Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
jojo_miha spune:
Doamne ce ne mai laudam ,peste cateva saptamani vom uita de toate astea.
Si eu mai beau cate o gura de cafea,daca tot imi da voie TA,cu sucul nu ma omor,in schimb beau la apa......
Referitor la contractii,mie doctora mi-a zis ca daca sunt mai mult de 4 pe ora atunci sa ma sperii.
Eu am inceput sa-mi cam adun lucrurile pt spital,sunt spalate,calcate astepta doar sa fie puse in geanta .
Ma duc sa mananc ca mi-a pus mama masa,ce bine e, n-am mai fost tratata asa de cand eram copil .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 34+ Erica Gabriela
meleea spune:
SIACOB, daaa si hartie ca e f necesara ,eu ma gandeam sa iau si niste servetele cu domestos pt capacul wc ca nu cred ca pot sa stau in echilibru dupa operatie ,si untub de gel dezinfectant pt maini ,cred ca ar fi bun sa-ti dai cand te duci la bebe .
Despre mutare....o sa ne mutam ...ciria nu e chiar mica dar decat sa dau 300e la un apartament dau 500e la casa si am 5 camere si curte mare si frumoasa pt bebe. Oricum vom sta maxim un an. Si nu trebuie sa-mi mai iau acum masina de spalat ,aragaz,frigider care ma cocosau acum toate . Cred ca sapt viitoare ne caram bagajele,ca trebuie sa varuiasca si au zis ca o fac ei. La iarna cred ca o sa fie mai naspa ca vine gazul in jur de 15mil ,dar zicea nasu' ca prin oct vrea sa izoleze si poate se mai reduce factura la gaz
EU SUNT FERICITA CA SCAP DE SOCRELIA ,CARE ORICUM NU MA AJUTA CU NIMIC, MAI MULT INCURCA.
LE-AM ANUNTAT SI PE MAMA SI PE MA-SA CA DACA VOR SA VINA SA MA AJUTE LA TREABA,CU O MANCARE ,UN CALCAT, SUNT BINEVENITE DAR SA NU VINA SA BEA CAFELE SI SA FUMEZE LA MINE CA NU AM CHEF DE ELE IN CONDITIILE ASTEA. VA DATI SEAMA CA SUNT AVIDA DUPA INTIMITATE SI NU VREAU SA MA DERANJEZE .....LE CHEM EU DACA VREAU. MAMA ARICUM NU ARE TIMP SI NU E GENUL CARE SE INSIRA LA CAFELE SI BARFA,DAR EU LE ZIC LA AMANDOUA SA NU ZICA VREUNA CA APLIC TRATAMENTE DIFERENTIATE SI SA NU-L RANESC IN AMORUL PROPIU PE SOTU'
Meleea 34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
ASTAZI AM FOST LA MANECHIURA PEDICHIURA SI ABIA AM REZISTAT PE SCAUNUL ALA......MAMA CE RAU ESTE SIMTEAM NEVOIA SA IMI INTIND PICIOARELE PARCA NU SE MAI TERMINA ODATA. MAINE AM EPILAT SI JOI COAFAT CA NU MAI AM RABDARE SA STAU LA MAI MULTE ODATA.
Meleea 34
AMR 6 sapt pana la DPN
lucialu spune:
Alina multu!Am vazut si eu pe un site ro asa ceva.Ramane sa vaz daca iau sau ba sterilizator,asa de bine ar fi sa alaptez si sa nu mai fie nevoie
Mie mi-e greu sa dorm si pe o parte, parca simt ca fac bataturi sincer.Bon am zile si zile.
Jojo sa-ti fie de bine papa!
Meleea incearca sa nu mai scrii cu caps un mesaj intreg sa nu-ti iei vreun avertisment fara sens.Bine ca ai rezolvat si daca esti multumita e tot ce conteaza.Faci strategii socrelice,ai?
Grishca felicitari pt inca o sapt bifata!
Alinutza,ps:(eu sunt mai grea de cap )de ce isi strangeau barbatii picioarele?
Giova,Adriana,Moni bafta la ce lucrati!
aaa Mqqm mi-o picat fisa,pai la batiste zice clar ca tre varat unde se vara furtunul flexibil,deci tre aspiratoroi.
Ma duc sa ma uit lung si eu in frigi.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
meleea spune:
Daaa? pai dece ca doar nu fa c reclame
Meleea 34
AMR 6 sapt pana la DPN
uliiasi spune:
Buna, dragele mele mamici de zmeurici!!!!!!!
N-am mai scris de multisor, dupa cum a observat si Alina . Ma chinui de multisor sa recuperez ce-ati scris. De obicei scriu dupa ce citesc tot, si acum a durat mai mult, dar am fost in fiecarezi langa voi.
Noutati nu am, ca altfel v-as fi umplut capul, bineinteles...Azi am intrat in luna a 9-a! Iar maine dupa-amiaza ma duc la spital la CFR2 la consultatie. O sa va povestesc ce-am vazut si ce-am aflat nou.
Dureri am inceput sa am si eu, ciudate dureri de bazin, cred si sper ca organismul meu se pregateste de nastere si ca nu e altceva rau. Pt mine singura problema e sa nu fac rau bebeului in niciun fel, altfel poate sa ma doara orice. Deja nu mai am curaj sa merg pe jos prea mult, am mers saptamana trecuta cateva sute de metri si m-a apucat o durere de burta in partea dreapta de abia mai puteam merge. Asa ca de-acum...pas cu plimbarile...Doar pana la chiosc pt o inghetata si atat .
Nusy, felicitari pentru bebita ta scumpa si cuminte si papacioasa. Doamne, m-am emotionat asa tare cand am auzit ca ai nascut, plangeam de nu mai vedeam nimic pe ecran si am inceput sa zic la prieteni ca a nascut prima zmeuricaaaaaa. Ma bucur mult ca au fost bune conditiile la spital si ca ai ramas cu o amintire placuta despre asta. Va doresc sa va cunoasteti repede una pe alta si sa deveniti cele mai bune prietene!!!
Noi inca ne chinuim sa cumparam carut si patut, tot nu ne-am hotarat, nu stiu ce asteptam, sa vina bebele cu ele?! Doar ca inca nu am gasit nimic inca pe gustul nostru...ne mai straduim, poate reusim pana la urma.
Am gasit ieri in Cora pompa de san Philips Avent la aproape 2 mil (la farmacia de la intrare in Cora era cu 1 milion mai mult, inchipuiti-va...). Daca intra cineva in Cora si nu are rabdare sa intre efectiv in magazin sa se uite la produse, uite cum se poate fraieri cu 1 milion... Asaaaaaaa, si ajung eu cu pompa acasa, o desfac sa vad ce contine, si caut minunata ventuza de cauciuc si vad ca lipseste...m-au trecut toate transpiratiile si mi-am dat seama cat de proasta am fost de am luat primul produs de pe raft, chiar daca era lipit cu scotch. Asa ca am luat sotul de-o aripa si ne-am intors la Cora sa facem scandal. Eram gata sa intorc maganizul ala pe dos si sa sa dau cu capu de pereti pe toata lumea, asa de nervoasa eram. Numai ca tanti de la relatii clienti mi-a rezolvat problema pe loc fara probleme, m-a uimit chiar. Bebe a simtit cat eram de nervoasa si in al doilea drum spre cora s-a misculit in burta mea de era s-o rupa in doua, saracu.
Scuzati-ma ca v-am povestit toate astea, trebuia sa ma descarc.....
Mai avem asa putin, eu cel putin am o amestecatura de sentimente, de nerabdare, teama, curiozitate, nu stiu daca o sa fiu o mamica buna, desi toate mamicile spun ca bebe vine la pachet cu instinctul de mama si ca totul vine de la sine. Doamne ajuta!
Va pupacesc pe toate cu drag!!!!
Iulia 36+
Cornelia spune:
Buna ziua mamici de zmeurici!
Am avut azi niste emotii pana sa merg la dr., nu stiu ce m-a apucat. Acum sunt ok. La mine istoria se repeta si dupa cum ma asteptam, bb nu mai este "avansat" cu 1-2 saptamani si este exact cat trebuie. Are 2,900 g si dr-ul mi-a spus ca probabi, o sa il nasc tot cu vreo 3-3,2 kg.
Deci , mQQm cred ca ai dreptate si ma simt bine pentru ca m-am eliberat de stres: nu mai merg la birou si m-am mutat acasa (adica aproape am terminat cu renovarile. Medicul mi-a zis ca el crede ca bb va mai astepta vreo 10-12 zile, asa ca abia pe 26 ma mai duc la control.
Mi-a mai dat sa fac niste analize si mi-a apus ca pt. epidurala... aveti idee de ce? Ca e prima data cand aud asa ceva. Sunt analize uzuale: hemoleucograma, glicemie, TGp, Timp Quick + INR, APTT (asta nu stiu ce inseamna) si examen urina.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
lucialu spune:
Meleea ma refeream la cartonasele colorate
Cornelia felicitari pt "in grafic"!Nu sh ce inseaman APTT,crec ca daca dai un google afli,dar analizele astea ii ajuta pe ei pe langa protocol respectat sa stie cum stai asa in genere cu sanatatea.Se fac inainte de orice operatie si pt orice fel de anestezie.Neaparat sa specifici daca ai alergii in special la medicamente.
Uliasii ma bucur ca ai ma adus zmeurica pe forum.Felicitari pt luna a 9 a!Mai un pic.Mde, cu cumparaturile asa m-am saturat ca sunt atat de multe de luat si tre sa cauti ce-i mai bun si cel mai practic si mai ieftin ca se strang cheltuielile cand le pui cap la cap,offf de ce nu suntem nababi?Si la noi sunt preturile pt nababai-m-am uitat si eu la papuci/sandale ca tre sa-mi iau.Alea ieftine chiar arata...ieftine,iar cele care- mi plac...2 curele si o talpa,2 milioane???Iar pt astia mici ce sa mai spun?Si nici macar nu suntem serviti cum trebuie,fara nervi si cu respect,daca nu casti ochii o musti ori la pret ori la calitate.
Ma duci sa ma intind.
my little sunshine
Cornelia spune:
Multumesc Lucialu ! Chiar am dat o cautare si am vazut ca are de a face tot cu coagularea sangelui.
Eu oricum nu mi-am batut prea mult capul cu epidurala, ca daca intru in travaliu acasa, nu prea cred ca apuca sa imi faca anestezie si nasc natural-natural ca la Stefan. Totusi, daca nasc indus, ma gandesc la epidurala ca la o varianta "linistitoare".
Meleea, in limbajul internautic daca scrii cu litere mari inseamna ca tipi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
lucialu spune:
Corneliacp
my little sunshine