa ma simt eu bine (si bravo lui daca e asa ...ca minte tare bine) sau chiar e o stare care il induioseaza si pe el.

Eumada intr-adevar din pozele dinainte de sarcina se vede ca erai fibra...parerea mea (ca am trecut prin ceva fluctuatii de greutate) este ca ai retentie de apa...ceea ce iti va usura enorm slabirea dupa sarcina.

aaaa...am pus si eu poze pe mail-ul comun. Si o sa pun si saptamana viitoare cand o sa fac probe cu slingul si wrapul.

Motana si eu de-abia astept cursul de alaptare...cand zic ca am citit suficient pe net, ma duc la cursuri si aflu chestii f interesante si utile...sper sa fie si cel de luni la fel.

Patricia ma bucur mult ca ai reusit sa ajungi la munte....si ca te simti mult mai bine. Este clar ca bebeii nostri sufera din cauza caldurii...si strumful meu dupa cateva ore prin soare este foarte agitat. Sejur placut....relaxare si mai multa..

Mamilivia bine ai revenit printre noi

Alina stii care e paradoxul? Am citit intr-un articol medical ca tehnica de cezariana Misgav Ladach se practica la noi din anul 1989 - a fost facuta in premiera la Cluj de dr. Surcel Vasile. Deci...e normal ca in Germanica sa fie o operatie de rutina...intrebarea e...cum de naiba medicii nostri renumiti dau inapoi la metodele noi??

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

alinutza bine ca nu esti orca(mamifer care mananca balene).Eu sunt orca(un fel de balena suprema,de fapt un delfin imens mancator de mamifere maaari)cel putin asa ma alinta sotul meu.Si eu ce vina am?
Daca retin lichide?



Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vad ca deja a aparut un bebelus la noi,BINE AI VENIT PE LUME PUISOR!
Si a mea se grabeste sa vina,ma laud cu colul deschis si contractii.Am o perioada de stat la pat si tratament.Si m-am trezit cu o durere de cap care nu ma lasa sa dorm deloc,orisicum e cald si eu dorm foarte greu,si am si niste picioare-busten.Dupa cum vedeti numai laude .Va pupam !

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 34+ Erica Gabriela



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna dimineata la toata lumea.
aseara ,aproape toata noaptea am avut niste intepaturi acolo jos,la pasarica,si unele chiar dureroase,oare sa imi fac griji?
aaa si burta se cam intarea,cred ca numai din cauza stresului primit de la doctor,afurisitul!
sa imi fac griji?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai ca am venit si io sa va citesc cu placere ca de obicei si-a trebuit sa inghit comentarii rautacioase pornite din frustrari pesonale la adresa altora mai diferiti. Si-asa mi-am dereglat putin respiratia. Nu-i frumos, asa cu batranii care nu dau locurile, asa cu nesimtitii aia grasi de care nu mai incape omenirea. Urat si necivilizat! Si daca se mai repeta de cateva ori, oricat de drag imi e sa citesc depre zmeurici si mamici, o sa incep sa ocolesc subiectul. Mie una nu-mi plac catalogarile, ma dor personal. Nu ca ar fi cazul de kg multe in cazul meu ci de empatie si omenie. Imi pare rau daca o sa vi se para ca as fi in postura de a trage de urechi, ca nu sunt, dar nici nu pot sa tac, ar fi ca si cum aprob.

Imi pare rau ca nu va simtiti bine, majoritatea, ultimele saptamani sunt cele mai grele, asta e cu trimestrul 3, pana si cele care n-au pus multe kg au greutati, majoritatea de la natura sunt in aceeasi oala. De exemplu hormonii care pregatesc corpul pt nastere sunt responsabili pt elasticizarea articulatiilor inainte de dilatare, cauza din care apar dureri de pelvis, solduri, coloana. O sa treaca, luati de bun sfatul Corneliei, cat e bebe acolo, e liniste si avem voie sa ne plangem, dupa ce ies, gata, cui ii mai pasa de cum ne simtim noi, fo 18 ani, asa. Eu asa de bine stiu ce zice.

Motana, tot ma tin sa-ti zic si uit. Te-ai socat ca ai vazut o nastere naturala de aproape? Haha, ia uita-te la fel de atent si de aproape la o cezariana. Pare cu mult mai fun? Pelerina de alaptat gasesti tot la wal-mart. Dar vezi ca sunt unele cu plasa in partea de sus la gat, si te uiti la bebe prin vizor (doar tu), nu trebuie sa ridici de material. Sunt cam $12. Nu stiu daca aveti, sears, toysrus, toate le vand.

Azi am absolvit si io si soata cursul prenatal, sunt super-charged acum, trebuie sa-mi fac ordine in ganduri si revin cu impresii curand. Sper!

Noh, io-mi cer scuze daca-s prea sensibiloasa la atitudini zilele astea, tot hormonii aia or fi de vina...


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si-am uitat scopul, ovcors...

La multi ani MC2008! Multi ani fericiti!

Oana-matcha, braxton hicks sunt cat se poate de normale. E cazul sa te impacientez doar daca devin regulate la 10 minute or so, daca ti se rupe apa, daca nu cedeaza cand schimbi pozitia ori daca faci un dus. Altfel nu le lua in seama, fa ce te face sa te simti confortabila pana trec. Se pregateste organismul...


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

na ca am luat locul Meleei...de fapt am avut un somn foarte odihnitor pana acum...dar gata, se pare ca e destul

mai e cineva treaz?

Patricia
stiam eu ca uitasem ceva aseara cand am scris. Felicitari pentru intrarea in luna a 8-a. Mult a fost..putin mai este.

Jojo-miha ce bine ca ai mai dat pe la noi. Sa dea Dumnezeu sa mai stea bebelina la caldurica cateva saptamani.

Motana chiar vroiam sa te intreb...cum de cochetezi cu ideea de cezariana? Vazusem ca ai postat destul de mult la nasterea in apa... Vorba lui mqqm..si cezariana e la fel de horror.
Acum..stai sa vezi ce mi-o primesc si eu dar nu ma pot abtine. Tot ducandu-ma la cursurile de la active center - la modulul pregatire pentru nastere- am inceput si eu sa cochetez cu ideea de nastere naturala. Mama...ce conteaza informatia. Toate cursurile combinate...respiratie, pozitii, intelegerea durerii, relaxare...mi-au dat efectiv senzatia ca pot controla nasterea. Mai frate..si vin aici si citesc pe forum la odiseea de albinutze cum se chinuie sa nasca (ca daca inainte te bucurai ca a mai trecut o saptamana..spre finish intri in sevraj cand vezi ca treci de 39...si poate ajungi la inducere)..sau cum cateva mamici, fara sa dea prea multe detalii, spun ca a fost o experienta traumatizanta (una din mamici chiar a suferit ruptura de col)...si gataaa...s-a dus tot curajul meu. Cred ca pana la urma...cel putin din partea mea..e vorba de control. Nu pot sa controlez momentul nasterii (si asa nu-mi plac surprizeleee)...si nu pot sa controlez durerea aia (realatau cateva mamici ca era o durere continua...cred ca as tampi daca ar durea non-stop).
Acum sa nu ma intelegeti gresit...nu e pledoarie pentru cezariana, pentru ca eu sunt convinsa 100% de avantajele nasterii naturale (asa ca nu aruncati cu rosii in mine)...sunt doar temerile mele pe care vroiam sa le impartasesc cu voi (barbata'miu se uita crucis la mine cand deschid subiectul..chiar l-am pus sa se uite la cateva secvente dintr-un video cu nastere naturala si cezariana...si saracu' a ramas profund marcat...el spune ca amandoua sunt horror..si ca tot respectul pentru femei). In continuare...si eu..tot respectul pentru cele care au optat pentru nasterea naturala...eu raman ferma pe cezariana.

am citit si eu mesajul lui mqqm. Se incing spiritele pe ultima suta de metri...si tot hormonii bata-i vina.

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamilivia

Dragele mele, nu am mai scris nimic pe forum de ceva timp, dar asta pentru ca am fost plecata la tara si nu prea mergea netul pe acolo. Ultima data cand am intrat v-am intrebat daca ma reprimiti printre voi, dar nu am primit nici un raspuns (cu siguranta ca nu ati fost atente la mesajul de la mine, nu are cum sa fie reavointa)
Vreau sa va intreb, stiti ceva despre vreun vaccin care ar trebui facut in sarcina, e obligatoriu cumva? Mie mi-e frica sa il fac, poate ii face rau la gagica. Noi suntem bine, crestem vazand cu ochii, facem gimnastica non-stop si ii rupem coastele la mami.
As vrea, daca sunteti dragute sa imi trimiteti si mie un PM cu mailul nostru si parola pentru ca le-am uitat, sper sa ma intelegeti, e greu in perioada asta cu gandirea...
Nu in ultimul rand, felicitari Nusy, sa iti creasca mre mare fetita si sa fie sanatoasa, cuminte si sa pape tot lapticul de la mamica.
Va pup pe toate, sa aveti grija de comori si asteptam vesti de la bebei, sa vina odata toti sanatosi

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+36

Livia , cu siguranta te reprimim printre noi. De vaccin si mie mi-a spus dr de familie sa imi fac in luna 8 "antitetanos" daca nu ma insel si eu trebe sa il fac acusica.


Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mqqm, sa ne zici si noua ce ai invatat bun si frumos la cursurile alea, cand ai chef si timp. Cat despre atitudinea ta, sunt de acord, cine nu se exprima inseamna ca aproba .
O sa caut poncho de ala la walmart, desi unele chestii de walmart american nu gasesc aici, o sa vad la sears si daca nu si nu imi fac . Io-s mare si tare cu facutul, teoretic, ca practic nu prea m-am pus pe roate. Ah, am facut 2 asternuturi pt cosueltul portabil (bambineto), chiar cu danteluta si cu rujulet , dar m-am oprit aici. Acu' macar stiu sa dau la masina.

Nu am vazut nastere langa moaca mea, ci doar pe net, desi mai vazusem inainte, dar cu mult timp in urma. Ei, acuma cum ca m-a atins mai tare, or fi hormonii de vina. Si da, am vazut si cezariana intr-adevar, la fel de horror. Nu cred totusi ca bat pe operatie, doar ca ma iau asa gandurile si ideile. Io i-am zis clar bblinei.. "fata draga, daca tu vrei sa vii prin cezariana, invarate-te, pun-te cordonu', fa ceva, da un semn" , ca sa nu ma simt io "vinovata" ca iau decizii aiurea. Sunt conforma (si uneori ametita) cu ambele variante. Mai las si fortele naturii sa lucreze, ca nu pot controla io totul.

Alinutza, tot uit sa-ti zic: ce ochi frumosi ai!
Da, militam pt nasterea in apa, daca era sa ma duc in tara, caci aici in oras la mine nu se face, ar trebui sa ma duc la 800 km in DF si neh, prea departe. Apoi am zis ca natural, fara apa fara dush, ci pe uscat . Sa vedem ce zice copila mea, cum are chef sa aterizeze...

Desi uneori ma simt oarecum inoportuna cu anumite informatii, va pun, daca vreti ceva despre topicu pe care il "invetighez" acuma, si anume despre vaccinuri. Mai citisem unele chestii (negative), dar nu m-au miscat prea tare atunci.
Hai ca pun numai linkurile, materialele is un pic cam lungi, si daca e, mai vb apoi, ca sa nu incep io sa vb de una singura, asa, aiurea

www.ageofautism.com/2009/06/dr-bob-sears-author-of-the-vaccine-book-if-a-vaccineautism-link-is-proven-will-vaccine-policy-change.html" target="_blank">vaccines and autism
www.whale.to/vaccine/sears.html" target="_blank">vaccines and aluminium
Dr. Sears Alternative Vaccine Schedule

Si videos :

www.youtube.com/watch?v=_M0J7d3n4Ws&feature=quicklist" target="_blank">1
www.youtube.com/watch?v=rZztDICeUnA&feature=related" target="_blank">2

35+ Daria Alessia


"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput