Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
lucialu spune:
Daria cam toti medicii de fam rec acest vaccin.Eu cum nu am mai dat pe la dr mea de la 5s de sarcina(bad Lucica
!bad!bad!bad!!!) am intrebat dr meu ginecolog,care mi-a spus ca nu trebuie sa il fac.Deci eu merg pe mana dansului.Amu ni fiecare face cum vrea.E de luat in considerare ca sunt multe scartzuri in spitalele noastre,deci cine stie ca nu prea e maternitatea ok dpdv steril poate ar fi bine sa o faca.
Mqqm ma bucur ca ai gasit aparatul de torturat bebici.Gee cum suna!Nu stiu daca mere la aspiratorul de mana.N-am avut efectiv de-a face cu ele,batisteleNu mai stiu cine spunea,dar si eu voi merge in afara lui,deci pt situatii banale pe introdus ser fiziologic si apoi intors bble pe o parte si pe alta.Am descrisa manevra intr-o carte.
Nusy sa ne mai pove ce-ti face pupa ta cea cuminte.M bucur ca sunteti bine si va acomodati usor.Si recuperare grabnica si totala dupa op!
Elena,Grishca,Mica super ca sunteti bine!
As vrea sa mai aflu vesti de la Anne-Marry,de la Anka,de la Doinique si in plus sunt multe fete pe care nici macar nu le-am intalnit de cand ciocanesc tastatura la odisee,dar le vad in listutza.Sper ca toate sunt bine si ele si zmeuricile.
Alinutza,cuscrasunt convinsa ca imi vei face un ginerel frumos.Daca nu te deranjeaza o cuscra mai slioampata si lalaie continuam incuscrireaO trimit pe pupa sa invete cum sa se grijeasca,ca ma-sa e mai sporty si in afara de creme, foloseste farburile o data la o suta de ani-la sarbatori si evenimente importante.De aparat pe mine ma interesa de acum pt ca tre sa ma orientez daca voi achizitiona sterilizator,de-asta eram pusa pe ganduri cu optiunile mai multe.
Giova une ati fost? Noua ne place mult la Cheveres,ca oricum baie nu prea facem,dar se poate si acolo.Tare dulce esti si tu.
M-ati omorat cu masculiiIn visele mele alea creepy de copil tampit imi imaginam cum il taram pe al meu dupa mine in sala de nasteri sa vada macar prin ce voi trece(deh Ioana D'Arc-adeca je )si daca nu avea dureri sa il musc de mana sa aiba si elAmu ni mi-o trecut de prostii.Nu-l vreau acolo ca sufera ca un caine pt mine cand ma doare ceva si mai bine sa-o vada pe dansa,aia pe care nu a mai vazut-o de la conceptia copilului,in starea ei naturala,tanara si zbudalnica si recuperata ca acum e pierduta si nici macar poza nu are cu ea, ca sincer mi s-a facut mie rau cand am vazut cat se poate mari si ce strambaturi face in timpul travaliuluiDoamne iar ma gandesc la chestii rusinoase..deh macar sa ma gandesc...
Mai citesc si mai revin eu azi.O saptamana fabuloasa tuturor!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
siacob spune:
Salutare!
Eu ma rasfat cu o jumatate de . Voi mai beti cafea? Eu de cand ma chinuie insomniile am incercat sa nu mai beau...dar azi m-a apucat pofta. Am facut si eu mancarica de pastai doar nu se putea altfel dupa ce ati tot vorbit voi.
Muffi bebe al meu a stat pana pe la 30 se sapt numai transversal si apoi s-a intors cu capul in jos. De atunci am facut vreo 2 vizite la ginecolog si vreo 2 eco si nu a zis nimeni ca e prea devreme sau ca ar fi vreo problema.
Alina eu sunt acasa in concediu si daca stau la calculator 1 ora tot ma doare noada . Ma doare si cand stau lungita in pat pe spate...doar daca ma ajuez pe o parte e ok.
35+ Beatrice
lucialu spune:
Sia eu nu sunt cafengioaica,dar imi place mult esspresso mic in oras sau frappe-ul.Mai beau si decofeinizata. Insa din cauze de tensiune mica daca vad ca ma doare glava prea tare si persista si mai presareaza si niste ameteli de se invarte toate cele fixe cu mine,ma arunc si imi fac o comicareala(ca nu stiu cum se face) de frappe. Avem voie cafea,chiar zilnic, numa sa nu sarim calul si daca ne stim cu tensiunea mare sau oscilanta, mai bine fara.
Asa ca enjoy!Mi-ai facut pofta.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Alina spune:
re...
Siacob,da,si pe mine ma doare si in pat noada,cel mai bine e tot pe o parte,uneori imi pun o patura pe jos si stau pe o parte si laptopul pinga mine...nu pot scrie confortabil dar nu am de ales...
Giova,anul se termina pe 31 iulie si clasa 2 incepe pe 16 sept...numai 6 sapt vacanta mare .
Lucialu,uite,eu am 2 in 1,steamer si sterilizator de la Nuk,cred ca am mai zis de el.
http://www.auravita.com/products/aura/masp10109.asp
E practic,eu il am de la fiica-mea,il voi folsi si acum.Adica voi vedea pt ca eu in general gatesc mult la steamer si cred ca pun in cel mare de toate si iau ce-mi trebuie pt bebe.
Revin...
Alina,mami de printesa si baby
siacob spune:
Eu tot analizez listuta de spital sa ma asigur ca nu uit nimic. As mai adauga ceva la bagaj, 2 suluri hartie igienica . Poate pentru unele dintre voi pare inutil dar la spitalul Universitar, stiu sigur ca nu gasesc la toaleta .
35+ Beatrice
Grishca spune:
Astazi implinesc 33 s si intru in s 34 asa ca sunt mai optimista, mai ales ca ma si simt mai bine, cu doar cateva contractii pana la la ora asta. Am decis sa-mi ascult medicul,mai ales ca daca trec de saptamana asta si voi face 34 nu cred ca mai am nevoie de ele. vom vedea.
Bebele meu este intors de la 25 de saptamani si asa a ramas. si eu il simt peste tot si in chiloti si chiar mai jos, si eu am o burtica mai mult lunga si tuguiata, eu fiind foarte ingusta in bazin, si destul de slabuta si toata sarcina am avut burtica mai jos. Eu cred ca nu sunt 2 sarcini la fel, noi fiind atat de diferite...
As vrea si eu adresa si parola de la contul comun daca se poate.
Va multumesc.
33+ Tudor
Moniland spune:
Siacob si eu beau cafea. Zilinc . Dr din austria mi-au zis ca e ok 2 espresso/zi. Eu beau o cana mare de lapte cu cafea. In felul acesta am si lactate in meniu.
Giova, ce frumos sunteti. Toti
Azi sunt in febra creatiei. Ma tot gandeam la literele lui Carla pt Bryce. Asa ca azi pictez tablouri. Daca arata bine vi le arat si voua
33+Laura Ioana Irina Maria
Grishca spune:
Pe Discovery Science ruleaza un serial foarte interesant "Body Spectacular" - dela conceptie la nastere. Daca e cineva interesat vizionare placuta.
33+ Tudor
adrianafedorca spune:
Nusy multumesc mult ca ca ti-ai facut putin timp sa-mi povestesti cum a fost la elias, si refacere usoara
eu de azi dimi ma chinui sa fac curatenie in casa si nu reusesc sa termin, e tare greu cu bustica, plus ca eu fac pe o parte Cezar desface pe alta...
maine merg si eu la control abia astept sa-mi zica cand facem cezariana ca nu mai pot, parca are o tona bebelusa abia o mai duc
ma duc sa termin curatenia cat doarme Cezar
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler