Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


azi dim. m-am cantarit...am plecat de la 62acum am 75, nu?
Cu Marco am pus doar 13, acum sunt la limita, dar cu siguranta mai pun.
eu nu ma plang de kg astea, ci de mainile si picioarele umflate, de toata pielea care ma mananca.
Ma trezesc noaptea ca ma scarpin de cearceaf...of...e ingrozitor.

In alta ordine de idei am venit de la Zoo, ne-am si pozat, maine vrem sa mergem la un gratarel...asta daca nu mai sufla asa vantul.

Micaalsa ai venit de la medic? ce-a zis? cum esti?
Matcha-oana pai si al meu la 34 sapt. avea 2300 gr, dar nu s-a speriat dr. Poate va avea bb al tau vreo 4 kg la nastere, asta e, n-ai ce face...si sa nu mai mananci tu, el tot isi ia de la tine ceea ce are nevoie.
MC2008 , multa sanatate si fericire, sarcina la termen si un bb sanatos!
Patricia ma bucur ca-ti prieste la munte. e bine ca e aer curat si mai racoare ca in capitala.vacanta placuta si relaxanta.

si o noapte buna sa aveti.


_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Dragele mele, nu am mai scris nimic pe forum de ceva timp, dar asta pentru ca am fost plecata la tara si nu prea mergea netul pe acolo. Ultima data cand am intrat v-am intrebat daca ma reprimiti printre voi, dar nu am primit nici un raspuns (cu siguranta ca nu ati fost atente la mesajul de la mine, nu are cum sa fie reavointa)
Vreau sa va intreb, stiti ceva despre vreun vaccin care ar trebui facut in sarcina, e obligatoriu cumva? Mie mi-e frica sa il fac, poate ii face rau la gagica. Noi suntem bine, crestem vazand cu ochii, facem gimnastica non-stop si ii rupem coastele la mami.
As vrea, daca sunteti dragute sa imi trimiteti si mie un PM cu mailul nostru si parola pentru ca le-am uitat, sper sa ma intelegeti, e greu in perioada asta cu gandirea...
Nu in ultimul rand, felicitari Nusy, sa iti creasca mre mare fetita si sa fie sanatoasa, cuminte si sa pape tot lapticul de la mamica.
Va pup pe toate, sa aveti grija de comori si asteptam vesti de la bebei, sa vina odata toti sanatosi

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Motana cu alaptatul exclusiv sincer afost f obositor pt ca piciul meu manca un pic apoi nani 2-3 ore,apoi iar cerea sa fie alaptat si tot asa, zi si nopate.Lapte am avut dar ori era el lenes, ori productia era mica desi constanta( nu am sanii mari),cert e ca de data asta, daca bb 2 va fi si el asa terorist, cred ca ii voi da si completare, ca sincer nu imi voi mai permite surmenare maxima.
Deh, asta a fost cazul meu dar stiu multi bebei care au papat exclusiv tzitzi si au dormit bine merci noaptea din primele saptamani.Al meu si acum la 1,4 ani cere lapte o data pe noapte.

Noi folosim batista bebelusului si curata bine nasucul, insa o folosim doar cand e racit si se vede ca ii curge nasucul, nu am utilizat o la toaleta zilnica a nasucului.Pt aceasta toaleta puneam ser fiziologic in nari si trageam cu pompita manuala de la chicco.
incerc sa gasese o pagina cu batista bebelusului clasica, pe care o detinem noi-care se ataseaza la aspirator

am gasit, uniti voi spatiul ca nush daca ma lasa sa pun link altfel
http://www.over land.com.ro/


ce bine de cele care sunteti la munte, desi de 2 zile e ok in bucuresti, vine iar caldura de luni. si noi vrem sapt viitoare la munte, ca mai apoi sotul zice ca nu mai pleaca cu mine din bucuresti, sa nu nasc prin alte locuri hihi


Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mamilivia bine ai revenit!
despre vaccin nu stiu ce sa zic, dar poate alte fete te pot lamuri

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

si vezi ca tb sa ai pm activat ca sa ti se trimita datelele, eu am intentionat dar n am cum

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Am trimis si eu o poza in mail cu burta mea de cel putin 10 kg.
Mada tu si fetita ta sa fiti sanatoase ca scapi tu de kg.
Fetelor mai puneti burtici acum la final,ca intr-o saptamana,doua o sa punem poze cu bebici.

36+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mada dupa nastere s ane spui si nou metodele tale de slabit, eu una as vrea dupa 6 saptamani sa ma apuc de sport , am o bicicleta eliptica si la Cezar am reusit sa dau jos 10 kg in 4 luni dar nu m-am stresat prea tare, facem juma de ora pe bici seara si putina dieta


eu ma duc la nani am un somn...incerc sa mai stau sa nu adorm de pe acum sa va scriu iar pe la 4...mancare am facut, de calcat nu mai am...deci in sera aasta tb sa dorm , sper sa pot ca in casa e asa o zapuseala, imi vine s adorm pe balcon, e racorica exact cum imi place mie...culmea inainte eram asa de friguroasa si vara ma inveleam cu ceva si acum simt ca ma sufoc

si somn usor la toata lumea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani


"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

mamilivia unii medici de familie recomanda antitetanos,dar ginecologii spun ca nu mai e cazul,e totul steril acum prin spitale,foarte putine fete cred ca l-au facut.

36+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

ema, le-am reactivat acum, cu toate ca eu stiam ca erau active, pentru ca mai demult am mai primit PM. Mai incearca te rog o data. Mersi mult pentru reprimire!

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fetele!

Nu am deschis azi pc-ul,am avut program de cumparaturi alimentare,ceva gatit,plimbat si spinzurat euroii .Miine s-ar putea sa mergem la strand,vreo citeva ore daca e destul de cald....

Clara,la bara cu simboluri la tine nu apare pm si nici cind apas pe profil personal.Curios daca tu zici ca ai trimis pm-ul.

Alinuta si Motana,eu am nascut cu Misgav Ladach,in 2002.Nu stiu daca deja peste tot se practica aici dar dr meu zicea ca la ei e rutina.Da,m-am refacut rpd,nu am avut nu stiu ce dureri(va spun sincer ca doar in prima zi mi-au dat ceva calmant,apoi deloc),m-am dat jos din pat cu ajutor la vreo 10-12 ore si a doua zi mi-am facut dus singura,venise o asistenta sa ma spele dar nu ma simteam asa confortabil asa ca am facut-o eu.Pe linga ce avantaje ai scris tu,complet adevarate si probate,fasciile musculare nu-s cusute ca la cea clasica,se face o gaurica mica cu un scalpel si prin presiune se largeste putin pe fascii,se scoate copilul si se lasa asa.

Motana,eu a trebuit sa renunt la cet romana pt ca pe vremea aia Ro nu era in UE si nu aveam voie la dublA cetatenie.Acum am voie si mi-o pot lua inapoi dar nu cred ca o mai fac,cel putin nu in curind.
La biberoane,eu am luat cu gura larga,"First Choice"de la Nuk,de sticla.Am luat 2,unul mic si unul mare,pt orice eventualitate.Eu ma si mulgeam si laptele pe care il scoteam,i-l serveam din biberon.Fiica-mea nu a avut nici o treaba de unde-i dadeam sa suga,pt ea conta sa fie papa.

Multumesc tuturor carora mi-au raspuns despre folosirea batistei bebelusului,am inteles ca la raceala e cea mai eficienta.
Oh,vorbiti de kg...mi-e si groaza sa ma cintaresc ,am 62 pornita de la 48 in octombrie si greutatea mea standard.Ma simt grea,grasa,cu sunci peste tot,in special la fund...zau ca nu maninc mult,dulciuri de magazin aproape deloc,multe fructe,legume...orice bag in gura ma ingrasa...insa nu-mi fac griji,stiu ca o sa slabesc inapoi in citeva luni,cel putin,cred .

Cornelia,ce bine ca te-ai eliberat la respiratie.Sa stii ca si eu tin minte perfect cind mi-a coborit burta la prima sarcina,in sapt 39.Era bine ca puteam respira insa rau ca la 30 min eram pe buda...

Patricia,si eu ma lupt cu crampe-circei in pulpe,fara sa pun piciorul in pamint,nu-mi trec .Si iau magneziu,cam 600 mg/zi,stiu ca doza maxima e 900mg,poate mai cresc ceva,sa vad.

Ma uit si eu zilele astea pe contul comun de poze,am inceput si eu sa pun ceva poze intr-un album.

Seara faina si duminica minunata va doresc!


Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput